Адел призна: Обожавах Ейми Уайнхаус!

Това е първото интервю на поп звездата след три години мълчание
31 окт 2015 17:55, Теодора Драгоева
20
Адел призна: Обожавах Ейми Уайнхаус!
Снимка: i-D

Преди броени дни Адел направи своето дългоочаквано завръщане, пускайки новата си песен "Hello+. Сингълът вече се превърна в хит, а милионите почитатели на звездата са повече от щастливи, защото певицата не изневери на стила си и представи на публиката един брилянтен продукт.

След тригодишна пауза 27-годишната британката най-накрая наруши медийното си мълчание и даде ексклузивно интервю за изданието i-D. В него звездата говори за майчинството, заради което и всъщност се оттегли за няколко години от музикалната сцена:

"Много е трудно. Мислех си, че ще бъде лесно. Всъщност всеки човек смята така: „Колко пък трудно може да бъде?“. Оххх... дори си нямах идея. Трудно е, но е феноменално. Това е най-великото нещо, което някога ми се е случвало. Синът ми ме кара да се държа глупаво и да се чувствам млада. Мислех си, че светът ми ще се върти около мен, но сега се върти около него", споделя Адел.

В първото си интервю след три години извън светлините на прожекторите певицата разкрива и по какъв начин Ейми Уайнхаус е повлияла на нейната кариера:

"Ако не бяха Ейми и албумът ѝ "Frank", 100% нямаше да взема китара и нямаше да напиша "Daydreamer", „Hometown“ или „Someone Like You“. Противно на това, което се говори, аз и Ейми не се познавахме, не сме били приятелки или нещо подобно. Посещавах училището Brit School, както и тя за кратко. Но един милион процента, ако не бях чула дебютния ѝ албум, нищо от това нямаше да се случи. Аз я обожавах".

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте новата фотосесия на прекрасната Адел за i-D.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Адел е маркетингов продукт :) Ейми си беше самороден талант.. тя беше по-скоро изключение. Извиняявайте, но песните на Адел са боза.. Нещо като група Сигнал - лирично, носталгично, романтично, ама... няма нищо искрено :)...но вие си слушайте каквото искате де :) това че слушате Адел не означава че сте прости.. даже жена ми я слуша :)))
13
4
 
15
 
! Отговори
ценител преди 8 години
как се намират плювачи по ейми? когато си гений, не ти върви и бягаш някъде. в алкохол, дрога... нараняваш себе си, за да не нараниш външната ***. гнийте си в панелките при вмирисаните женски и си бройте стотинките на чалга фон...
12
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 8А това как ти се отрази? Не е избило в наркотици, но със сигурност избива...на друго място.
11
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Да коментирам ли или да не коментирам?
10
6
 
17
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
За разбирачите от по-долу.Еми беше много добра певица. Една от първите в света. Удоволствие е да я слушаш. Била е много нещаста в личния си живот. Сигурно това е причината за пиянските и изстъпления и наркотиците. Но личния и живот е едно, а безспорния и невероятен талант е друго.Колкото до Адел....Адел е голяма певица. Който твърди нещо друго или не я е слушал, или си криви душата. Адел е в момента 1 в света. По-добра -няма.
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората са различни,и реагират различно!Не поставяйте всички под общ знаменател!Ейми беше голяма певица,и жалко че си отиде толкова рано!
8
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
две пресилено прехвалени кифли ,които не стават за нищо...
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5-ти, а моя баща като ме е пречуквал от бой като малък, защо не съм станал наркоман, бе разбирач?
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5-ти Значи баща й е виновен че Еймито е станала наркоманка и от наркотици умря, а?О.лигофрен!
5
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти Аделке само може да си мечтаеш за Ейми Уайнхаус,защото песничките ти са сладникава боза...
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 1Много е лесно на компа да раздаваш присъди!Даваш ли си сметка какъв живот е живяла Еймито!?Знаеш ли кой е баща и,и какви ги е вършил,м!?Ти изобщо имаш ли представа за какво става дума!?И защо даваш мнение с кокошия си мозък,да те пита човек!?Айде,кон ти бръз...
3
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ейми беше страхотно талантлива изпълнителка ,това е до панелните чалгаджии и лузъри!
2
7
 
12
 
! Отговори
Мадона преди 8 години
повечето от песните и са супер натоварващи...С песента си Hello ...нищо ново...
1
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Некадърница се възхищава на наркоманска некадърница!Логично!