Руски комик изпързалял Елтън Джон: Aло, Путин съм!

Краснов и Столяров са известни в Русия с номерата си
Обновена: 17 сеп 2015 08:26 | 17 сеп 2015 08:11,
32
Руски комик изпързалял Елтън Джон: Aло, Путин съм!
Снимка: архив, Reuters

Двама руски комици заявиха, че са се обадили по телефона на британския музикант Елтън Джон, представяйки се за руския президент Владимир Путин, съобщи в. "Комсомолская правда", цитиран от БТА.

Владимир Краснов и Алексей Столяров, известни в Русия с погаждането на подобни номера на известни личности и политици, казаха, че те са се обадили на Елтън Джон. В края на разговора британският музикант казал на мнимия Путин "Благодаря Ви, оправихте ми настроението", заяви Краснов, който се представил за руския президент.

Още по темата

Във вторник Елтън Джон публикува в Instagram снимка на руския президент и му благодари за разговора. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отрече да е имало такъв разговор и каза, че вероятно става дума за шега.

Русия е критикувана от Запада и правозащитници за начина, по който се отнася с гейовете. Елтън Джон води обществена кампания срещу приетия през 2013 г. в Русия закон за забрана на гей пропагандата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
до Гейо Милев преди 8 години
ти остави телефонче Путин ще ти звънни, ама тайно
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе баш си е било за среща, но след толкова полемики извадиха двама руски комедианти да покрият следите
18
0
 
3
 
! Отговори
Гейо Милев преди 8 години
СТИГА БЕ! Отнеха ми, удоволствието от вчерашната новина!
17
4
 
7
 
! Отговори
haha преди 8 години
До 21Явно за Кремъл е много важно дали Путин си е говорил с гей или не**************************************************************За Кремьл не е важно, как гледаш питат говорителя на руския президент и той отговаря на вьпроса просто и ясно дори и за западни джурналисти... Тая истерия около Путин е важна за запада и приятелите им, да разпалват колкото се може повече истерия.
16
3
 
11
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Не! Явно за гейското общество беше изключително важно негов/а представител/ка да се срещне и разговаря с Путин, но удари на руските зевзеци Вован и Лексус. Ха-ха-ха, кеф!
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смешното, е че от това успя да стане политически въпрос.Явно за Кремъл е много важно дали Путин си е говорил с гей или не.:)
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отличная Шутка: сказал Путин !
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джон да пее колкото си иска, но да не ни занимава с креватните си изпълнения.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хаха, доста гейски номер :)друг път дали ще се обажда по темата отново ?
11
1
 
9
 
! Отговори
weiss преди 8 години
До пешоСтига си киснал в нета, марш на работа. Или това ти е работата?
10
31
 
7
 
! Отговори
пешо преди 8 години
путинофили, не разбрахте ли, че всички ви се смеят на средновековния начин на мислене? как не се уморихте под всяка статия да възхвалявате вожда си и да бълвате омраза срещу всички останали... така се моля да беше възможно всички путинофили да заживеят на едно място и всички "***" на друго. да видим къде хората ще са по-щастливи и успешни...
9
29
 
11
 
! Отговори
Иван преди 8 години
До 6Мижитурко, Елтън е един от най-великите музиканти на новото време. Неговият принос за културното развитие е неоспорим. Неговата музика е докоснала сърцата на милиони хора по цял свят! Айде да видим ти какво си направил или Путин какво положително е направил за човечеството? Елтън обединява хората в любовта към музиката, а хора като Путин могат единствено да разединяват, а хора като теб - единствено да злобеят!
8
4
 
5
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До АнгелДА, викаш от толкова смимки във фитнеса няма време Путин!
7
7
 
25
 
! Отговори
цирк преди 8 години
Като чета коментарите виждам че поддръжниците на гейовете или самите те са се увеличили. Явно евроатлантическите ценности се усвояват добре.
6
4
 
27
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
изклатили го мощно пидала , а той чак се изкефил - още искал
5
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
хах..........ако можеше и съдържанието на разговора да разберем щеше да е добро начало на деня/но сър Елтън, иначе голям музикант, пръв се е подиграл със себе си в това си начинание/
4
4
 
25
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Ами много ясно.....няма си работа Путин,ще си губи времето с някакъв мъжеложец.
3
17
 
13
 
! Отговори
ВИЦ преди 8 години
Имаше известен виц--относно това че всеки американец може да извика пред Белия дом--че Обама е ***...руснака репликирал--и аз мога да извикам на Червения площад , че Обама е ***...В този ред на мисли, защо не се обадят на Путин---да го излъжат, че говори с Обама...Ха-ха-ха. Преди 10.11.1989г. в Бургас имаше един треньор по ориентиране, който лежа във затвора във Враца 3г. защото искаше да прати телеграма до САЩ че подркеря Джими Картър за президент. Ето това е демокрацията в Русия...
2
42
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за времето, повече от 40 години сър Елтън е направил твърде много, може да се каже, за цялото човечество. Повече от тези, за които става дума тук. Кои са тези Владимир Краснов и Алексей Столяров? Кой е този Путин?
1
5
 
53
 
! Отговори
SD преди 8 години
Колко лесно се връзват педа.. !