Цвети Стоянова проговори в Instagram: Простете ми!

Гимнастичката благодари на всички, които са до нея
Обновена: 25 дек 2016 17:14 | 25 дек 2016 17:12, Красимир Ангелов
49
Цвети Стоянова проговори в Instagram: Простете ми!
Снимка: Instagram

Състезателката по художествена гимнастика Цветелина Стоянова написа прочувствено обяснение в социалните мрежи, като по този начин за първи път говори за опита за самоубийство, който направи в средата на юни месец тази година.

Цвети се появи за първи път на обществено място на бенефиса на ансамбъла по художествена гимнастика, а преди няколко дни заливаше мрежата със снимки от почивката си в Дубай. Навръх Коледа тя проговори за инцидента и благодари на всички, които са до нея.

"И тъй като Коледа е времето, когато сме най-искрени, истински и откровени, искам да използвам момента да благодаря на всеки един от вас, който беше до мен, когато бях тъжна, щастлива, недостатъчно добра, че не се отказахте от мен, когато съвсем не заслужавах да бъда обичана. Благодаря на Господ, че съм жива! Благодаря на докторите от "Пирогов", че ми подариха най-скъпия подарък, живота!

Благодаря на семейството и приятелите ми, които всеки ден бяха неотлъчно до мен! Простете ми, защото съм човек и понякога греша! Защото най-голямото богатство са не парите, колите, дрехите и вещите, а хората, които те обичат такъв какъвто си! Благодаря на всеки един от вас, че го имам в живота си! За мен най-голямото щастие е вие да бъдете щастливи! Обичам ви!", написа Цвети.

Още новини за известните личности може да откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Цветелина Стоянова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 7 години
Браво Цвете...Благодари на Бог и лекарите за втория шанс който ти подариха. Както и на всички който се молиха за теб..Цени живота си. Радвам се, че се случват чудеса и момияето се пребори и оцеля. Колкото до хейтърите - никой не е застрахован от такива трагедий. Само момичето знае защо го е направила и какво и е било на главата за да се стигне до трагедията.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИнаВсе пак всички ние живеем в България, а не в "чужбина"...Хубаво е да си спретнем НИЕ държавата, каквато я искаме, а до тогава, всеки според заслугите си.
37
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Как може най-различни хора от Русия, Унгария и т.н да я подкрепят и да я окуражават, а вие да я нападате. Такова добро момиче, борило се тази държава. Що не коментирате Фики, що толкова пари получава. Нищо чудно той да е идол на много от коментиращите. Не коментирайте световната ни шампионка, а ***, които печелят пъти повече, като само излагат България. Смешни сте като пишете тия глупости. Кво да напрай тя, че не получавате 1000 лева пенсия. Много сте интересни.
36
0
 
6
 
! Отговори
Петър янчев преди 7 години
Живо и здраво да си мило дете.Всеки греши въпросът е да не повтаря ГРЕШКИТЕ.Живей за щастливия миг и се радвай на живота.
35
0
 
1
 
! Отговори
....23 преди 7 години
do nadj n...va. shtom devoikite ot hudogestvenata gimnastika sa varti opashki kakvo da kagem za folka? okolovrastnoto i podomni....zapitvali li ste se kak se chuvstva SPORTIST na 45~~50g.neznaete nali...togava zamalchete .badete s usmivka kogato se sabugdate i se poglegdaite ponjkoga i v ogledaloto .denjt moge da se okage che e rozov , ane siv.
34
0
 
2
 
! Отговори
...23 преди 7 години
neznam kak tochno da se izrazj otnosno komentarite .! tova che e dobronamerena BLAGODARI i iska proshka ot vsichki koitoj podkrepiha se nameriha razbirachi ot tozi sport. tolkova negativni hora ne sme sreshtali do momenta.BALGARILI STE?gordeite se zashtoto vashte deca znajt li kakvo e sportna zala? za vsichki koito pluete sreshto pozitivnoto obarnete se i vigte ot kade idvate.... togava imate pravo da sadite.BLAGODARJ.
33
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Много почнахте да разбирате от художествена гимнастика всички. Изобщо гледали ли сте ги в Измир?! Щом искате висока пенсия ми станете спортисти, е да ама то спортист не се става така лесно. Тя малко или много е носила слава, радост, гордост... Тва че на некви си не им пука, ами да ама на другите им пука. Тя кво е виновна, че вие не получавате 1000 лева пенсия. А и ми е много интересно вие какво сте направили за България.
32
7
 
