Хелена Кристенсен заголи гръд на 46

Датската красавица показва тялото си на супермодел
26 авг 2015 10:20, Теодора Драгоева
13
Хелена Кристенсен заголи гръд на 46
Снимка; NO TOFU

Хелена Кристенсен разголи гърдите си под боди, което прилича на черна рибарска мрежа, а на долу тя носи ултра къса кожена пола. 46-годишният супермодел показва невероятната си фигура за пореден път, като сега позира за списание "No Tofu" (септември/2015).

Датската красавица нашумя в началото на 90-те и беше една от поколението на супермоделите: Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън.

Хелена много пъти е позирала по бельо, тъй като е била рекламно лице на много марки, но скоро не е имала смелост да заголи гърдите си по този начин.

Хелена позира пред фотографа Хенрих Джендър, който е снимал безброй фотосесии за "Vogue", а пред обективна му са заставали модели като Карли Клос да Кейт Ъптън.

Колкото до вечно младата Кристенсен, трудно ни е да повярваме, че само след четири години тя ще чества своя 50-годишен юбилей.

Наскоро Хелена разкри в списаниe "Red", че не винаги се е чувствала красавица.

"В пубертета аз не бях красавица. Имах пухкави бузки, носех розово червило и бях се подложила на ужасно студено къдрене. Не знам как Питър Линдберг и Хърб Риц изобщо се съгласиха да ме снимат. Дори не знам как попаднах в модния бизнес".

Вижте снимките от новата фотосесия на Хелена в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"дърта или не , фото шоп или не , пак е по хубава от моя крокодил".. Защо сте заедно още след като не се харесвате вече? Аз лично обичам (едва ли има мъж който да не обича) да гледам красиви жени и дори нямам проблеми да споделя с "моята" когато съм видял някоя красавица, но истината е че след толкова години вс еоще я обичам толкова силно и все още я намирам за красива...
3
3
 
28
 
! Отговори
ценител преди 8 години
Тая *** ще я лашкам като бурно море гумена лодка....
2
4
 
46
 
! Отговори
Някои жени са хубави преди 8 години
и на 50 г.Други още в гимназията приличат на чувал с картофи или на оглозган рибен гръбнак.Трети пък не са хубавици, но умеят да се направят така, че да изглеждат интересни, а ако имат и личен чар, дължащ се на характера и маниерите им,успяват да се конкурират дори с жените, на които природата е дала голяма физическа красотаБългарките, за съжаление, в повечето случаи спират да обръщат внимание на външността си след като се омъжат, след като родят или след 40 г. За маниерите им да не говорим
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде, радост за вечните пубери-лъскачи с тежки комплекси! :D