Кои са най-сексапилните лъмбърсексуални мъже

Това е новата мода расови мъжкари в шоубизнеса
Обновена: 4 яну 2015 11:50 | 4 яну 2015 11:21, Теодора Драгоева
60
Кои са най-сексапилните лъмбърсексуални мъже
Брад Пит; Снимка; GQ; Бен Далхаус; Снимка: Esra Sam

Ако се чудите кои мъже се възприемат за модерни, мъжествени и горещи в последно време, те могат да бъдат обединени с определението „лъмбърсексуални“. Тази дума описва новия облик на днешния градски мъж с визия на бунтар.

Лъмбърсексуалните мъже изместиха модата на метросексуалните представители на силния пол, които бяха гладко избръснати, супер стилни, с прекалено изрядна прическа и твърде много разбираха от мода, диети и козметика.

Лъмбърсексуалните мъже са брадясали, носят размъкнати, измачкани фланелки и груби, туристически обувки, имат мускулести тела и сурово-мачо излъчване.

Мъжете от тази нова порода приличат на дървосекачи, на работници по строежи, на почитатели на хеви метъл музиката, но не и на модни икони.

По-интересното е, че тази тенденция завладя много известни мъже и дори флагманът на метросексуалността Дейвид Бекъм започна да залага на имиджа „брадясал-мъжага“ и да изоставя полираната си визия от миналото.

Същото важи и за Брад Пит, който в ежедневието си редовно залага на брада-катинар, спортно, неглиже облекло и на визията на ловеца от „Червената шапчица“.

Може би мъжът, който най-бързо въведе тази тенденция беше шведският модел Бен Далхаус, който е въплъщение на лъмбърсексуалния мъж. Той стана известен в началото на годината и въведе тази тенденция дори във висшата мода. Вече все повече мъже-модели се появяват с дълги коси и големи бради.

Примерите за лъмбърсексуални мъже в Холивуд започнаха също да стават все повече и повече. Такива са Чарли Хънам от „Синове на анархията“, Кит Харингтън от „Игри на тронове“, Том Харди, Райън Гослинг и др.

Вижте в галерията ни 15-те най-горещи и известни мъже, които са от тази порода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз си ходя така от 15 годишен
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изчанчена работа , пак медийни конструкции
39
1
 
4
 
! Отговори
до 12-ти преди 9 години
Като не разбираш какво иска да ти каже човекът, какво се обаждаш. Че и обиди ръси. Аман от недоразбрали компетенции. Това, което пише се нарича сарказъм (провери в речника значението на думата) и се отнася точно за хората от матрицата, които се мислят за свободни. Разбрало-недоразбрало- да си каже.
38
0
 
5
 
! Отговори
Hector преди 9 години
lumber - съществително - дървен материал , глагол - трополя , режа дървен материал , сека дървен материал , вървя тежко и др .
37
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кога продължавате да измисляте глупости като определението лъмбърсексуални, които да ни пробутвате?Ние все още сме българи и живеем в България, нищо, че сме колонизирана територия.Все пак, не сме длъжни всяка поредна глупост от САЩ да възприемаме като нещо от само себе си разбираемо...
36
1
 
7
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 9 години
Ко речи Лъмбърсексуални напишете го на Български барем разберем за ко иде реч виж сега ДРОНДЖУЛСЕКСУАЛНИ си е друга работа
35
0
 
4
 
! Отговори
Язе преди 9 години
До Анонимен 41+ от мен. Изглеждат си също толкова зализани. само де са с бради.
34
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко *** живот живеем :). До преди 7-8 години беше модерно да си метросексуален - епилиран като гол ***, сега пък е модерно да си космат като ***. Сигурен съм, че и тази мода ще отмине бързо. Мен жените си ме харесват какъвто съм.. Радвам се че е нужно да се правя на ***. Ще я нося аз тая брада да ми боде по лицето, че да ме хареса някоя кифла.. да бе да. Или пък ще си бръсна краката, че да стават на шкурка всяка седмица - да бе да. Майка ми достатъчно убав ме е направила
33
1
 
8
 
! Отговори
shrek преди 9 години
Давам 5 кинта на някой брадчед със съчми в к..а да опъне Леонардо!
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Една женаТи ако си мислиш, че тия не се епилират и пудрят... просто пускат и бради, което значи по половин час на ден оформяне на брадата отгоре на епилирането и пудренето.
31
5
 
15
 
! Отговори
Една жена преди 9 години
Дааа, но това му се казва мъж, а не някакви напудрени и епилирани момченца:)))
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Симо дърварядървена трупа, нещо като талпа----------------- Баце, на тебе от коафьори, педикюр и епилация не ти остава време да разгърнеш тълковнио речник... Трупа е игра на карти или танцов състав. А талпата е дъска, нищо общо с кръгло дърво.
29
2
 
10
 
! Отговори
Az преди 9 години
Достатъчно е да се каже НЕБРЕЖНО БРАДЯСЪЛ или ЗАПУСНАТА ВЪНШНОСТ и още много Български думи с които да се охарактеризира един непрокопсаник.Стига вече с тия чуждици!!!!
28
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия "дървари" са толкова кадърни в ръцете, че ако пробват да сцепят едно дърво най-вероятно ще си посекат краката...Конкретната визия няма значение, жалкия позьор си е жалък позьор.
27
0
 
26
 
! Отговори
ЮГ преди 9 години
Тук освен Хю Джаксън и Джев Бриджис други Лъмбърдсексуални не видях, някакви си младежи с редки бради, пуснати защото е модерно.. Освен това някои от тях гейове, за пореден път се убеждавам, че сте ***!
26
1
 
8
 
! Отговори
джендо преди 9 години
според една друга статия на Теодора ,Люк Евънс (Дракула-неразказан) е гей....чудя се ,къде е пресечната точка на лъмбърсексуалните с хомосексуалните защото явно има такава...отговорът е ***....ШОУБИЗНЕСА,което на *** български език означава..агитация чрез окупация на мозъка с цел вкарването му в определена кошара за ***
25
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече се чудят какъв дебилизъм да измислят! Пуснал брада, кат отшелник, обаче косата подстригана, гелосана и прочие! Супер неестествено и грозновато!! Един мъж изглежда много-много по-добре и естествено, когато и косата е дълга или небрежна, а брадата набола ..
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре от обезкосмените женствени момченца,няма нищо мъжко в тях:д
23
4
 
13
 
! Отговори
гугутка преди 9 години
Хайде сега всички с кухи глави да започват да спазват поредният ритуал, защото така им е написано! И запомнете, това за вас не е простотия. Това ви носи голямото познание за сексуалността, особено ако знаете само български език. Ще ви се стори мноооооого начетено. Нищо че е поредната простотия и повечето от населението по нашите ширини не е с руса коса.Накрая кажете на висок глас: Бееееее! А за жените: Мееееее!
22
0
 
21
 
! Отговори
неандерталец преди 9 години
всичко в шоубизнеса е шоубизнес и там расови мъжкари няма...там има моделирани спрямо параметрите на шоуто хора...истината е навън...ако искаш дървосекач ела в гората на сечището...другото е мижи да те лажем !