7
 
! Отговори
Ина преди 7 години
До 8Не омаловажавам ничия професия! Не правете това и с тази на момичето.Елитен спортист = спортист за високи спортни постижения. Проверете по колко печелят в другите страни и с какви пенсии ги пенсионират и тогава говорете за пустите 1000лв, които тя може и да не вземе, защото не е играла на Олимпиадата.Стига злоба!
31
9
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
До 8-Лекари,шофьори,учители много...Елитни спортисти -малко...
30
7
 
9
 
! Отговори
8 преди 7 години
До ИнаА ТЕЗИ,КОИТО НЕ СА СПОРТИСТИ,А ЛЕКАРИ,УЧИТЕЛИ,ШОФЬОРИ И ПРОЧИЕ,НЕ РАБОТЯТ ЛИ!РАБОТЯТ И ТО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ,НО НИКОЙ НЕ ГИ ПЕНСИОНИРА С НАД 1000 ЛВ ОЩЕ НА 20 ГОДИНИИ НИКОЙ НЕ ИМ ДАВА НАКУП ПО 250000 ЛВ ЗА ТОВА ЧЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ.ТЕЗИ МОМИЧЕТА ТРЕНИРАТ И СЕ СЪСТЕЗАВАТ ЗА ПАРИ.ВСИЧКИ СА НА ЗАПЛАТА КЪМ МВР И ПОЛЗВАТ ХИЛЯДИ ПРИВИЛЕГИИ.И НЕ САМО ТЕ,А ВСИЧКИ СПОРТИСТИ.
29
5
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Най-гадното е ,че всички ние накарахме това момиче да се чувства виновно !!! А то е жертва -виновни са други...
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като носела златни медали колко било хубаво за всички нас..На мен ми беше все тая.Златният медал е символ на колко пари е изкарала от наградният фонд на дадено състезание.Мина времето когато е имало романтика било е чест и се е играело за едната слава.Може би някъде в началото на осемдесете на миналият век е било за последно така.След тва си е основно бизнес,чичаци спонсори и талантливи пипируди.
27
9
 
12
 
! Отговори
Ина преди 7 години
Ей злоби такива оставете момичето намира! Работило е в залата от ранна детска възраст и е постигнало страшно много с оше повече труд.Защото Вие, които не сте спортисти и само плюете си нямате идея колко е тренирала ТЯ! Точно така, ТЯ а не ВИЕ! Пенсионирала се рано... Като тренираш от 4-5годишен и имаш Световни титли е нормално да имаш възнаграждение на 20 години!!! Цвети, бъди силна и не слушай никого, стой далече от гимнастиката и продължавай напред с гордо дигната глава! Ти го заслужаваш!
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам кво реве като се пенсионира на 20. Дай и аз де, не ми се работи цял живот.
25
9
 
6
 
! Отговори
до 17 преди 7 години
Национален герой не е, но е световен шампион и гордост за България. Това какво е направила си е нейна работа, много голям интерест изведнъж придобихте като скочи пък като ни носеше златните медали едно "браво" стигаше. Сега цели романи пишете да я критикувате. Едно 22-годишно момиче, носило толкова радост...Вместо да пишете негативните си коментарчета, можете да свършите нещо за тази държава, щото тя е "кифла" малко е правила и без тва...
24
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мисля че има за какво да се извинява и не мисля че не е заслужавала по думите й, да бъде обичана, след като е посегнала на живота си. Точно в този момент всеки човек заслужава най -много любов, понеже е почувствала явно дефицит на внимание. Има една шведска поговорка: "Обичай ме когато най -малко заслужавам, защото тогава най -много се нуждая " Разбирате ли мъдростта в тези думи?! А като чета коментарите, у нас нещата /ценностите/са обърнати надолу с главата. Много примитивно мислене имат повечето българи. Желая й щастие.
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочувствено
22
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кифла
21
1
 
14
 
! Отговори
ваш Вергил преди 7 години
Мацката Мелинда много точно го е написала.
20
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До sil"a shto se otnasj za parite vseki poluchava tova koeto si zaraboti"Те така и със спортистите ни - на 90% от тях дедовците или родителите им, поне единия е бил спортист или изявен партиен деец. И си нареждат само собствените деца в спорта и то там където има баница за ядене. Само ако знаете колко милиарди се дават от Европа за спорт годишно. И после всичките гимнастички си хващат гаджета футболисти. Някой да е видял гимнастичка с инженер или с физик, да има сериозна връзка?

Спонсорирани публикации