Боби Браун за първи път проговори за дъщеря си

Той очаква божията милост за Боби Кристина, която е в кома от януари
14 апр 2015 07:37, Петя Славова
0
Боби Браун за първи път проговори за дъщеря си
Боби Кристина и Ник Гордън Снимка: архив, БТА

Музикантът Боби Браун за пръв път е разказал публично за дъщеря си Боби Кристина, която продължава да е в медикаментозна кома, съобщи в. "Дейли мейл". Това е станало по време на концерта му в Лос Анджелис.

"Не знам през какъв ад преминавам сега" - е признал музикантът и е добавил, че очаква божията милост.

Концертът е първата изява на Боби Браун, след като дъщеря му от покойната певица Уитни Хюстън - Боби Кристина беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж.

Още по темата

В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка, припомня БТА. Боби Браун не се е впускал в подробности, но е признал, че преживява трудни времена.

"Искам да благодаря на всички вас за това, че сте дошли тази вечер да подкрепите мен и моето семейство", казал Браун на зрителите.

По време на 45-минутната си изява Боби Браун е успял да рекламира собствената си линия сосове. Преди време бабата на Боби Кристина Сиси Хюстън бе заявила, че почти няма надежда дъщерята на Уитни Хюстън да се оправи. Бе съобщено също, че Боби Кристина вече е е прехвърлена от болницата в Атланта, щата Джорджия, в разположен недалеч рехабилитационен център.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари