Оливия Уайлд: Не мога живея без човек до себе си

Дамата се топи от щастие в ръцете на Джейсън Съдейкис и се готви за предстоящата си сватба
15 юли 2013 15:12,
5
Оливия Уайлд: Не мога живея без човек до себе си
Снимка: сп. In Style

Оливия Уайлд печели все по-голямо внимание през годините. От не толкова сексапилната докторка от „Д-р Хаус" дамата се превърна в нежно цвете, което сега е окрилено от силата на любовта. След неуспешния си брак с италианския режисьор и музикант Тао Русполи, за когото се омъжва едва на 19 години, актрисата открива „истинския мъж" в лицето на колегата си Джейсън Съдейкис. Уайлд дори призна неотдавна, че планира да стане г-жа Съдейкис през пролетта на 2014 г. и смята да празнува цели три дни своята сватба.

В новия брой на сп. In Style очарователната Оливия говори за мъжа до себе си и за важното събитие, което я очаква догодина. Уайлд позира в изискани тоалети, които я представят не само като секси, а и като много стилна жена.

Вижте какво казва дамата за:

За годеника си Джейсън Съдейкис: Харесва ми да имам истински партньор. Такъв модел за взаимоотношения съм имала пред очите си от малка. Това е една от причините да използвам толкова шансове в живота си, защото винаги съм усещала, че някой ми пази гърба. Не мога да си представя живота без човек до себе си, някой, който да уважавам и който да ми предлага различни възможности.

Има пикове и спадове в този бранш. Виждала съм много двойки да се разпадат заради това и сърцето ми се къса. Чудиш се – дали ще ме обича, ако не съм успешна? Дали ревността ще ни раздели? Наясно съм, че в даден момент Джейсън ще работи повече от мен, но аз съм развълнувана от това. Развълнувана съм, защото искам да видя докъде може да се развива.

За роклите на своите шаферки: Вместо да ги принуждавам и измъчвам с тази нелепа традиция, аз да определям цвета и модела, ще направим индивидуална рокля за всяка от тях. Може да са в черно или лилаво и да сложат дрехите и друг път.

За еволюцията в своя стил: Преди се обличах като блусмените – с ризи с широки яки и кадифени костюми. Тези момчета ме вдъхновяваха. Сега се опитвам да влизам в стила на „червения килим". Имам торса на висока жена, а долната част на тялото ми съответства на по-ниските жени. Кои знае за каква еволюционна цел съм създадена? Хората винаги са ми казвали, че имам хубави очи, затова акцентирам на тях.

За своята увереност: Чувствам се перфектно в кожата си. Не съм невротичка и не вярвам, че нима нещо, което да ме съсипе. Живея в настоящето.

Вижте снимките на Оливия за броя в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нямате ли редактор в този сайт? Статиите ви са пълни с правописни грешки!
4
1
 
8
 
! Отговори
Не бе преди 10 години
Тя сега го учи българския,та за това.
3
1
 
8
 
! Отговори
edna преди 10 години
"не мога живея"...все си мисля че се казва "не мога да живея". Итова в заглавието.. къде гледате
2
2
 
12
 
! Отговори
агне-багне преди 10 години
Не била секси в Д-р Хаус... я пак!
1
8
 
11
 
! Отговори
:/ преди 10 години
All I read is: Blah blah blah I love diamonds