Знаменитостите с най-бързи годежи и сватби

Кои двойки знаменитости бързат да стигнат до олтара
18 яну 2015 21:17, Теодора Драгоева
1
Знаменитостите с най-бързи годежи и сватби
Снимка; Getty Images

Сексапилната актриса от сериала „Модерно семейство“ София Вергара се сгоди преди няколко седмици за красавеца от „Истинска кръв“ Джо Манганиело, само шест месеца след запознанството им през май 2014-та.

Джо е поискал ръката на горещата латина, която е с пет години по-възрастна от него, на романтичната им ваканция в Хавай, около Коледа. По-интересното в случая е, че София развали годежа си с бизнесмена Ник Льоб само месец, преди да започне да излиза с Джо, а самият Ник заяви в пресата, че тя всъщност не иска семейство и деца, а е съсредоточена изцяло върху успешната си кариера.

Всъщност в Холивуд е пълно със звезди, които бързат много с годежите и сватбите си, но за съжаление, голяма част от тях се и разделят с бързо.

В тази категория попадат Марая Кери и Ник Кенън, Орландо Блум и Миранда Кер, Ким Кардашян и Крис Хъмфрис, Том Круз и Кейти Холмс, които въпреки изненадващите си, внезапни годежи/бракове, вече не са заедно.

За щастие има и такива двойки, които все още са щастливи заедно, въпреки прибързаното си обвързване. За някои от тях е може би твърде рано да се каже дали отношенията им ще издържат на времето...

Вижте в галерията на Тialoto.bg още 10 звездни двойки, които са се сгодили (или направо са вдигнали сватба) по-малко от година след началото на връзката си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вампири и вещици