Виктория: Дейвид е мой партньор по всякакъв начин!

Звездата демонстрира характерния си стил в Madame Figaro
21 ное 2015 22:26, Теодора Драгоева
33
Виктория: Дейвид е мой партньор по всякакъв начин!
Снимка: Madame Figaro

Пътят, който Виктория Бекъм извървя от началото на своята известност до този момент, бе дълъг.
Помним британката като едно от момичетата в "Spice Girls", а днес тя е майка на четири деца, омъжена е за един от най-известните спортисти в света Дейвид Бекъм и се утвърждава все повече като успешен дизайнер.

Наскоро модната кралица даде интервю за френското списание Madame Figaro, а към него засне и невероятна черно-бяла фотосесия.

За нея Виктория застава пред обектива на модния фотограф Грег Уилямс и е облечена в дрехи от новите колекции на известни брандове като Celine, Dior, Haider Ackermann, Hermes и Valentino.

В новия брой на изданието дизайнерката, която наскоро получи отличие за Жена на годината по време на наградите на списание Glamour, разкрива как минава един неин ден:

"Ставам рано – около 06:00 часа сутринта, защото ми харесва да имам време за себе си. След това събуждам децата и след закуска им помагам да се подготвят. Ако някой ни види, ще ни помисли за луди! Някои сутрини ние танцуваме, пеем и се забавляваме, слушайки силна музика“.

Въпреки многото работа около модната ѝ марка, Виктория разкрива, че нейното семейство е главният ѝ приоритет:
"Нашите деца са на първо място. Ние никога не пропускаме футболен мач, състезанията по ръгби или класовете по танци. Без значение къде се намираме със съпруга ми, ние винаги взимаме самолета, за да не изпуснем някой празник в училището“.

За брака си пък бившата певица разкрива: "Дейвид е мой партньор по всякакъв начин. Ние се възхищаваме един на друг".

Още снимки на Виктория Бекъм за списание Madame Figaro може да намерите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
Оу! Абе 28, ще си женена за някакъв от 17 години и повече и ще отидеш с него, ако трябва и в ада и ще се натряскаш и надрусаш ТОЧНО за да забравиш шибаното нещастие, в което си изпаднала! Тя не го прави от огромно щастие! Прави го от скука и пълна дупка, в която е изпаднала.Незнам ти с колко жени си излизал, които са се напивали щот много им е кеф с теб или пък са се напивали, защото им е писнало от *** и просто те смятат за поредния и го правят, за да им паднат задръжките и ЗАБРАВЯТ!!!
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до ,28Скъпа, ти би ли излязла с някой мъж, ако не си щастлива с него на ресторант и да се отпуснеш така, че да се напикаеш от алкохол? Или по-скоро изобщо няма да седнеш на една маса с него в ресторант ако си нещастна, а? Или ще седнеш, но глътката и хапката ще ти присядат заради свитото ти гърло? Замисли се!
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А тя що пие до напикаване? Щото е много щастлива?
26
2
 
7
 
! Отговори
от 26 преди 8 години
Тая жена е самотна и се разпада, той не й подава ръка (както се случва в много бракове - мъжете изобщо да не разбират крехкостта и чувствителността на жените). Тя е като хипнотизирана и парализирана от змия в тоя брак, в който е само имидж и пари и очевидно няма личната сила да се бори да се измъкне. Прилича ми на изтърбушена кукла, точно както изглеждаше жената На Том Круз преди да го напусне (само че тя имаше баща известен адвокат, който й е дал и морална и всякаква сила да се бори).
25
3
 
8
 
! Отговори
от 26 преди 8 години
За мен този брак е изграден до голяма степен на имиджа, марката семейство Бекъм (както се заговори и за марката Бранджелина и защо пък онези идоти не се развеждат - защото това са много пари, ако са заедно). Последно преди няма и месец, имаше статия и снимки в Дейли мейл за Бекъмови как отишли на едно светско парти и били ок, като пристигнали, но тя пийнала малко повече и беше махнала маската и беше буквално едно съсипано създание, което мъжът й с намусен израз водеше към колата
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виктория е елегантна жена, с имидж в обществото, който полага неимоверни усилия да поддържа и затова заслужава уважение. Тя живее така, че да заслужи името си, имиджа си, и това, че е жена на Бекъм. Очевидно това й коства ужасни усилия и явно плаща почти непосилна лична цена, защото вечно изглежда нещастна, а напоследък изглежда тотално депресирана - като едно смалено, навело глава до съпруга си човече, което се топи. Не бих се учудила, ако има семеен тормоз в дома й.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 23 Мадам, то още в първият ти пост стана ясно, че не споделяш вижданията ми. Лека нощ, милейди! И да се наспиш хубаво, че утре/днес е ден за отпускане на душата!Трябва да си отпочинала подобаващо за целта!
22
2
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
Не съм съгласна, но приключих с темата. Ясно ми е виждането ти за нещата и те не съвпадат с моите, а ако продължа още повече ще се отдалечат и няма смисъл от думи.
21
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 19Жена ми когато я срещнах беше на 25 години и си беше сериозна. След 10 години с мен си остана все същата сериозност към света и хората. С мен вече не минават номерата й- просто си придава злобна физиономия за да ме възбуди! Знае как..все още...но и това вече омръзва. Но любовта остава. Както при Бекъм и Виктория.
20
4
 
