Ало измамници ужилиха и Богдана Карадочева

След като спипали престъпника, той върнал парите на легендата
25 яну 2015 09:01,
98
Ало измамници ужилиха и Богдана Карадочева
Снимка: архив Булфото

Естрадната ни легенда Богдана Карадочева стана поредната жертва на ало измамници у нас, пише „Монитор”. Певицата дала цели 2 бона на мошеник, хващайки се на въдицата, след като непознат мъж й се обадил от името на неин близък и се представил за лекар в голяма столична болница.

Карадочева се вързала, защото измамникът знаел името на нейния познат и телефона й.

Измамникът й казал ужасяваща новина, че внучето й Димитър, който е на 5 годинки, е пострадал много лошо в детската градина.

„Обаждаме се на вас, защото никой от родителите не си вдига телефона”, излъгал измамникът. Той казал на Богдана, че трябва спешно да донесе за операция на момчето 2 бона и че колкото повече се бави интервенцията, толкова по-лошо. В своята паника изпълнителката въобще не се сетила да позвъни на таткото или майката и веднага отпрашила за болницата, пред която тарикатът дошъл, облечен в престилка.

Бързо грабнал плика с парите от ръцете на изпълнителката и избягал, съобщи „Слава”. Когато Богдана влязла в болницата и попитала за внука си, се оказало, че хлапе с такова име няма.

Малко по-късно униформените сгащили измамника, който заявил с цялата си наглост, че е страшен фен на Богдана и дори й се извинил и й върнал парите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така й е пада - нека пак да дава подкупи.
67
3
 
3
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 9 години
Имала бол пари - дала е.
66
0
 
4
 
! Отговори
българин преди 9 години
Ако има свестни управници за една година няма да има и един такъв.След като е хванат-съд и присъда 10 години обественополезен труд по 12 часа дневно.Но и над такива има политически чадър!
65
0
 
15
 
! Отговори
Tодорова преди 9 години
Крайно време е медиите да побликуват снимки не на пострадалите а на хванатите,по спирките за крадци,ало измамници,разпространители на дрога и всякакви хванати малки и големи престъпници.Защо ги крият от камерите,защо не ги показват на хората да се пазят от тях,каква е тази криворазбрана толерантност към тях от която никой не печели?
64
0
 
0
 
! Отговори
намращулко:((((((((( преди 9 години
До смехурко:))))))))))Скоро , да не кажа никога няма да имаме :((((((((((
63
0
 
9
 
! Отговори
до 67 преди 9 години
Безсмислено е това, което твърдиш. За всяка платена услуга, било то и медицинска, се издават надлежни документи (касов бон, фактура), няма как да си е помислила, че плаща правомерно. Точно подкуп си е. Май глупостта и корупцията вървят ръка за ръка....
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 67,явно в болница не си стъпвал и не знаеш как се заплаща за медицинска услуга? Има си ценоразпис за всяка лекарска манипулация и процедура. Плащаш си на касата, не на ръка. На ръка се дава подкуп. Затова - на съд за опит за подкуп на длъжностно лице.
61
0
 
11
 
! Отговори
смехурко:)))))))))) преди 9 години
Докато нямаме Прокуратура и съдебна система все ще е така.Затвор и от 2 до 10г без обжалване.Това е Европа директно към панделата за всяко престъпление и кражба.Не точене на делата и пускане под гаранция и после дим да ги няма
60
0
 
8
 
! Отговори
Омонимен преди 9 години
Докато кравешкият ни народ е склонен да дава подкупи и тем подобни стимули (както и в конкретната ситуация), корупция ще има. Според мен дори по-виновният е даващият, отколкото взимащият. 15 години затвор за даващият и 10 години за взимащият ще решат нещата. Но уви....откъде да дойде тази добра воля за приемане на такъв закон!? *** народ - слаба държава!
59
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Остана ли необран, неизлъган, непострадал от разбойници човек в нашата държава?
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
У нас всеки може, без да работи изобщо, да живее добре чрез измами, кражби и други престъпления. Когато знаеш, че няма да бъдеш наказан както ти се полага, можеш да правиш каквото си искаш. Баламите да работят, да плащат данъци и да чакат справедливост! И докога така? Сигурно докато избяга и поскледният млад българин, отказващ да чака Годо!
57
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бабче.
56
0
 
19
 
! Отговори
Извинил се? Гад! преди 9 години
Ако първият хванат с такава измама бъде осъден по бързата процедура на десетина години без право на обжалване, да видим дали ще има други след него! Престъплението съвсем не е леко, с подобна измама могат да докарат възрастен човек до инфаркт, това си е заплаха за здравето и живота. Ако има желание, ще се намери параграф за строги присъди. Не е възможно в нормална държава да има толкова наглост и безнаказаност!
55
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 65 тя не се е опитала да подкупи лекар а да заплати за медицинска услуга. Била е подведена, че това е цената и че това е човека, на който да даде парите. Глупаво от нейна страна, но не е престъпление.
54
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мдааа... "Хванали" измамника малко по-късно. Абе полицията направо да си каже, че е сгазила лука и са пратили една от бригадите на грешния човек. Знае се кой покровителства престъпността у нас.
53
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега Карадочевата на съд за опит за подкуп на длъжностно лице.
52
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** *** ;)
51
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 55- Добре де, давай щом искаш, ама чак пък на стълбите пред болницата...Все пак не става дума за баба Пена от Бусманци, а за Б.Карадочева!
50
3
 
17
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Тая баба Богдана сигурно е вдигнала болницата във въздуха като е разбрала че е ограбена, та чак са забравили болните и са се втурнали да гонят хайдука... какво има да го сгащят като още е там в махалата. Тая е изперкала вече. Защо дава пари на ръка. Нали е много принципна и т.н. Всички са *** в целофан.
49
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
автограф дали й е поискал, като й е фен?