Шерил Коул не подписала предбрачен договор

Тези споразумения били "отвратителни"
16 юли 2014 21:43,
6
Шерил Коул не подписала предбрачен договор
Снимка: Reuters

Младоженката Шерил Фернандез-Версини, по-известна доскоро като Шерил Коул, не е подписвала предбрачен договор.

Според британския Мирър певицата е толкова влюбена в мъжа си Жан Бернар, че е решила, че няма смисъл да защити 16-те си милиона паунда. Жан Бернар произхожда от заможна френска фамилия.

Близък до изданието източник споделил, че Шерил е ловка бизнес дама, но когато става въпрос за любовта, е на мнение, че сърцето трябва да ръководи.

Певицата не за първи път отказва да подпише предбрачен договор. През 2006 г., когато се омъжи за футболиста Ашли Коул, тя заяви, че този тип споразумения са „отвратителни“.

По думите й бракът е обещание да се сподели един живот и в него не може да има „или“ и „но“.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
Да ме вземе мене !
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жан Бернар, много си *** мъжки."Жан Бернар произхожда от заможна френска фамилия." 16те милиона на застаряващото Шери няма какво да ги пази, тя в твоите пари се цели."По думите й бракът е обещание да се сподели един живот и в него не може да има или и но."И какво стана с първият ти брак тогава, нали нямало "или" и "но"?! Шерии тези простотии ги говори на вятъра.
3
0
 
6
 
! Отговори
КОУЛчето преди 9 години
"ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОРНема да барам парите .Ще чистя, ще мия, ще пера , ще готвя, ще гледам 3 деца, салатата и ракията са задължителни за мъжа ми . Ще говоря когато ме заговорят. Няма да се моткам с глупавите ми приятелки . Към мъжа ми, ще се обръщам с : ГОСПОДАРЮ .Винаги ще съм усмихната и готова за секс ."Аз да не съм проста БЕ, НЕ ПОДПИСВАМ .
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, честито!
1
5
 
3
 
! Отговори
Феликс преди 9 години
Човек по принцип нищо не губи ако се откаже да подпише договор, бил той брачен или какъвто и да е...Глупаво е да се счита , че отказване да се подпише договор е отказване от защита на парите и - пълен идиотизъм...Това е отказване да защити парите на бъдещият и мъж от нея самата - страшно благородна постъпка!

Спонсорирани публикации