Не бях отличник, но се стараех, призна Бербатов

"В главата на момчетата е повече футболът", добави той
7 юни 2015 19:39,
13
Не бях отличник, но се стараех, призна Бербатов
Снимка: Булфото

Димитър Бербатов призна, че не е бил сред отличниците в училище, но все пак добави, че е стараел. Българската футболна звезда говори в предаването "120 минути", като разкри интересни подробности около детството си.

Повод за поканата на българския нападател бе неговата фондация, чиято цел е да помага на талантливите деца у нас, не само в спорта и изкуството, но и в много други сфери. "Момчетата сме известни, че в главата ни е повече футболът. Но мисля, че не съм разочаровал родителите си с оценките в училище", разкри футболистът. 

"Не съм бил отличник, не мога да си кривя душата, но съм залягал над учебниците. Е, залагах малко повече на спорта, но мисля, че съм бил винаги достатъчно усърден", призна Бербатов.

"Попивал съм от всичките си учители и треньори по пътя ми досега. Благодаря им на всички за уроците, стремял съм се от тях да вземам най-доброто. Определено тяхната професия не е никак лесна", каза още нападателят.

"С фондацията си се опитвам да бутам децата в правилната посока. Това е много важно за тях, защото не е нужно да имаш само талант. В България учителите са много онеправдани и искам да им помагаме", коментира още Димитър Бербатов.

Още спортни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
2
 
! Отговори
Драган преди 8 години
До Анчо Анчоооо, там има далавера Анчо, не е туку така да дава !
7
4
 
12
 
! Отговори
Геренбахче преди 8 години
Боли те фара Мито !!! Ако беше отличник,Щеше да станеш я инженер, я даскал... Щеше да умреш от глад... Ритай си топката и не се вживявай !
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много завистливи *** се "изказват" тук.
5
3
 
34
 
! Отговори
Анчо преди 8 години
Абе шматки, Бербатов дава стотици хиляди левове за развитието на български деца, въпреки че никой не го е молил за това. А Джизъса, Божинов, Гонзо, Попето и т.н. дават пари само за кючеци и к..ви.
4
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може много хора да плюват по Бербатов,но като публична личност и като модел за момчешко подражание е на светлинни години от повечето играчи от националния,на които акъла им стига само за купони,ученички и бичене на стойки!
3
26
 
14
 
! Отговори
Ми да преди 8 години
Който не е отличник в училище,става футболист!Логично!
2
7
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По умен е от средната българска футболлна интелигентност, която граничи с тази на ***.
1
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много държавнически, Браво Бербатов !