Джесика Частейн: Всеки ден ми казваха, че съм грозна

Червенокосата актриса грее от кориците на Glamour и Interview
Обновена: 9 окт 2014 07:33 | 9 окт 2014 07:31, Мария Дуковска
13
Джесика Частейн: Всеки ден ми казваха, че съм грозна
Снимка: Glamour

Талантливата актриса Джесика Частейн показва своя сексапил от две корици този месец - на списанията Interview и Glamour. Червенокосата звезда в момента промотира новия си филм "The Disappearance of Eleanor Rigby", където си партнира с Джеймс Макавой. Ето и няколко акцента от двете интервюта с Джесика:

За работата си с Макавой: "Той е супер, супер смешен и импровизира много и ми беше много трудно да бъда сериозна пред камерата."

За най-силно емоционалните си роли: "С всеки вид актьорска игра вие основно живеете за емоцията. Понякога се уморявам да плача или да се смея на снимачната площадка."

За самата себе си: "Аз процъфтявам чрез страха. Той всъщност ме тласка напред. Аз съм емоционален човек и съм неловко момиче, което е дори малко срамежливо. Не е съм ревла, не съм слаб човек, но когато около мен има страдание, аз се опитвам да го почувствам. Винаги съм готова да страдам заедно с хората около мен, но не от слабост, а от съпричастност."

За това, че подкрепя жените в Холивуд: "Аз съм в подкрепа на жените в Холивуд. Обичам Мерил Стрийп. Тя е такава невероятна актриса! Но чувствам, че тя е единствената в своята възрастова група, която получава хубави роли. Бих искала да виждам актриси като Джесика Ланг и Сюзън Сарандън също във водещи роли."

За това, че пази личния си живот личен: "Мисля, че е важно да не говоря за личния си живот. В бъдеще може и да го направя, но сега смятам, че личният ми живот е ценен и деликатен и не искам да слагам акцент върху него."

За това, че е била тормозена в училище: "Като бях дете, всеки ден в училище ми казваха, че съм грозна. Никой не искаше да ми бъде приятел. Ако мога да направя нещо, с което да помогна на младите момичета с ниско самочувствие, веднага бих го направила."

За това, че става известна много след тийнейджърските си години: "Ако бях получила вниманието, което получавам сега, когато бях на 19 години, това щеше да е катастрофа за мен. Щях да се държа доста глупаво и да върша всички онези забранени неща, за които тийн звездите са критикувани."

За да разгледате снимките на Джесика от двете фотосесии, посетете галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
asdfg преди 9 години
Не знам дали е красива или не, но черно-белите снимки с нея са супер добри.:)
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е много грозна, но да се твърди, че е хубава, значи, че човека изобщо не е виждал хубави жени. Доста години съм поживял на този свят и тези дето ме познават твърдят, че съм ценител на женската красота. Вероятно е така, но забелязвам, че в последно време все по-рядко срещам хубави жени в България. Извън България си ги има пак, но у нас защо е така не знам. Тази опитват насила да я направят хубава, ама малко не се получава. Е, за някои може и да е върха, особено на снимка.
5
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грозновата е, но не прекалено.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Море, ич не си грозна. Аз директно бих те уважил. Даже няколко пъти!
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждам, че бай *** пак се е изказал.
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво момиче ,с излъчване.
1
17
 
8
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
Абе хора,тая наистина е грозна.Такива у нашия квартал навремето ги "пошляпвахме" за бог да прости.Докато не се появи някой синче на ранна мутра от 90-те и я приватизира за някой чифт дънки.И тя се огъне и вика после "то любов".Ква красота има тука ,че не се сещам???