Чичо Хари очаква да види как брат му се мъчи с второ дете

Букмейкъри вече приемат залози дали ще е момче
Обновена: 9 сеп 2014 18:00 | 9 сеп 2014 17:17, Камелия Цветанова
7
Чичо Хари очаква да види как брат му се мъчи с второ дете
Снимка: Reuters, архив

Реагирайки на новината, че херцозите на Кембридж отново ще стават родители, чичо Хари е заявил, че с нетърпение очаква да стане свидетел как брат му принц Уилям "се мъчи с второ дете", пише в. "Дейли експрес".

Още по темата
Без да се притеснява, че новото попълнение в кралското семейство ще го измести с още една позиция надолу в унаследяването на британския престол, принц Хари е коментирал и евентуалната поява на момиченце. "Искам да видя как брат ми ще се справи с това", е заявил бъдещият чичо.

С вече не толкова шеговит тон принц Хари е споделил, че се надява принц Уилям и съпругата му Катрин този път да преминат през "процеса" с повече спокойствие.

Второто отроче на херцозите на Кембридж ще измести принц Хари на пета позиция за унаследяване на британския престол, нареждайки се след принц Чарлз, принц Уилям и принц Джордж.

Освен медийна истерия, подобни новини предизвикват и вълна от залози, допълва изданието. Букмейкърите от "Ладброукс" вече приемат залози 4 към 5, че второто дете на принц Уилям и съпругата му Катрин отново ще бъде от мъжки пол. Залозите за име на бебето са 6 към 1 за Джеймс, 8 към 1 за Артър и 10 към 1 за Чарлз или Томас.

Конкурентите от букмейкърската "Пади Пауър" приемат залози 10 към 1, че второто отроче на херцозите на Кембридж ще бъде кръстено Хенри или Елизабет. Сред вероятните мъжки имена за бебето от "Пади Пауър" спрягат още Артър, Уилям, Филип и Чарлз, а топ предложенията за принцеса са Виктория, Шарлот, Алис и Александра.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Кефят ме тия, залагат на каквото има. Ония ден четох че залозите за референдума в Шотландия минали 2 милиона паунда. :)
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Без да се притеснява, че новото попълнение в кралското семейство ще го измести с още една позиция надолу в унаследяването на британския престол"Спрете да гледате турски сапунки. За какъв *** ще се притеснява, след като най-вероятно отдавна е приел факта, че няма да се качи на трона?
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не триете простотията тук ?
2
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали ще е момче или момиче няма значение. Ясно е, че ще е рептилче!
1
8
 
9
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 9 години
Баце тоз мандръса повече я мойта мумия, па и фурната зарежда. Ама не е като баце ви Гацо - 14 пъти я мандръсах.