ФБР погва Брад Пит?

Възможно е да го разследват за тормоз над децата си
23 сеп 2016 14:20, Александър Попов
15
ФБР погва Брад Пит?
Снимка: Reuters

Американската федерална полиция проучва възможността да разследва Брад Пит, обвинен от съпругата му Анджелина Джоли в агресивно поведение спрямо децата им, поради което тя поиска развод, предават Франс прес и ДПА.

В момента ФБР анализира обстоятелствата и преценява дали по този случай трябва да бъде възбудено следствие на федерално ниво.

Според подадения сигнал за агресивно поведение на Брад Пит по време на полет в частен самолет, той трябва да бъде разгледан от федералната полиция, а не от тази в Лос Анджелис, където е местопребиваването на Пит и Джоли. По закон инцидентите във въздуха се разследват от ФБР.

В четвъртък полицията в Лос Анджелис отрече да е започнала следствие срещу Пит.

Службите за защита на децата и семейството в Ел Ей също отрекоха от тях да е изтичала информация по случая, тъй като по закон тя няма право да огласява сигнали, които са в процес на разследване.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече сериозните опити на някой да си възпитава децата и да не им позволи да му се качат на главата, защото когато пораснат ще се качват на главите на другите се нарича насилие към децата и се разследва от ФБР. Джолито пита ли го дали иска да осиновява деца, като може да си има негови.
12
0
 
11
 
! Отговори
ПЪРВЕНЮ преди 7 години
ЦЕЛТА И Е ДА И ПРИСЪДЯТ ПЪЛНИ ПРАВА НАД ДЕЦАТА!!!ИМАШЕ ЕДИН ФИЛМ ЗА ЕДНА АКТРИСА КОЯТО ОСИНОВИ 2 ДЕЦА САМО И САМО ДА Е В ЦЕНТЪРА НА ВНИМАНИЕТО :D СЪЩАТА Е И БРАНДЖЕЛИНА!!!БРАТ ПИТ ОБИЧА ДЕЦАТА СИ ИСТИНСКИ!
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъй му са пада на братко. Кат са фаща с психясала шматка, която му набута 100 деца от екстравагантност. Оряза си циците запуши си оная работа и вече заприлича на сбабичосан маркуч.
10
7
 
21
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Не останаха жени на тоя свят, само хиени. После защо нямало истински мъже, еми то по-добре изстинските мъже да си търсят други мъже.
9
1
 
19
 
! Отговори
Незнайко преди 7 години
Аве таз Джолиту напрао дейцтва кат оная бездарница Амбър Хърт. Хаха. Брад взимете съ с Джониту. И си живейте двамцата щастливу. Муахаха
8
5
 
23
 
! Отговори
ОТМЪСТИТЕЛНА И АЛЧНА преди 7 години
АНДЖЕЛИНА СЕ ПОБЪРКА НАПЪЛНО ПОКРАЙ РАЗВОДА ЩЯЛА ДА МУ ВЗЕМЕ ВСИЧКИТЕ ПАРИ!!! И ТЯ КАТ БИВШАТА НА ДЖОНИ ДЕП ЗА ПАРИ ЩЕ ТЕ СЪСИПЯТ!
7
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В момента в щата Северна Каролина има вечерен час и военно положение затова, че черните вилнеят, нападат, бият и убиват полицаи, а ФБР се занимава с глупости. Димукрация по американски.
6
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джоли оправда прякора си ККЗ(Криза Кокали и Злоба). И предимно злоба.
5
1
 
1
 
! Отговори
абсолютно с в десетк преди 7 години
До Хър
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ФБР - ***!!!
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фашистите в действие
2
4
 
27
 
! Отговори
Хър преди 7 години
Щом има някой половин милиард долара на сметката си трябва да бъде раСледван за смешни обвинения за да се раздели с някой и друг милион. Всичко е за пари
1
2
 
41
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Тия ФБР-то лyди ли са, как ще гонят Ахил нали ще ги посече...