Първата самостоятелна корица на Ким Кардашян за Vogue

Съпругата на Кание Уест краси австралийското издание на Модната Библия
Обновена: 14 яну 2015 10:56 | 14 яну 2015 10:53, Теодора Драгоева
18
Първата самостоятелна корица на Ким Кардашян за Vogue
Снимка; Vogue, Австралия

Ким Кардашян се превърна в морска сирена за новата корица на Vogue, Австралия (февруари/2015). В сесията риалити звездата прилича много на героинята от Памела Андерсън от хитовия сериал "Спасители на плажа", само където не носи червен бански костюм, тичайки в морето.

Това е първата самостоятелна корица на Ким за Модната Библия. Миналата година тя позира за американското издание на списанието, но заедно със съпруга си Кание Уест.

В новата си фотосесия за Vogue сексапилната брюнетка носи минимално количество грим, а косата ѝ се вее от вятъра.

Чувствената, 34-годишна знаменитост носи светли дрехи (бяло и екрю) от новата колекция на Balmain, а кадрите са дело на Джилс Бенсимон.

"Ким Кардашян е една от най-търсените жени в Google, а в Instagram има 23 милиона последователи. Отношението към нея е изключително противоречиво. Тя е или обичана, или мразена. Тя редовно става жертва на тормоз от страна на жълтите медии и на хейтърите в интернет. Освен това Ким е голям фен на модата и е изключително красива."

С тези думи главната редакторка на австралийския Vogue - Едуина Маккан иска да обясни какво стои зад решението ѝ да сложи сексапилната брюнетка на корицата на изданието.

Тя добавя: "Очевидно ние правим сесии с много известни жени, а Ким е точно такава. В същото време поведението ѝ не е на дива. Тя дойде в 6 часа сутринта на снимките и работи с нас до тъмно, без да се оплаче нито веднъж. Тя се държа с всички хора от екипа с изключително уважение, което ѝ прави чест!"

Вижте снимките на Ким за списанието в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм си малко месарче и ми харесваше момата, но след като гледах онзи клип, дето лапка биберона на ваксата .........
12
0
 
3
 
! Отговори
S-тет преди 9 години
Те това е дирник с водоизместимост 55 тона, Exxon Valdez тихо плаче в ъгъла!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хаха - той този от Вог и се подиграл индиректно - 18 часа работили за 5 снимки . Като по 70 кадъра в секунда снимат, смятай колко снимки да излее нещо + 72 часа фотошоп по избраните 5 после.... Няма такава красота като съвременната
10
0
 
3
 
! Отговори
машалла преди 9 години
Е,те тва е трътка! Четирима за карти барабар с писара ще се разположат.
9
0
 
3
 
! Отговори
апел преди 9 години
Недейте се подиграва, бе хора! В америка хората са толерантни и от уродливостта правят пари. Ето тая жена има диференциал на ЗИЛ, ама не се срамува да го показва, че и пари получава за това. Тошко пък си показа грозното нещо на цяла България - ето и на него му дадоха кола.Хайде - махайте задръжките и вдигайте самочуствието и намрете умен пиар /чужденец/- това е истината.
8
0
 
3
 
! Отговори
ужас! преди 9 години
....и на тази ли, д-р Енчев й е правил устата.....много калпава работа!
7
0
 
9
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
Тази най-накрая си плати да е на корицата на това списание. ....от кога се натискаше....сега да вземе да миряса, че е толкова противна......поредното природно недоразумение!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Арменка.
5
0
 
15
 
! Отговори
*-* преди 9 години
хахахаха, лелелее, тоя дето е правил фотошопа, направо е действал с голямата резачка, липсват поне по 15 кг. живо месо на крак!
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Ким Кардашян се превърна в морска сирена за новата корица"По скоро ще да се е превърнала в морски тюлен. А да, местяяя.
3
0
 
17
 
! Отговори
Д-р Гигълс преди 9 години
Положила е голямото си дупе на морския плаж за фотосесия, но група активисти на Грийнпийс веднага са се отзовали и са я изтикали обратно в морето, с помощта на местни рибари.А фотографа, който е обработвал после снимките с фотошоп е пострадал леко и е хоспитаризиран с наранена ретина на дясното око, в следствие на гротескната гледка докато е снимал...
2
1
 
19
 
! Отговори
честит преди 9 години
По този случай, за първи път Вог ще излезе в специален формат - не четириъгълен, а ромб !
1
0
 
10
 
! Отговори
кардарашиян преди 9 години
За мен ти си морска сиренаааааааааа, Морякът удавник съм ааааааааааазззз........

Спонсорирани публикации