София Вергара за предстоящата си сватба

Горещата актриса ще се омъжи за Джо Манганиело през ноември
25 авг 2015 22:00, Теодора Драгоева
2
София Вергара за предстоящата си сватба
Снимка: marthastewartweddings.com

София Вергара разкри детайли околопредстоящата си сватба с горещия актьор Джо Манганиело. Колумбийската звезда от сериала "Модерно семейство" позира в булчински рокли за новия брой на списание Martha Stewart Weddings.

От сесията за изданието се вижда, че София ще бъде много красива булка на сватбеното си тържество с Джо, което е планирано за ноември т.г.. Наскоро красавицата разпрати поканите за предстоящата си сватба, която ще се състои в хотел "Breakers" в Палм Бийч, Флорида.

43-годишната звезда споделя подробности от организацията за сватбата.

"Тортата е любимото ми нещо във всяка една сватба, затова нашата ще е огромна и супер специална. Освен нея в менюто сме предвидили много десерти", споделя Вергара.

Бъдещата булка също казва, че няма намерение да се престарава с грижите за визията си за своя важен ден.

"Имам си рутина, свързана с визията ми. Знам, че ще ми отнеме около два часа да се гримирам и да си направя косата. Освен това ще се парфюмирам със собствения си аромат "София", защото Джо го обича!"

Когато става въпрос за планиране на сватба, Вергара признава, че най-важното нещо е да имаш време да се занимаваш с детайлите. Тя допълва: "Искам сватба, на която гостите ми да се забавляват. Според мен сватбата се прави с цел създаване на скъпи спомени, които винаги да те топлят. Това за мен е най-важното."

Вижте снимките на горещата актриса в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
здрава "баница"