Взеха се: Хари и Меган си казаха "да"!

Oжениха се спазвайки традициите на Англиканската църква
Обновена: 19 май 2018 14:29 | 19 май 2018 14:28, Александър Попов
98

Снимка: Reuters

Принц Хари и Меган си казаха "Да". A архиепископ Уелби ги обяви за законни съпруг и съпруга на церемония в готическия храм "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор.

Те се oжениха, спазвайки традициите на Англиканската църква - важен елемент в монархията, откакто по настояване на Хенри Осми Църквата на Англия се отделя от Римокатолическата през 1534 г.

Още по темата

Меган бе заведена до олтара от бащата на Хари - принц Чарлз, след което застана до съпруга си.

Церемонията бе водена от преподобния Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор, а на нея присъстват около 600 гости. Кентърбърийският архиепископ, духовният лидер на Англиканската църква Джъстин Уелби води размяната на обети.

Церемонията продължи един час и включва църковни песни и четения на Библията. Известната британска госпел певица Карен Гибсън и хорът и изпълниха соул класиката "Stand by Me" на церемонията. Свири също челистът Шеку Кане-Мейсън, в програмата бе и уелското сопрано Елин Манахан Томас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
20
 
! Отговори
до34 преди 5 години
всеки има право на мнение не натрапвай твоето ! аз я харесвам обаче днес се разочаровах можеше поне една сълза да пусне като истинска актриса .. ама тя гледа доста студено докато Хари плаче?!
32
35
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, вие не сте ли били щастливи?!Кое ви кара да плюете жената?!Нещо завист, а?!Английският кралски двор пусна в дома си мулатка.Това е чудесно!Светът се променя, хайде променете се и вие!Кое ви мъчи, че цветнокожите може би са ни равни?!Ами равни са ни, някои дори стоят много високо в социалната йерархия.Ба си средновековните муджахидини сте!
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някой по долу пита къде е баща й - с три стента сърдечна операция преди два дена е няма как да е там аи хич не са в добри отношения съдейки по клюкарските сайтове
30
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тя преигра доста с това позиране в параклиса
29
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща и направи сърдечна атака преди около месец.Жената си е баш Пепеляшка с доведени братя и сестри, които се опитаха да я омаскарят максимално.
28
3
 
14
 
! Отговори
:) преди 5 години
сн.5 -тъщата на Хари със старото кепе на Меган.Толкова ли не можаха поне една китка или пауново перо да прикачат към него като при останалите дами,или е така за да си знае мястото все пак.
27
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И къде е баща и? Цирк някакъв правят тея. Ама, щом им отърва ..
26
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 21:Жената не спря да се хили.Проблемът на БГ народопсихология е, че българинът е свикнал да се съпоставя с другите.Ми следвайте мечтите си, какво ви интересуват другите?!Един пич вчера ме попита:-Знаеш ли какво е казал Далая Лама?-Ми не!-отговорих.Човекът каза:-Ако можеш да направиш добро, направи добро.Каква ви е изгодата от тази ваша лошотия?!
25
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срамна работа!От една седмица почти всички медии ми набиват в главата,че Хари и Меган щели да се вземат?!А ако не се вземат какво ще ктане? Ще спре да се върти Земята или тогава вкупом ще ревем,че не са се взели?
24
4
 
33
 
! Отговори
уточнение преди 5 години
За 5000 евро щях да му намеря по-хубава ,по-млада и по-плодовита на този рижав смотльо...
23
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Познавач 8"Новият кралски наследник... ще бъде църен и къдрав. Ай честито..."---На бас се хващам, че ще бъде като моя боксер на черни и рижави ивици.Иначе, честито на Прабаба Втора и 'сички нейни поданици. :)
22
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Та с колко ще вдигне тока Боко от 1 юли? Проблемите на рижока не ме вълнуват.
21
4
 
38
 
! Отговори
Ива преди 5 години
Мулатката много преиграва с ролята си на булка от бившите африкански колонии на Британия. Обикновено щастливите булки се разплакват малко от щастие. При Маркъл такова нещо няма. Тя гледа доста пресметливо дори на поредната си сватба с поредният жених.
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
еми не ли да каже мис маркъл на един куп пари и на живот в лукс??? Всяка жена иска да я гледат и да не работи. След първата среща с рижко казала на гаджето си въс от тука, аз ще ставам принцеса
19
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
харесвам я ама тя се държи ужасно студено на сватбата си все едно е в роля ... голяма актриса е ! а принца пък е толкова естествен и емоционален евала на него че показа чувства
18
42
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да им е честито!Готини, луди и млади, смели!Аз пък не съм виждала по-усмихната булка!Какъв ви е проблемът, бе хора?!Светът е голям, шарен и хубав!Отворете си душите, бе!
17
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как никой не обръща внимание,че направиха междурасова церемония,че имаше госпел хор и това е в крак с политиката на либерализъм ! В английското кралско семейство влезе особа,която е мулатка,Занзибар се сроди с английския престол,а бъдещето към което тикат света е тревожно
16
4
 
43
 
! Отговори
Клара преди 5 години
Толкова не можа да вземе младо ,интелигентно момиче, ами взе тая - от школата на Харви Уайнстийн.
15
4
 
20
 
! Отговори
Овцевъда преди 5 години
Всички тв това дават...голяма новина,не издържам от кеф,ще си отрежа вените...*** скапаните тв....
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меган реши че я снимат за някой сериал, все едно не беше на собствената си сватба. И си кръстоса краката докато им четяха, което е ненене за етикета. Семейно драми нез край преди сватбата.*** се на макс. 3-4 години мобе би и ще и писне на мазутката