Мила Йовович гордо показа новородената си щерка

Актрисата публикува снимки на малката Дашиел
14 апр 2015 20:55, Теодора Драгоева
5
Мила Йовович гордо показа новородената си щерка
Снимка: Instagram

Новородената дъщеря на Мила Йовович не е навършила и две седмици, но изглежда от малка ще свиква с голямото внимание около себе си.

Причина за това е актрисата, която с гордост показва своето бебе и не се притеснява да публикува негови снимки в отворения си профил в социалната мрежа Instagram.

Вчера 39-годишната холивудска звезда сподели с феновете си нова снимка на малката Дашиел, на която бебето тъкмо се събужда от дрямка.

Мила роди втората си дъщеря на 1-ви април и не спира да показва радостта си от това да бъде майка отново.

По-рано актрисата сподели умилителен кадър, на който се вижда как по-голямата ѝ 7-годишна дъщеря целува своята сестричка.

На друга снимка пък малката Дашиел спи в компанията на домашния любимец – кучето Сладък Картоф (Sweet Potato на английски език).

В най-скоро време известната майка трябва да се завърне на работа, за да заснеме най-новата част от поредицата "Заразно зло", режисьор на която е съпругът ѝ. Актрисата обяви забавянето на филма, споделяйки новината, че отново е бременна.

Още новнини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
sssssss.... преди 9 години
Da im e jivo i zdravo!
3
3
 
4
 
! Отговори
повръщами се преди 9 години
от нищо неструващи актьори и XX аналозите им, от подобни певци и XX аналозите им и от техните *** издънки !
2
5
 
8
 
! Отговори
сладък морков преди 9 години
Добре че го показахте за да видим какво е новородено защото нашите деца се родиха направо големи и такова чудо не сме виждали а "сладкия картоф" е по-скоро дръглива болонка и си представете какъв леш е у тях и на какъв риск подлагат детето си ,но като се има предвид изроденото им самочувствие и привързаност към животните,то те вече са слезли на тяхното ниво и между двата индивида няма разлика-*** до ***...
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво