Резил: Джони Деп се появи пиян на Холивудските награди за кино

Гостите шокирани от псувните и поведението на звездата
Обновена: 18 ное 2014 14:09 | 17 ное 2014 10:30, Мария Дуковска
32
Резил: Джони Деп се появи пиян на Холивудските награди за кино
Снимка: Reuters

Джони Деп твърди, че от близо две години няма проблеми с алкохола, но появата му на Холивудските филмови награди постави думите му под съмнение.

Актьорът се качи на сцената, за да връчи приза за документален филм на Шеп Гордън (Supermensch: The Legend of Shep Gordon) и направи истинско шоу за публиката.

Деп бе видимо некоординиран, постоянно заекваше и правеше несвързани изречения. Той имаше проблем с микрофона, а мисълта му бе повече от хаотична. В един момент дори започна да псува и когато се усети, че е на живо, запуши с ръка устата си и започна да се смее като ученик.

Режисьорът на лентата Майк Майърс каза зад кулисите, че актьорът е бил много рокендрол“, но колеги на звездата критикуваха нехайното му поведение.

Може да видите във видеото странното представяне на актьора:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
gr18 преди 9 години
Вие хубаво обвинявате актьора и забравяте колко пъти ви е радвал на екрана.Сякаш някои от вас не са се напивали,излагали публично и съжалявали после за това.Ако вие сте на негово място и в интернет ви гледат и ви упрекват как ще се чувствате.Знам никой не го е карал да се напива и да се излага,но обяснете ми тогава защо са го пуснали на сцената в това състояние?А? Защото няма за какво да пишат по вестниците и искат даго изложат.По тази логика дайте да упрекваме всеки , който е сгафил .
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един от колегите му , не знаеше какво да каже и измисли :"... благодаря на Джони Деп , че беше болен , но дойде ".То се крачеше и куцаше , то се чешаше по главата , не ну се виждаше лицето , пълен *** ...
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз го гледах ?Какво беше това поведение , тия парцали дето висяха от него !Изглеждаше като ненормален !Когато всички негови колеги са облечени като за тържество и света го гледа !На младата си приятелка ли иска да покаже , че е надрусан тинейджър , това явление е трудно да се коментира ?
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че е голям актьор е вярно, обаче големите магарии, нали може да си ги прави вкъщи, а не пред целия свят?Най-малкото е унизително за самия него!
17
1
 
2
 
! Отговори
@ Варна преди 9 години
"Анонимна мишка зад клавиатурата", хм, мисля, че е по-добре, отколкото пияно посмешище. Щом това поведение те възхищава, значи говори колко си изпаднал!
16
3
 
2
 
! Отговори
Ч-ш, ало! преди 9 години
А бе, множеството от изказалите се тука, сте едни тотални ***, ако ще тоя *** и на майка да ви псува и да се гаври с вас, пак ще му лижете ***, даже и патката ще му лапнете, само защото е известен. Поредният пияница и наркоман!
15
1
 
2
 
! Отговори
Дали? преди 9 години
До варнаДа де , ама утре детето ти като тръгне по пътя на тоя "герой" (все пак това са хора ,на които децата , а и по-големите искат да приличат) и на 20 години си замине от свръх доза понеже тук наркотика няма нищо общо с този, който продават или поне могат да си позволят там, дали пак ще си на същото мнение?
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АХАХА ОБИЧАМ ГО ТОЗИ ЧОВЕК :Дддд CAPTAIN JACK WHY THE RUM IS ALWAYS GONE :ДД
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
чУДО ГОЛЯМО ПУКА МУ НА НЕГО!!!!!рЕЙТИНГА МУ СТИГА ТА ДА МОЖЕ ДА СИ ПСУВА НА ВОЛЯ ;DДА ГО СЪДЯТ ПАРИ ИМА ;D
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами тя новата му любима и тя май си обича чашката. Иначе той е актьор с дълбочина, но винаги съм смятала и че има нещо психопатско в погледа.
11
0
 
5
 
! Отговори
58661 преди 9 години
Ами пича е страхотен фен на Хънтър Томпсън. За какъв резил говорим ?
10
1
 
4
 
! Отговори
отново ние преди 9 години
До непримиримВиж, само минавам набързо, не разбрах, за което моля да ме извиниш, но себе си включваш ли в групата " ... вие си оставате цял живот ***", съдейки по коментарите след теб, не става ясно. А Джони и проблемите му с алкохола, не ги мисли. Холивуд не прощава
9
1
 
5
 
! Отговори
keles преди 9 години
Карай Джонии карай всичкооо тече .. ))))
8
4
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Никога не е късно да станеш за резил
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един пиян човек не се държи по този начин. Гледали сме достатъчно пияни по Господари на Ефира и по улиците на България. Според мен играе просто роля и храни простите журналисти!
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
има проблеми с младото булче, което обича да се заиграва и с женки
5
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен се избъзика с всички и им врътна едно малко шоу и представление. Аз не знам някой в този бизнес да не пие, пуши или гълта нещо за успокоение. Напрежението е просто ненормално огромно, за което може да се благодари на медиите, които следят коя звезда кога ходи до тоалетна и колко оставя след себе си там! Мен лично не ме интересува! По-важното е, че е много добър актьор и винаги радва публиката. Има си собствен актьорски стил. Всичко друго са жълти новини за тоалетната.
4
3
 
8
 
! Отговори
ss до 1 преди 9 години
прав си пич
3
14
 
5
 
! Отговори
ние преди 9 години
До непримиримей, нещо ми образуваш нерви, рано, рано
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джонка, не бива да се наджонкваш така! Ми срамота е. Иначе си пич.