Скъпоценни камъни и 3D дантели... Емилия вече е Башур!

Фолкпевицата и бизнесмена станаха семейство и поеха към морето
Обновена: 22 юли 2018 08:01 | 22 юли 2018 07:45,
60
Скъпоценни камъни и 3D дантели... Емилия вече е Башур!
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия се омъжи за приятеля си Жорж Башур. Тя каза "да" на сирийския бизнесмен на скромна церемония в София, след която двамата заминаха за морето.

Събитието е минало без излишен шум и официални снимки не бяха разпространени.

За сватбата си Емилия е била облечена елегантно с бял втален тоалет с 3D дантели и букет от рози и орхидеи, пише "24 часа". Халката й е инкрустирана със скъпоценни камъни, а тази на Башур е бяла, но изчистена.

Още по темата

Емилия и Башур сключиха брак само два месеца след като заедно преживяха огромна трагедия. В края на май те катастрофираха тежко на магистрала "Тракия". При жестокия инцидент загина синът на Жорж Башур, Феди.

Младежът карал колата, в която пътували певицата и бизнесменът, а още при приемането му в болницата стана ясно, че травмите му са много тежки. Няколко дни по-късно Феди издъхна, а Емилия го изпрати с трогателен пост в социалната мрежа.

"Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?", написа певицата.

Жорж също се прости емоциално със сина си.

"Вчера загубих прекрасното си дете... Загубих скъпия си приятел... Моето щастие. Мъката ми е безгранична, непоносима, безмерна... Ако успея да продължа живота си, то ще е заради теб и всичко, което споделихме заедно. Благодаря за шанса да си мое дете", завърши опечаленият баща.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
nina преди 5 години
Булката явно е бременна,не виждам друга причина да се бърза толкова.Но 2 месец след като си погребеш детето да се жениш..За мен лично не е нормално.
26
2
 
10
 
! Отговори
А, преди 5 години
Грозофилката любовницата му Галена Димова беше ли на сватбата?
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгари с ампутирани мозъци.Какво значи за тях някакъв си Федка-19 годишното момче се върти в гроба си, а баща му се жени за кръчмарска певачка.
24
3
 
11
 
! Отговори
Хер Шлоссер преди 5 години
"Халката й е инкрустирана със скъпоценни камъни"За да не се изхабява бързо от многото бургии.
23
7
 
4
 
! Отговори
гнус преди 5 години
Кое не е нормално?Ти не виждаш ли че има някои които се женят даже за руснаци.Туй да се ожениш, че и да родиш на окупатора е по-зловещо от проституция.Проститутката го прави за да нахрани детето си. А тези им раждат!
22
1
 
12
 
! Отговори
упадък преди 5 години
След социалистическата поквара, това остана от българската жена.Сестрата на Раисий се е самоубила когато са я изнасилили турците.Тази сама се предлага . . .
21
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, това не е нормално...
20
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...То жалко и за сириеца,че повярва...___ И какво жалко за него?Той е същият.Женен за рускиня,после издържал не е една силконка,сега се жени чалгарка,следващата сръбиня ли ще е? Поклонник на употребвани леки жени.
19
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Войната в Сирия свърши.Сириецът да прехвърли бизнеса си там,да помага за възстановяването и.Да взима и чалгарската певачка,тук дори и на Коко Динев няма да липсва.
18
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгароарабски "ценности".Пари,натрапчивост,позьорство.Толкова жали баща за син,"важното"е да не изпусне силиконовата '***.
17
1
 
23
 
! Отговори
До Анонимен 1 преди 5 години
То жалко и за сириеца,че повярва на поредната златотърсачка,която до момента се представи като много добра актриса,жалейки сина му!
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой германец ке я вземе бе.
15
4
 
34
 
! Отговори
WTF преди 5 години
И....сега ако се изметете във Сирия ще стане идеално, да не занимавате българската нация със сириските си простотий.Тая сега ще я чакаме да почва да пее на арабски и да ни обяснява какви братя са ни те! Как пък една не се омъжи за германец, всички само резани *** влачат тия поп фолк чалгарки.
14
1
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До ха ха ха дреме й на бгсливата за тая подробност!...Нали си получи дантелите,орхидеите и диамантите?!..Мен не ме учудва тая СДЕЛКА...Питам са от къф зор ни занимават с тия..
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как може - ужас! Нямам думи.
12
1
 
42
 
! Отговори
ха ха ха преди 5 години
Те Башурите имат право на 5 жени -Законно ! и безброй деца Сигурно за бизнеса му трябва българска жена - евро паспорт, фирми и тн ,затова толкоз бърза .
11
3
 
30
 
! Отговори
Митко преди 5 години
И срам от бога нямат много им пука за момчето минаха само дни от трагедията!Друга е темата че няма дълго да я задържи..
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименШАСТИЕ В НЕЩАСТИЕ. НАМЕРИ СИ СПОНСОР.
9
5
 
33
 
! Отговори
we преди 5 години
Всички говорят за чалгарката като че тя го е родила,а той си има майка,защо никой не я споменава?Тази павачка ще срине"бизнесмена",за една "слива" тоя не можа даже и да скърби.Всичко в "елита"е за пред хората!КУХИ ***! Всевишния си знае най-добре,кого,кога и как да го прибере,че на този свят само ЛИЦЕМЕРИЕ!
8
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
неее, това е пълна иди0тщина. Как може въобще някой да мисли за сватба два месеца след смъртта на детето си

Спонсорирани публикации