Шегите са смешни, хомофобията обаче никога не е смешна!

Елтън Джон се надява да бъде привлечено вниманието към положението на гейовете
17 сеп 2015 20:01, Елка Василева
23
Шегите са смешни, хомофобията обаче никога не е смешна!
Елтън Джон. Снимка: архив, Reuters

Елтън Джон каза, че няма нищо против шегата на руските комици, които го подлъгаха, че говори с Путин, стига тя да привлече вниманието към дискриминацията на гейовете, съобщи Ройтерс.

Още по темата

"Шегите са смешни. Хомофобията обаче никога не е смешна" - написа Елтън Джон на страницата си в Инстаграм. - Обичам Русия и поканата ми за разговор към президента Путин за правата на хомосексуалистите още е валидна. Винаги ще защитавам унизяваните и дискриминираните" - написа Елтън Джон.

Комиците Владимир Краснов и Алексей Столяров разкриха, че са се обадили на Елтън Джон, като единият е имитирал руския президент, а другият се е представял за неговия преводач. Елтън Джон качи в Инстаграм снимка на Путин, като му благодари за разговора. Говорител на Кремъл обаче отрече да е имало такъв.

Елтън Джон води обществена кампания срещу приетия през 2013 г. в Русия закон за забрана на гей пропагандата.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Парадът на нищожествата в разгара си
4
4
 
2
 
! Отговори
пешо преди 8 години
хора, айде стига вече с тази омраза към различните. отървете се от нея и всички ще заживеем по-щастливо - и ние, и вие. питайте който искате психолог да ви го каже.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами кво врътнали са го.Той нали така обича?Поговорили са си за хомосексуалистите той е споделил,че иска всички да станат гейове защото другите са лоши хомофоби и му се смеят когато го видят с розова поличка вместо да се разциврят от умиление.
2
2
 
14
 
! Отговори
Hahaha преди 8 години
Pederast si i tui to!
1
3
 
20
 
! Отговори
турчин преди 8 години
Сър Елтън Джон има осиновено дете. Мисля, че след време ако джихадистите превземат Европа, Сър Елтън няма да има нужда да осиновява а направо ще роди.