5
 
! Отговори
- преди 8 години
до 18Не съм му светила. Просто помисли върху въпроса дали вярваш, че за 20 години Дейвид Бекъм не е спал с друга жена освен с Виктория?! Хубаво помисли.
19
3
 
3
 
! Отговори
- преди 8 години
до 16Съжалявам да го прочета. Жена ти е нещастна.Ти си знаеш обаче в какъв *** филм си се вкарал. Обичай я нещастна.Явно това те е привлякло в нея и убедена съм ще се постараеш да увеличиш още повече нещастието й до момента, в който тя окончателно спре да се усмихва.Късмет!пс Като и ако срещне някой Мъж, който да я усмихне и външно и вътрешно, бЕЗ прегради, които в момента явно си е сложила, то тогава Любовта ще разцъфне! Дай Боже на всяка Жена да се случи. Аз ЗНАМ!
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 17Мадам, Бекъм с коя изневерил на Викито? Я ме светни първо, че след това ми казвай ЧАО!
17
1
 
4
 
! Отговори
- преди 8 години
Обичал Бекъм сериозната й физиономия? Обичал я защото била сериозна? Сигурно като й изневерява го прави, ЗАЩОТО ще разбере, че усмивката й ще изчезва още повече! Е, как да не я обича! Обича я разбира се! Обича да я прави сериозна и нещастна! Ег?ти извратенящината.Чао.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 15 Нормална ли си, мадам? Че моята жена е такава- сдържана и не се усмихва. Знае на кого да се усмихне,на малко дете на роднина когото не е виждала от много време. Усмивките знае на кого да ги раздава, защото при нея са искрени до болка. А тези на когото не се усмихва или не заслужават усмивка или знае, че те знаят, че се усмихва вътрешно, докато е сериозна с тях.
15
3
 
2
 
! Отговори
- преди 8 години
до 14Правилно. На твоя мъжки език можеш да си го превеждаш както искаш.ЖЕНИТЕ, обичаме да се усмихваме. Жените сме щастливи, когато се усмихваме. И за размисъл: "хора които,просто не се усмихват, защото не им е в стила, а вътрешно се спукват от смях, но не го показват". Ти познаваш ли такава ЖЕНА, не мъж, познаваш ли такава жена, която вътрешно се спуквала от смях, но не го показва и ТИ СИ убеден, че е така?! Знаеш, че е щастлива или просто с каменно лице ви се присмива? За жена те питам!
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 13А подозирал ли си, че има хора които м,просто не се усмихват, защото не им е в стила, а вътрешно се спукват от смях, но не го показват? Явно не! Именно на такива хора това им е чара-докато всички прихват окло теб от смях на дадена шега било на разота било на маса...ти да останеш с безлична физиономия. Много си Бос, брат!Пак ще ти припомня думите на Бекъм: обичам я именно заради нейната сериоззност! На наш език преведено се чете така: обичам я защото умее дае болезнено сексапилно сдържана
13
3
 
6
 
! Отговори
- преди 8 години
Жена, която не се усмихва и е постоянно сериозна е нещастна. Точка.Тълкувай Мрака както си искаш! Хладна, студена, замразена..... Както ти е удобно.Нещастните жени не се усмихват. Няма щастлив Човек, който да не иска да се усмихва или да се сдържа от усмихване! Усмихваш ли се, значи нямаш прегради и си свободен да щастливееш!Точно така. Спецка съм по Мрака и го познавам МНОГО добре!
12
3
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Виктория Бекъм е една нещастна жена, но е задължена да направи 4 деца и да е с Бекъм 20 години???????????????????! Знам! Ти си спеца по тия въпроси! Вярвам ти!
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 10Ахаааа..знаех си че трябваше да напиша че да се усмихвам на постовете ти задължително трябваше да е в кавички, че да ме разбереш, че изобщо не ти се усмихвам, а даже ми е неприятно да ти се обяснявам. Иронията ти е непознато чувство. Жив и здрав да си. А Виктория е известна като "хладна" жена през годините, защото именно не се усмихва наляво и дясно по медиите!
10
2
 
4
 
! Отговори
- преди 8 години
Аха. Значи на среден пръст ще останеш с безмълвна физиономия, а пък на думите ми ще се разревеш от смях?Явно мракът доста те е обхванал. Няма нищо по-нещастно от човек, който не се усмихва. За мен Виктория Бекъм е една нещастна жена, която най-вероятно е вярна на неверния си съпруг и поради това, че вече й е писнало на шапката е спряла да се усмихва. Това прави мрака с хората. А преди се усмихваше Виктория. Виждала съм нейни доста позитивно ухилени снимки. И не ми изглеждаха изкуствени.

Спонсорирани публикации