Джоли искала да осинови 3 сирийчета, Брат Пит не давал

Звездното семейство ще вземе само едно от децата
22 сеп 2015 16:16,
39
Джоли искала да осинови 3 сирийчета, Брат Пит не давал
Снимка: архив, Reuters

Холивудският актьор Брад Пит е отказал предложението на съпругата му, актрисата, режисьор и общественик Анджелина Джоли да осиновят три сирийски сирачета, съобщи Радар онлайн, като се позова на източник от обкръжението на семейството. Все пак двойката ще осинови един малък бежанец.

По данни на Радар онлайн, Джоли се е срещнала с трите сирийски братчета по време на посещението си в бежански лагер. Едно от децата е знаело малко английски и е разказало на актрисата, че баща им е бил взет от сирийските военни, а майка им е загинала по време на бомбардировки. При завръщането си в САЩ Джоли се е опитала да убеди съпруга си, че трябва да осиновят трите братчета, но на Пит идеята не се харесала.

"За него е прекалено да възпитава девет деца, вместо шест. Брад не бе уверен как ще повлияе това на децата им. Анджи не пожела да спори с него", разказал източникът.

Все пак съпрузите са се договорили да осиновят едното от сирачетата.

"Процесът на осиновяване се оказа много дълъг. Ще са необходими още поне 4-5 месеца, преди детето да може да бъде докарано в САЩ", обяснил приятелят на семейството.

Новината, че Джоли и Пит са започнали процес на осиновяване на дете от Сирия, се появи за пръв път в печата през февруари 2015 г. Досега звездното семейство не е коментирало информацията.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
7
 
! Отговори
христо преди 8 години
да приберат в сащ всичката *** от целия свят.
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Така, работа се не върши!"
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е хубаво има пари жената и е състрадателна, ама с тия пари да направи няколко центъра за деца сирачета. Така като ги влачи вкъщи нито тях, нито своите ще може да отгледа като хората. А Брад Пит завалията е безгласна буква.
25
7
 
7
 
! Отговори
Nqkoq преди 8 години
Bravo na jenata. Evalata! Kato ima pari, da osinovqva! Spored men obache trqbva i trite dechica da vzemat. Ne e dobre da se razdelqt...
24
3
 
11
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Браос....!!!У Немско има още 1,2 милиона за осиновяване. Е....някои вече не са съвсем деца, ама как беше....Ние всички сме деца на майката Земя!После се съмняван тази жена дали си вижда често децата, та може и по-големшки да вземе.
23
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доживях да ми дожалее за Брад Пит :D
22
6
 
18
 
! Отговори
атанас преди 8 години
Брад Пит е разумен мъж и очевидно много обича жена си, но според мен му идва малко в повече всички тези мании. Не казвам, че това което прави е лошо, но не можеш да спасиш целия свят и всички деца по света. В желанието си да осиновява нови и нови деца, Джоли явно не осъзнава, че създава риск да пренебрегнат техните собствени. Според мен не е луда, а просто много емоционална и действа спонтанно. Пит трябва да я контролира малко повече.
21
2
 
22
 
! Отговори
Хм преди 8 години
Да осинови и Брад Пит.
20
19
 
27
 
! Отговори
една преди 8 години
Ненормалница. Никога не съм я понасяла. Събира всякакна ***, голяма самаритянка, а за осиротелите русначета от Донбас милосърдието и нещо го няма.
19
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая женичка изтрещя тотално, явно Брад Пит не си изпълнява редовно "задълженията".
18
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В очите на Брад Пит се чете зов за помощ...Майтапа настрана, но не бройката е важна, а качеството. Да възпиташ и едно дете не е лека задача, а какво остава за 9?! Просто няма шанс това семейство да е нормално.Джоли почна да се сбабичкосва и се чална тотално.
17
2
 
8
 
! Отговори
почитател преди 8 години
А ве не че е важно, ама тая дали е кофа
16
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има хора без деца, които биха осиновили трите братчета !Тези деца трябва да са заедно и да имат грижовна майка, а не само осиновител, като Джоли ( с промития американски мозък ).Да вземе да се бори против войните и да спрат да сменят президентите на други държави, че бомбандират държави с десетилетия ?
15
5
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
TAZI E TOTALNO IZTRE6QLA !TO ZA EDNI DECA ANDJELINKE NE SE 6E SAMO HRANA .....ISKA SE I MAI4INA LIUBOV ...A TI S TVOITE ANGAJIMENTI KOGA LI GI VIJDA6 ?DETEGLEDACHKITE DA SA JIVI I ZDRAVI !NE PONASQM PREFARCUNENI OSTARQVAS6I HOLIVUDSKI LIGLI ......TARSE6I VNIMANIE ....
14
6
 
13
 
! Отговори
някой преди 8 години
Не можем да я съдим, добра актриса е, но очевидно открай време си е малко чалната.Вече е осиновила не знам колко броя деца, а собствената и дъщеря се оказа обратна (не знам дали е наследствено).Отряза си гърдите, малко радикално, но си има готово обяснение.Имаше един игрален филм за Джоузефин Бейкър. Та и тя като Анджелина е имала мания да осиновява деца - купила си замък във Франция и го напълнила с цяла детска градина!Като има пари, нека си осиновява, но едва ли е нормално семейство.
13
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая анорексичка вместо да осиновява деца да спретне едно движение против войните ,които прави нейната държава. Така ще спаси милиони деца , а не две.
12
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Същата, тази персона. Зовеше Европа, миналата година. Да отвори границите си. Свободно, за всички от Африка, и Азия. Които, пожелаят. По-добре! "Дома," да си ги води!
11
1
 
33
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Обичам и аз откачени жени, но всичко си има граница!
10
2
 
9
 
! Отговори
АкиТак преди 8 години
Айде - да им е честито!
9
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз от години разправям, че тая има досие в психиатрията , ама никой не ми вярва.