Дженифър Лорънс и Крис Мартин се появиха заедно за първи път

Досега влюбените криеха отношенията си от медиите
23 сеп 2014 16:01, Мария Дуковска
3
Дженифър Лорънс и Крис Мартин се появиха заедно за първи път
Снимка; Getty Images
Дженифър Лорънс и Крис Мартин бяха забелязани за първи път заедно на връщане с частен самолет в Ел Ей след фестивала „iHeart Radio Festival“ в Лас Вегас. От няколко месеца се говори, че вокалът на Coldplay и носителката на „Оскар“ имат връзка и че нещата помежду им са сериозни, но досега двамата избягваха да се появяват заедно.

Според последните слухове 37-годишният Крис е лудо влюбен в 24-годишната Дженифър и е готов да започне бракоразводно дело с отчуждената си съпруга Гуинет Полтроу. Лорънс от своя страна вече била пренесла по-голямата част от багажа си в дома на Мартин в Малибу и двамата практически живеели заедно.

Други източници пък твърдят, че Крис, който има две деца от Гуинет, бил толкова поразен от Дженифър, че вече е започнал да пише песни за нея. Тя пък била хипнотизирана от певеца, тъй като била фен на неговата банда още от тийнейджърска възраст.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С тази огромна разлика е ясно, че работата е до време. След няколко години момата ще забележи, че връстниците й са по-готини и потентни, докато Крис бавно минава към отбора на залязващите чичовци.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това момче е хубаво, но винаги съм го подозирала в душевна нечистоплътност и използвачество.

Спонсорирани публикации