Пайнера отсече: Договорът с Глория остава!

"Жоро Илиев никога не е искал да ми вземе бизнеса"
Обновена: 23 фев 2015 17:30 | 23 фев 2015 17:10,
24
Пайнера отсече: Договорът с Глория остава!
Снимка: Love Style

Президентът на „Пайнер” Митко Димитров за първи път проговори в какви отношения е бил с боса на ВИС 2 Георги Илиев в интервю за списание LOVE style.

Музикалният продуцент разкри дали е бил заплашван, искал ли е човекът, който спонсорираше голяма част от другите музикални компании, да вземе бизнеса му и срещали ли са се очи в очи. „Никога не сме имали проблеми, с която и да било силова групировка или личност", твърди инж. Димитров.

Той категорично отрича някога Жоро Илиев да е искал да му вземе бизнеса. „То и не става току-така, като кошница с ябълки…”, обяснява инженерът.

Продуцентът коментира годишните награди на телевизия „Планета”, които ще бъдат раздадени в зала 1 на НДК. Той отрича да се меси в определянето на статуетките и дори казва: ”Накрая констатираме, че след церемонията всички са ни сърдити, дори и наградените.”

Митко Димитров отрече и слуха, че ще прекрати договора си с Глория. „Поне от моя страна няма причина. Разбираме се прекрасно. Глория е певица с главна буква. Само хит й трябва, за да оглави класациите. Не е лесно, но тя го е правила през годините и имам чувството, че пак й предстои", категоричен е той.

Още за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До абвТи пък откъде знаеш- да не си врачка?
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще видим, нещастнико, дали Глория ще остане! Един концерт не си й направил, за какви хитове ни говориш. Хитове имат само онези с богатите мъжлета, дето ти бутат всеки месец пари, както беше с майката на Пеевски, която през КТБ ти превеждаше, за да въртиш любовницата му. Глория може да те напусне като нищо, защото си си повярвал и си забравил кой те направи известен през 1994 година, когато албумът й и видео касетата се продаваха като топъл хляб, само от нея си направил милиони!
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
просташка новина от днес.бгс този манталитет нищо добро не ни очаква
13
4
 
19
 
! Отговори
Чалгаджия преди 9 години
Простотията по цял сват продава - к'во ревете."50 стинки" или д-р Дре и подобни да не би да са си направили парите от високо интелектуални продукти
12
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В нормална държава всичките тия *** щяха да са порно звезди и ***, и щяха здраво да им порят дупките докато си изкарат парите.
11
0
 
25
 
! Отговори
до13 преди 9 години
Това русото е Цветелина Пеевска.
10
7
 
34
 
! Отговори
Проктър & Гембъл преди 9 години
Снимката показва всичко - селски манталитет, пияндурско поведение, кръчмарска обстановка. Никой ли през последните 25 години не разбра, че това олицетворение на музика е една от причините Великата ни България да е на това дередже в момента?!? А вие, затънало общество, още си купувайте салфетки и ги мятайте по чалготеките, вместо да пратите няколко DMS-са....Пффф, за това ли се е мъчил толкова Дякона!?! Жалко, колко жалко!
9
0
 
15
 
! Отговори
Мюзикаутор преди 9 години
То Жоро и Васко Илиеви бяха братовчеди с братята Ненчо и Виктор Касъмови (АРА) и се мъчиха да му станат конкуренти на Митко. Ама то не може да дръпнеш изпълнител, а ако е от женски пол и през леглото ти да мине, че и през леглата на ортаците ... Тогава, когато се раждаше този бизнес имаше доста отвратителни изпълнения, някои се споминаха (Петър Чернев), други само табели оставиха (НМЦ). А имаше и трошена на ръце, сергии, използване на Икономическа (случая с Жоро Сръбския) ...
8
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е единственият български работещ проект за последните 25 години
7
17
 
26
 
! Отговори
Опа преди 9 години
Какво е това "Пайнера"?!? Коя е тази Глория?!? Who cares at all about it?!?
6
5
 
19
 
! Отговори
до 4-ти преди 9 години
В БГ това ,че имаш милиони не е показател за интелигентност.На запад е показател,но тук голяма част от ,,бизнесмените '' са с основно образование.Пък и ти от къде си убеден,че бизнеса е негов? Защото аз зная,че той е само фасада,собственици са други хора,той е само изпълнителен директор-т.е. ако има кинти ,те се делят м/у собствениците,той е на заплата,а когато има проблем -той си го отнася
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 4Никой не е казал, ч е ***, а че има вид на ***.
4
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако беше *** нямаше да има бизнес за милиони.
3
6
 
35
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Вместо да седнете малко да се образовате, да послушате малко музика по-назапад от Сърбия...Това ли е за вас "забавлението"? Цици, ракия и бой в селската кръчма?Явно, да!
2
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Dobre che edin se seti kato Mitko painera da napravi neshto qko za BG! PLANETA PAINER MUZIK! Inak shtqhme da skuchaem kato prez kumonizma! Pozdravi na Preslava i na ostanalite i kolejki!
1
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този, ако ще и смокинг Армани да облече, пак ще изглежда като хасковски ***.