Жените отсъдиха: Джейми Дорнан е най-секси

След него в класацията на сп. "Глемър" е Бенедикт Къмбърбач
Обновена: 4 фев 2015 21:04 | 4 фев 2015 21:04,
20
Жените отсъдиха: Джейми Дорнан е най-секси
Джейми Дорнан Снимка: архив, Reuters

Актьорът Джейми Дорнан оглавява класацията на 50-те най-сексапилни мъже на годината, съставена чрез гласуване на около 80 000 читателки на сайта на женското сп. "Глемър", съобщи Нюзру.

32-годишният ирландец Джейми Дорнан изпълнява главната роля във филма "Петдесет нюанса сиво" по едноименния роман на Е Л Джеймс. Лентата ще излезе на екран на 14 февруари - в Деня на Свети Валентин. Читателките на "Глемър" очевидно са го оценили по възбуждащите рекламни клипове, качени в ΥοuTube.

На второ място е поставен 38-годишният британски актьор Бенедикт Къмбърбач. Не е ясно какво е вдъхновило толкова читателките. Може би участието му историческата драма "Игра на кодове", в която изпълнява ролята на учения Алън Тюринг. Или фактът, че драконът Смог в "Хобит: Пущинакът на Смог" говори с неговия глас.

На трето място е 33-годишният англичанин Том Хидълстън - Адам от вампирската драма "Последните оцелели влюбени". Той изпреварва с една позиция "вампира" Робърт Патинсън, предишен многогодишен фаворит в класацията.

В топ 5 е намерил място и Хенри Кавил, изпълнил ролята на Супермен, който миналата година бе на първа позиция в класацията.

В рейтинга британските актьори заемат 7 места от първите 10. В топ 10 са попаднали и двама американци, макар и на последните места - актьорът Джаред Лето и певецът Фарел Уилямс.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
Диди преди 9 години
Не разбирам какво толкова виждат в Джейми- добре ще играе роля на милионер в някакъв прехвален филм ... А има толкова по-добри и привлекателни актьори... просто без коментар!
17
1
 
2
 
! Отговори
Мъж преди 9 години
До ЖенаАма той кат средновековен дървар - толкоз брадясъл.Не може ли малко повече джентлименюве да харасвате...
16
1
 
5
 
! Отговори
Жена преди 9 години
О, ДА! За Джейми Дорнан съм много съгласна!!!! Не сте избрали най-удачната му снимка обаче.....Този мъж е определено доста красив и секси и ако надникнете в google изображения, ще се убедите сами или ако го гледате в сериала The fall! Перфектно тяло, лице, секси глас и много талантлив актьор! Другият, за който съм много ЗА е Хенри Кавил!!! Само не съм съгласна за 5-то му място! Трябваше да е по-напред в класацията! Тези двамата са ми върха! Другите сложени там, много не ме вълнуват..
15
2
 
6
 
! Отговори
Lan преди 9 години
НЕ жените, а американките я правят тази класация и съответно ...ами за нищо не става!
14
2
 
6
 
! Отговори
Мими преди 9 години
Тая грозотия най-секси? То за това във всички страници и форумите за филма поне 80% не го одобряват за ролята.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбирам англосаксонските вкусове - тези са направо уродливи и като видя примерно оня Къмбърбач, направо превключвам канала на нещо нормално. Но жените били избрали - остава открит въпроса, дали наистина са жени?
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
каква е тая куца класация бе. Къде са братята Хемсуърт?!?
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ддАми Виго най-много прилича на мъж.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бенедикт Къмбърбач??????Че аз трудно мога да си представя по-уродлива физиомутра :)))Хайде по-сериозно ;)
9
4
 
7
 
! Отговори
Зоофил преди 9 години
Хубав е, но на носът му могат да кацнат 15 папагала и 16я с единия крак.
8
3
 
8
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Моля моля, аз съм си съвсем нормална жена и този актьор с абсолютно нищо не ме привлича. Има безлично излъчване. Кефя се повече на типаж в стил актьора, който играе Рагнар от "Викинги". Аз на това му викам мъж. Вярно че малко лигаво говори, ама това му е запазената марка. Но в крайна сметка ако е празен в главата (тая горе), не може с нищо да ме грабне. Не мога ли да проведа човешки разговор, сори.... но как да е, такива мъже са рядкост - били са и винаги ще бъдат. Нищо ново под слънцето.
7
6
 
3
 
! Отговори
дд преди 9 години
До АнонименЕ Виго е добър актьор, но чак пък секс символ. Ако бях жена, вероятно бих си падал повече по маконъхи или нещо такова.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От актьорите, около които се шуми напоследък, хубавец е Николай Костер-Валдау (пичът, дето играе Джайм). От актьорите, около които не се шуми - Виго Моретнсен.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този пък кой е? Камбърбач е интересен и странен.
4
5
 
6
 
! Отговори
qq преди 9 години
Порасналия Григор Димитров!
3
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е,Джейми си е готин,няма жена,която да не го хареса,а ако има такава,или е обратна,или не разбира от мъже,истерията по него идва отчасти и участието му във "Петдесет нюанса сиво",което сигурно ще го направи и голяма звезда,но е готин и то много.
2
8
 
10
 
! Отговори
DeA преди 9 години
Къмбърбач и Патинсън са адски различни, нетипични и красиви актьори, според мен.То не може всички да са кукльовци, изкарани като на конвейрн. Аман от copy - paste :)
1
12
 
24
 
! Отговори
Развеселена преди 9 години
Вече няма красиви мъже.Женския вкус се изражда!