Нашмърканата Жана се разминава само с глоба

Прокуратурата иска тя да плати между 500 и 1500 лв.
27 апр 2016 11:19, Александър Попов
55
Нашмърканата Жана се разминава само с глоба
Жана напусна ареста с усмивка миналата седмица. Снимка: Булфото

Жана Бергендорф ще се размине само с административна глоба след пътната си изцепка под влияние на наркотици.

Тя се сдоби с обвинение, след като предизвика лека катастрофа в столицата, а след направени тестове от пристигналите на място полицаи се оказа, че се е качила зад волана след употреба на кокаин.

Още по темата

Миналата седмица Жана престоя 24 часа в Първо РПУ, след което напусна с мярка "подписка".

Веднага след ареста, нейният адвокат заяви, че случаят й ще мине по бързо производство. Което означава, че тя си е признала вината.

Предложението на прокуратурата е Бергендорф да бъде глобена от 500 до 1500 лв. заради шофиране след употреба на наркотици, съобщава bTV.

Самата Жана призна, че има проблем с дрогата и тепърва й предстои тежка битка. Нейните продуценти от "Вирджиния рекърдс" пък заявиха категорично, че ще й окажат всякаква необходима помощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
15
 
1
 
! Отговори
Главен Редактор преди 7 години
Интересно - мен ако ме хванат надрусан да карам кола и да правя катастрофи, дали ще ме глобят с 500 кинта само????Тая заслужава да й вземат книжката а не да я глобяват. Дано следващия път като се надруса, да блъсне и убие някой от семейството на прокурора който е поискал само глоба в сегашния случай. Ама от сърце му го пожелава, щото тия вече оляха. Писна ми от двойни стандарти в тая държава - значи за едни може да има закони, за други не, така ли? Дано да му претрепе некой от семейството......
46
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
толкова ли ви е важна тая?
45
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
zashto ima knijka vse oshte taji jena??????
44
12
 
11
 
! Отговори
Лисан преди 7 години
На кой му пука за тая наркоманка освен на медиите? Утре като гушне букета от свръхдоза, тъкмо ще имат материал за няколко дни, за да си запълват колонките.
43
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да си тръгне с усмивка значи, че не си е взела никаква поука. По-соленичка глоба и отнемане на книжката за една година. Това мисля ще я накара да се замисли.
42
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
JANA DARK drugia pът пак ще се нашмърка.
41
10
 
3
 
! Отговори
де факто преди 7 години
До Де ЮреКакто обичаше да казва един познат, де юре е така, де факто к...р и нищо. Има един чл. 78а в НК, който си е задължителен. За шофирането с алкохол вече е различно, там се отнася условна, но не и за наркотици.
40
3
 
4
 
! Отговори
Де Юре преди 7 години
Спрете с плюенето по съда. Той, съдът, че не е съвсем стока е друга работа. В конкретният случай, органа на който се плаща да защитава интереса на обществото - ПРОКУРАТУРАТА, умишлено предявява претенции за занижено наказание. Защо ?! Въпрос, който има отговор, но няма свидетели. Дали ще има достатъчен обществен натиск, който да накара Цацаров да разпореди проверка е въпрос. Засега. Та, съда - просто не може да приложи строгостта на закона след като прокуратурата не го поиска!
39
10
 
22
 
! Отговори
ненаказуемост преди 7 години
Какъв съд имаме? Само глоби и условни присъди.Може да се друсаш кокото си искаш с наркотици, да правиш катстрофи и да ти се размине.Това не е наказание. Следващия път тая кокошка ще убие човек.
38
8
 
20
 
! Отговори
до 35 преди 7 години
Ами смешно и е. Смее се на нас, нормалните хора, че и този път ни се изплю в лицето. Тази и такива пачаври като нея нямат много сиво вещество и дори не могат да проумеят какво са свършили.
37
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая няма да си вземе поука. А кой ще отговаря, когато утре убие някой на пътя? В такива случаи трябва някой да понесе отговорност за действията си. Може би съдията? Може би прокурорът? Отвратително и много тъжно. За сетен път се убеждавам, че нямаме шанс и сме обречени с тия правораздавателни органи.
36
12
 
10
 
! Отговори
tret преди 7 години
поредната наркоманка
35
7
 
6
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Защо се занимаваме с Киркеншлифер фон Вундербаар Очен Хорошо е въпроса. Че е ***, *** е, ама нас какво ни грее. Ако беше сгазила някое дете ... е тогава вече не знам, а такива като нея са много и карат коли като изтървани по улиците.
34
3
 
14
 
! Отговори
до 38 преди 7 години
ти явно нямаш много опит... такива неща не се купуват и никой не им ги продава. Винаги са ги намерили на улицата - явно изпуснати от някой минувач...
33
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност тя следва линията на управляващите - строеж на магистрали. Ако можеше Лили Иванова сега да започва своята кариера, то би запяла вместо детелини: "Магистрали, магистрали, магистрали...". Всъщност вече имаше песен на тази тематика: "30 евро ин дъ ноус".
32
12
 
20
 
! Отговори
жанчо до rusnak преди 7 години
Пак се е "белосала".Чака да и докарат колата.
31
2
 
30
 
! Отговори
rusnak преди 7 години
Не мога да разбера какво и е толкова смешно на излизане от първо? Иначе беше много скимтене около случилото се.
30
5
 
20
 
! Отговори
ЕГАТИ преди 7 години
НАХАЛСТВОТО НА ПРОКОРАТУРАТА-ДА ПОИСКА ВЕЛИКАТА ДЗВИЗДЪ ЖАНА ДА Й ПЛАТИ 500 ЛВ.,ВМЕСТО ВЕДНАГА ДА Й БРОЯТ ПОНЕ 10000 ЕВРО ЗА СЪЗДАДЕНОТО БЕЗПОКОЙСТВО
29
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашмъркан ..род
28
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и аз имам проблем с дрогата - не ми стигат кинтите!