Приятели се сбогуват с Роро: Лек път!

Близки пишат на страницата му в социалните мрежи
24 фев 2017 15:00, Петя Славова
33
Приятели се сбогуват с Роро: Лек път!
Снимка: Facebook

Близки приятели на починалия Роро Кавалджиев тъжат за него и изказват съболезнованията си в социалните мрежи.

Първоначално  бе съобщено, че той си е отишъл от този свят от белодробна недостатъчност, но малко по-късно стана ясно, че Роро е боледувал от скоротечна двустранна пневмония с прояви на многоорганна недостатъчност .

В началото на месеца, той е бил на почивка в Бали, а като се прибрал, боледувал от вирус и няколко дни се лекувал у дома.

Първа, тъжната новина съобщи във Facebook Ирина Тенчева: "Лек Път към Дома, любими Принце на Светлината. Ще се срещнем там, където няма нужда от думи", прости се тя с Роро.

Още по темата

Малко след това и другите негови приятели споделиха тъгата си от внезапната смърт на телевизионния водещ.

"Почивай в мир, хубав човеко! Ще ни липсваш!", написа на неговата страница Рут Колева.

Гери Турийска сподели момент, в който още от 15-годишна е искала да работи с него в телевизия ММ.

Деси Цонева сложи черна снимка в профила си във Facebook, а много негови приятели споделят песни на баща му като: "Близо до мен".

Продуцентът Маги Халваджиян се прости с Роро като цитира стиховете на Стефан Цанев: "Носете си новите дрехи, момчета! Не казвайте утре ще бъдем красиви! Не казвайте утре ще бъдем щастливи! Не казвайте утре ще бъдем, ще бъдем..."

За Роро писа и водещата на "Искрено и лично" Миглена Ангелова, с която Роро имаше пререкания по време на участието им във VIP Brother.

"Мъчно ми е, че Роро е починал. И - не, не съм го проклела. Не си цапам душата с лоши спомени. Минавам и заминавам - това по правило. И от него няма изключения. А в случая и лоши спомени нямам", написа Ангелова.

На 21 февруари в последния си пост в социалната мрежа, Роро пише: "Приятели, буквално ме няма през последните два дни. На легло съм. Имам нужда от любовта ви..."

Почивай в мир!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност Ха-Ха и др Сталин са брутално прави ...просто вие сте на по ниско ниво и не можете да вденете за какво говорят . Представете си един свят от Роровци ...ще изчезнем
21
3
 
3
 
! Отговори
Хъш преди 7 години
ВМА ужас
20
3
 
2
 
! Отговори
Българин преди 7 години
ВМА нещо почна....... Много хора си заминаха без време! ВМА
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като запален геймър винаги ще го помня от Мист по ББТ.
18
9
 
5
 
! Отговори
Др.Сталин преди 7 години
В Съветския съюз младите хора работят от сутрин до здрач и изпълняват петилетките .Нямат време за отчаяние и разврат Когато червената армия пристигне в Бг ще се изгради ново социалистическо общество на труд и морал .
17
1
 
21
 
! Отговори
красен преди 7 години
До ХА-ХА-ХА !Гледал си по Вип брадър, щото си средностатистически ***. Нормалните хора сме го гледали по телевизия ММ преди 15 годинни.
16
1
 
19
 
! Отговори
красен преди 7 години
Роро ще го запомня като водещ на предаването Интерактив по ММ, в което можеше да му пишеш на АйСиКю каква песен да пусне. Беше един от иновативните млади водещи. Лека му пръст.
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да сте толкова злобни за човек в момент на слабост и изобщо на небитие. Да не би да ви е заграбил имотите или парите? Какъвто и да е, който и да е, починал е. Дано пък поне на онзи свят да е много по-хубаво.
14
12
 
4
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
грозно е да се говори така, но истината е че Роро тръгна по пътя към смърта, когато беше пронизан от ***.де.раст
13
0
 
28
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
До Изгърбич ЗадвратянАбсолютно си прав. Не съм му фен, но съжалявам, че си е отишъл доста рано. Обаче "Лек Път към Дома, любими Принце на Светлината" си е направо Джи, Мардж, уот дъ фък? Световно неизвестната Ирина Тенчева явно се смята за супер оригинална и арт, а всъщност е написала безподобна глупост.
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кофти тръпка, Бали-мали и после Орландовци...
11
7
 
4
 
! Отговори
Жоро Турнев преди 7 години
Аз му казах да не се кланя на Луцифер.
10
1
 
11
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
почвам да броим колко хонорараджии ше си напраят кликовете от личната трагедия и тоя път.
9
0
 
7
 
! Отговори
65 преди 7 години
Е това ,,лек път,Иринчето Тенчева му е предложила.Тя е умницата.А може би маистина има път_ към Ада или Рая????Ама нали никой не се е върнал да каже?А името му мисля е Радослав.Преди около 17години водеше заедно с Нана музикален канал за тинейджъри.Казваше ,че празнува имен ден на Коледа.За Радост и Слава ,че се е родил БОГ.
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за Роро. Като малък стоях посред нощите да гледам как играе Сибир по някаква телевизия от кабелната. Запали ме по игрите куест изобщо.Пътувал е в началото на месеца до Индонезия/Бали.Кой знае какъв вирус е прихванал там. И нашите лекари не са доктор Хаус...да открият мистериозен индонезииски вирус и да уцелят лечението за два дни.Пътуването из екзотични места явно си върви с рискове за екзотични болести.
7
6
 
21
 
! Отговори
Etien преди 7 години
Пишете така все едно знаете какво следва в отвъдното. Дали път, дали край..никой не знае. Само едно е ясно - нищо не се губи във вселената. Злобари дето сте писали по долу ще ви видим и вас. А от нас - сбогом Роро! Благодарим за всичко.
6
7
 
19
 
! Отговори
Кривондел преди 7 години
Аз лично също използвам думата "път" за починал, защото вярвам, че душата продължава своето пътешествие някъде другаде. Не това, което лежи под пръстта, е важното - колкото и лека или тежка да е тя, а именно това, което ОТЛИТА и ПЪТУВА извън телесната ни обвивка. Дали го има - не зная. Ако го няма - какъв смисъл има всичко? Ако го няма - то тогава най-близкото до него са....децата :)
5
12
 
38
 
! Отговори
Колко статии още ? преди 7 години
Какъв път - пътищата свършват дотук !А имате ли представа колко свестни, нормални хорица си отиват всеки ден ? Да, те не пътуват с Глория до о.Бали, те не са синове на известни личности, но за тях си струва да се пише, защото честно са се борили с живота.
4
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека бъдем снизходителни. Не познавам лично Роро, но съм останал с впечатлението от телевизията, че като човек беше над тези неща. Ако беше жив, сигурно щеше да иска да му пожелаем "GG!"/учтивият геймърски поздрав за финал на игра/. GG, Роро!
3
16
 
11
 
! Отговори
От къв зор о. Бали преди 7 години
В БГ природата е 35256678756 пъти по хубава, климата е 4873293232923 пъти по хубав - храната е 5643278333 пъти по хубава .... Няма опасни вируси - много жалко ако е било от вирус...