Брад Пит - разследван за лошо държане с едно от децата си

Инцидентът е станал на борда на частен самолет
22 сеп 2016 15:52, Петя Славова
43
Брад Пит - разследван за лошо държане с едно от децата си
Снимка: Reuters

Актьорът Брад Пит ще бъде разследван по обвинение в жестоко държане с едно от децата си, съобщава TMZ.
Според изданието, инцидентът се е случил миналата седмица, докато звездата се намирал на борда на частен самолет заедно със семейството си, включително и със своята съпруга Анджелина Джоли.

В един момент Пит обезумял, започнал да крещи, да оскърбява децата и дори ударил едно от тях.

Смята се, че именно това може да е причината за развода, който поиска Джоли. Съд в Лос Анджелис се е заел със случая и ще бъдат разпитани и децата на двойката.

На 20 септември стана ясно, че Джоли е подала молба за развод с Пит. Съобщава се също, че актрисата иска да поеме пълното попечителство над децата и не харесва начина, по който Пит ги възпитава. Също така стана ясно, че тя е недоволна от алкохолната зависимост на съпруга си.

41-годишната Джоли и 52-годишният Пит имат три осиновени и три биологични деца. Двамата са заедно от 2004 г, но сключиха брак през 2014 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Да би мирно седяло,не би чудо видяло!"Да беше си стоял при Джен,ами са захвана с тая неврастенична порцеланова кукла.Колко *** и ограничен трябва да си,за да си отрежеш органи от тялото,щото можело да се разболееш от рак.Гаранция,че останалите ти органи ще бъдат здрави?
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че е този развод , за да осмисли живота на милиони хора по света, които нямат с какво друго да се занимават!
31
2
 
7
 
! Отговори
до 28 преди 7 години
Ако видиш жена ми, ще се изповръщаш на Анджелина. В офиса ми има само една възрастна счетоводителка и една дебеланка. Всички останали колежки са за предпочитане пред някаква дърта *** с пластични операции. Дори и дебеланката е по-секси от нея.Преди години харесввах Джесика Алба и се чудех как може Анджелина да оглавява класациите за най-секси актриса пред такива каки като Джесика.Джоли ставаше за нещо в първите й филми. На "Хакери" сигурно доста пубери са лъскали шмайзера.
30
0
 
11
 
! Отговори
Майка на хиперактивн преди 7 години
Детето ми е с хиперактивно поведение. В САЩ такива деца имат практика да ги тъпчат с хапчета и понеже са дрогирани, дечицата са кротки, дебилни и послушни. Моето дете не е на хапчета, с хомеопатия леко коригирахме поведението, но като цяло е луда глава, огън и на моменти ураган. В такива моменти само някое шамарче помага.Има деца, на които дори не можеш да им се скараш. Съседчето ни е такова дете. Кукличка. А моето, не го ли пляснеш по дупето, като се развихри, друга спирачка няма.
29
3
 
4
 
! Отговори
Асен преди 7 години
До As Айде прочети речника, какво значат думите който ползваш, кое и е меркантилното точно? Тя си е супер богата жената и сама си вади парите, и е дарила и в процент много повече от доходите си от колкото ти си дарил,. а да използваш думата меркантилна без да знаеш какво означава, ти колко трябва да си ***
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Brad Pit,Alkoholik? A ,Tq milata .. Tova g
27
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То с такава еманципирана жена, и аз ще съм зависим от алкохола !Вила ла Брат Бит :)
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не всички са възпитавани с бой и го възприемат за добър ден като българина, така че и да е измислен, това е съществен довод при взаимоотношенията в цивилизацията.
25
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе ако е бил пиян и се е държал агресивно, това е много по-различно от възпитателен шамар. Така че Анджелина може и да има право. С алкохолик никога не можеш да излезеш на глава и ако видиш, че няма желание да се лекува и започва да става агресивен, най-добре е да сложиш край колкото се може по-бързо. В крайна сметка, тя не мина през толкова операции, за да се държи някой лошо с нея или с децата й. Друг е въпросът той защо се е пропил и дали не е от мъка по нейните безумни операции.
24
29
 
4
 
! Отговори
Ко каза ко преди 7 години
До всички, плюещи Джоли - я не ми се правете бе, всички мъже сте правили секс с жените си, докато си представяте, че пипате Анджелина, я си признайте. Не смейсвайте държанието й с това как изглежда
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kakvo ni sanimavste s tija hora v bg ima deza biti isnasilvani gladni koi go interisuva a sa tija pi6ete tja s 250 hilijadi toi s 200 hil. Miliona mogst i po 30'deza da imat a baba lili ivanova i dr kolko deza sa osinovili slavi trif. Pe4eli ot deza no ne osinovava. 4erepa bojkov i vtorata mu jena elena miliarderi da osinovat pone 4etiri bg deza v bg mnogo bogata6i ima i deza ima vs deputat da osinovi po edno bg bedno dete
22
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
6 деца изведнъж са твърде много за нервите на човек на средна възраст.
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червения кхмер ли е отнесъл шамара!
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааа тая ли бе, посланичката за мир, на ООН, дето мятала ножове из къщи и ходела полугола ... Ако се хване Брат Ни, ще я размаже навсякъде из медиите. Ще стане супер развод, но едва ли той ще падне на нейното ниво, пък и едва ли му трябват децата. По-добре да плаща
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мани я тая Мешка с Кокали
18
1
 
17
 
! Отговори
Готино преди 7 години
Анджелина е Creepy
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мда, щото до сега не е казал на малките пикльовци, че са пикльовци. Време им е било. С тая толерастия, си е ... майката.
16
3
 
60
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Тая много проста и злобна трябва да е. Сега почва да го плюе и клевети, дори да е така, трябва ли да го очерни? Като беше в разни депресии и по болници, той я поддържаше и пишеше разни мили постове. ...Когато се разведе с Дженифър Анистън, жената лоша дума не каза, макар че всичко стана заряди тая върти опашка. Пфуу!!!
15
4
 
12
 
! Отговори
преди 7 години
Toz da se radva sh se otarval ot toq ***!!
14
9
 
18
 
! Отговори
As преди 7 години
Kolko dolna trqbva da si za obvinqvash majat si za edi kvo si .. Merkantilna. Ovca

Спонсорирани публикации