Ася след "Фермата": Загубих, но съм победител в живота!

Тормозят ли я качените килограми и за трудностите в шоуто
9
Ася след "Фермата": Загубих, но съм победител в живота!
Снимка: bTV

В понеделник вечер Ася Капчикова напусна "Фермата" след 8 седмици живот в близост до земята. Точка на нейното участие сложи двубоят със Силвия. В писмото си до оставащите в шоуто участници Ася написа: "За мен "Фермата" беше приключение и начин на живот. Всеки от вас остави своя белег в мен, който ще пазя. Прекрачих прага като Ася Капчикова, Мис Плеймейт 2015 г. Тръгвам си като ратайчето Ася Капачикова".

За живота в шоуто, изводите и несгодите - Ася пред Dnes.bg.

Преди да стартира новия сезон на "Фермата" имаше много коментари какво е общото между една плеймейтка и селскостопанския труд. Ти как оценяваш своето участие?

На всички скептици бих отговорила, че участието и действията ми сами говорят за себе си. Това, което показах вътре, това съм аз. Няма смисъл от празни приказки.

Вас самата промени ли ви това участие?

Със сигурност. Излязох съвсем различен човек и според мен е напълно нормално. Поставен си в различна среда, тежки условия, натоварвания - дали физически или емоционални. Всичко това оказва влияние върху психиката на човек, върху това как иска да се развива и какво да му се случи в живота. Във "Фермата" си направих някои равносметки и преосмислих много неща.

Толкова ли е драстична разликата между Ася Капчикова преди и след шоуто?

Аз съм си същият човек - весел, емоционален, но след шоуто мога да кажа, че станах по-спокойна, по-обрана и сдържана, изслушвам хората. Преди си признавам, че много не се съобразявах, изказвах мнението си на всяка цена. Не че и сега не е така, но съм една идея по-умерена.

Усетихте ли някакво напрежение вътре заради факта, че беше от групата на известните?

Мисля, че от наша страна не е имало негативно отношение. Помагахме, работихме наравно. Но от отсрещната страна се усещаше някаква предубеденост, че едва ли не сме отишли на почивка. Смятам, че на моменти се представяхме дори по-достойно.

В тази връзка - какво не ви достигна в елиминационната битка?

Може би не ми достигна мотивацията на всяка цена. Но една загубена битка не означава нищо, аз определено съм победител в живота.

А каква беше вашата мотивация да влезете във "Фермата"?

Да видя и опитам нещо различно. Никога преди това не съм оставала толкова време разделена от родители, близки и приятели. При това без всякакви средства за комуникация. Пък и исках малко да си почина от медийния шум. Беше ми интересно как ще се впиша в подобна обстановка, макар че се познавам и не съм имала за момент някакви притеснения, че няма да покажа на какво съм способна.

Кои бяха най-трудните ви моменти във фермата?

Най-трудните ми моменти бяха емоционалните. Аз съм много искрен и истински човек и нещо като не ми харесва или виждам някаква несправедливост - ставам и го заявявам на момента без да се съобразявам. Независимо дали ще нараня някого. Много трудно ми беше, когато останах сама след излизането на Елен и Гери. Почувствах се наистина смазана, нямаше с кого да споделям и често се усамотявах. Разбира се, беше трудно и заради самите условия и навици, които се създават в обстановка, която е много различна от реалния живот. Иначе физическата работа, ранното ставане, доенето на козите не ми е тежало. Забавлявах се при всяка една задача.

Режимът ви извън шоуто се различава доста от този вътре...

О, да. Проблемът е, че качих 6 кг в шоуто. Самият начин на живот е по-различен от този, който аз водя. Храненето по час спомогна да ги кача тези килограми. В менюто ни имаше предимно въглехидрати - картофи, ориз, хляб... А до преди шоуто хляб въобще не консумирах. Поставен си в ситуация, че ако не ядеш това, което има на масата, няма какво друго.

Притесняват ли ви тези килограми?

Не, бързо се свалят с подходящата диета и тренировки.

Имахте ли притеснение, че имиджът ви на секс символ ще отиде в кошчето?

В шоуто бях със селски дрехи, нямаше токчета. Бях в един момент с прораснала коса, но това не ме притеснява. Хората трябва да знаят, че при нас не всичко е само лъскаво. Ние сме хора като всички останали, със своите моменти на слабост. И не сме само кориците на списанията, има моменти, в които изглеждаме зле.

И в шоуто бе засегната връзката ви с Криско. Тя е приключила, но интересът към вас като двойка продължава. Дразни ли ви това?

Няма от какво да се дразня. Тази тема вече е изчерпана, вече мина половин година. С Кристиян сме приятели, но е крайно време вече да не ни слагат етикети като "Ася на Криско" или "Криско на Ася". И хората, и медиите, трябва да разберат, че нещата продължават и всеки е поел по своя път. 

Какво ти предстои след "Фермата"?

Само хубави неща! Ще бъде финализирана кампанията, в която ще даря спечелената награда за пластична операция на бюст от конкурса Playmate на жена, която наистина се нуждае.

Имахте пререкания с д-р Енчев за тази награда...

Да, други хора застанаха зад каузата, те ще платят цялата интервенция, а не д-р Енчев.

Стана ясно, че имаш желание и да пееш?

Ще го оставя в тайна и като нещо от бъдещето, нека хората да гадаят. Сега имам други планове. Много скоро ще пусна на пазара собствен бранд бельо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ФерматаАся Капчикова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво искате от момичето? влезе като едно дупе,излезе като нормално момиче. и доста достойно.
6
6
 
4
 
! Отговори
От Анон - Дреме ми! преди 7 години
Какво ми давате минуси?! Давайте ми, дреме ми! Вслушайте се в което Ви казвам, за вашео добро е! Вие не ме слушате и после се жалвайте защо населението намалявало и защо нямало за вас някой да чукате! Ами те хубавите момиче отиват извън България и си намират някой който няма да прави това което Вие правите - да ги унижавате! Така че давайте,цъкайте ми минуси, дреме ми...
5
9
 
4
 
! Отговори
Пак от Анон преди 7 години
Понеже само на това сте свикнали в Бг и за това не можете да разберете че е дар от Бога да имате такива хубави девойки, а не както в някой други западни Европейски държави, където жените трошат грознометъра!
4
13
 
7
 
! Отговори
Анон преди 7 години
Нямам нищо общо с това момиче (девойка), но искам да кажа нещо. Хората които по-долу са се изказали че е к*рва,*******ка и ***, моля да не я обиждат. Само защото девойката се подържа и т.н. не я прави прос***, после се сърдите защо жените Ви не ви обичат!!!Ами много е просто защо, като се държите с тях толкова Вулгарно (и да с голямо В),естествено че ще искат да ви напуснат. Е естествено, ако ви изневерява или не ви уважава,просто напускате, но моля без обиди към хората.Бъдете добродушни :)
3
5
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
kurwa si no si prostitutka v jivota.. kato ostanalite uchastnici
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най - обикновено девинско помакинче :)
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое беше това Асето? А да онова умното момиче където не можа да познае на портретите Яворов и цар Борис 1ви!