Хайди Клум: Сийл никога не е бил типичният грижовен баща

Вдъхновяващата красавица говори за това какво е да си самотен родител
17 окт 2015 10:58, Теодора Драгоева
14
Хайди Клум: Сийл никога не е бил типичният грижовен баща
Снимка: сп. Redbook

Хайди Клум проговори за първи път колко трудно ѝ е да живее като самотен родител на четири малки деца.
42-годишният немски супермодел се разведе преди три години с бащата на наследниците си – попзвездата Сийл и оттогава основно тя се грижи за малчуганите. Тя има двама сина – Хенри и Йохан, и две дъщери – Лени и Лу.

В новия брой на списание Redbook (ноември/2015) Хайди заявява искрено: „Аз съм и майка, и баща на децата си.“ В същото време тя се радва на наистина успешна кариера, като доказва тезата, че една жена може едновременно да е многодетна майка, реализиран професионалист и да изглежда перфектно.

Вдъхновяващата Клум споделя още, че е наясно с факта, че вече има бръчки, но че си ги харесва, защото знае, че те са белези от много смях и усмивки.

Хайди казва: „Жените са способни да жонглират с повече топки от мъжете. Момчетата просто не могат да се справят с няколко ангажимента едновременно. Това ги обърква и те обикновено изоставят единия от тях!“

За живота си след развода със Сийл тя споделя: „Очевидно нещата се промениха много за мен, но не и драстично. Сийл никога не е бил типичният грижовен баща, който всяка вечер се прибира след работа и се занимава с децата. Той винаги е пътувал много, защото това е част от работата му и редовно го нямаше у дома.“

От две години бившият ангел на Victoria's Secret има връзка с 14-години по-младия от нея Вито Шнабел, който обаче не се вживява в ролята на пастрок на децата ѝ.
Вижте снимките на вдъхновяващата Хайди в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
lady преди 8 години
na men Seal mi e mngo simpati4e.no tne be6e pravniq 4ovek za nego.Ne vsi4ki svetnokoji sa lo6i roditli.do ve4eka e.vqka nasia ima dobri I grijovni roditeli.momamata ne znae kakvo iska.
2
7
 
20
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Обаче черния манджук беше много сладък,нали!!???
1
6
 
16
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Jenish sa za cheren i posle razbirash kakvo e da si samoten roditel.*** v ochite na belite i taka

Спонсорирани публикации