Лорд: Не заставам срещу никого

Звездата критикува Майли, Селена и Тейлър, но всъщност не ги мрази
22 фев 2014 11:19, Мария Дуковска
5
Лорд: Не заставам срещу никого
Снимка: сп.V

Новозеландската певица Лорд застава на една от четирите корицата на мартенския брой на сп. V. 17-годишната звезда предизвика голям интерес не само покрай спечелването на двете си награди „Грами" за песента „Royals", а и покрай хапливите коментари за по-възрастните си колежки. Лорд открито критикува „шокиращите тактики" на Майли Сайръс да печели внимание, визирайки изявите ѝ на сцената по провокативно облекло, туъркинга и постоянното ѝ плезене, а пък за Тейлър Суифт заяви, че се прави на „прекалено безгрешна и недостижима".

„Жертва" на голямата ѝ уста стана и Селена Гомес, която тя разкритикува по следния начин: „Аз съм феминистка и се дразня на посланията на нейните песни: „Когато си готов, ела и си го вземи от мен". Гади ми се от подобно представяне на жените".

Въпреки че Лорд пести похвали по адрес на другите поп певици, тя признава, че всъщност не цели конкретно да обиди някого и все пак се учи от тях.

„Винаги съм дружала с по-възрастни хора от мен - семейството ми, приятелите ми, защото оценявам разговорите си с тях. Понякога си казвам: „О, Боже, това е толкова скучно!" , но имам нужда от подобна стимулация от хората, които приемам за свои идоли, което е супер", сподели дамата пред сп. V.

Тийнейджърката се радва на успехите си, но има и неща, които смята за преувеличени и дразнещи. Наскоро новозеландско радио я обяви за „настоящия вариант на Нирвана" и тя реагира доста остро на сравнението: „О, хайде де! Сигурна съм, че много хора са чули това и са си казали: „Да върви по дяволите!".

Лорд се притеснява и че става прекалено преекспонирана. „Искам хората да спрат да чуват за мен по радиото, защото това е някаква лудост в този момент. Ще ми се да им дам място да дишат преди да пусна нещо различно", издаде певицата.

Вижте кадрите на звездата от фотосесията в сп. V в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: интервюлордзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
звезда??
2
0
 
8
 
! Отговори
до Ани преди 10 години
В Уикипедия пише друго,но щом ти си корифея няма да спорим чак толкова много: Ella Marija Lani Yelich-O'Connor (born 7 November 1996), known by her stage name Lorde (/ˈlɔrd/) Само да вметна, наистина ли е на 17 г.,че е доста далече напред като визия.
1
9
 
10
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Победителката се нарича Елла с артистично име ЛОРДЕ, а не Лорд.Тя поставя своето Е накрая на Лорд,за да звучи по-женствено. Обстойно интервю с нея направи Фредрик Скавлан в своето предаване "Скавлан", излъчено по норвежката ТВ.Нека авторът на статията се подготви по-добре преди да пише каквото и да било.