Ели Голдинг: Мълчах дълго, че ще пея на сватбата на Кейт и Уилям

Британката трупа слава не на техен гръб, а с таланта си
18 яну 2014 11:02, Мария Дуковска
4
Ели Голдинг: Мълчах дълго, че ще пея на сватбата на Кейт и Уилям
Снимка: сп. Marie Claire

През последните три години една млада звезда се опитва да намери мястото си на поп сцената. И миналата година тя го направи!

Ели Голдинг се превърна в име, което всички по света знаят, след като хитът ѝ „Burn“ бе една от най-въртените песни в радиоефира и вкара албума ѝ Halcyon Days в десетката на най-продаваните албуми в класацията US Billboard 200.

Американците може и да я забелязаха по-късно, но британците обожават отдавна своята сънародничка. Дори принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън лично я избраха да пее на сватбата им през април 2011 г. Ели е била буквално смаяна от щастливата новина, но е трябвало да я пази в тайна.

Едва сега във февруарския брой на британското Marie Claire, 27-годишната звезда коментира случилото се: „Седмици преди сватбата, всички говореха за нея. Аз трябваше да си запушвам устата с ръка, за да не се изпусна. Пазех тайната за участието си толкова дълго... а и едва ли някой щеше да ми повярва така или иначе“, сподели блондинката.

На въпроса дали е успяла да общува с принц Уилям и Кейт Мидълтън, певицата отговори: „Говорих си малко с принц Уилям и Кейт. Те са чудесна двойка, разбирам защо всички са очаровани от тях“.

„Сватбата беше наистина много красива, но дотогава не бях ходила на много сватби“, добави Ели.

В списанието дамата позира топлес и облечена в денимови облекла. От снимките се вижда, че Голдинг притежава естествена красота, защото почти няма грим. Въпреки чара и популярността си, Ели в момента е необвързана и изглежда не бърза да промени статуса си. „Харесва ми да бъда сама. Какво нередно има в това?“, пита тя.

Със сигурност кралската сватба няма да е първото или последното важно събитие в професионален план за нея. Тази година стана ясно, че тя има две номинации на Британските музикални награди (BRIT), които ще се проведат на 19 февруари. Ели ще се бори за титлата „най-добра британска певица“ с колежката си Джеси Джей, а в категорията „британски сингъл“ се състезава с обичната момчешка банда One Direction.

Разгледайте снимките от фотосесията ѝ в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Верно е много грозна и с дебели пръсти. Абе убава еврейка:))))))Смех:))))))))))))))))0
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Джедай МастърГрозна ли... Мой човек ти или нещо не си в ред или имаш доста странен вкус за жените :)
2
5
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
ух, че е грозна
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А някой интересува ли го ?