Аксел Роуз категоричен: Queen са най-великите!

Вокалистът на Guns N'Roses с откровено мнение
30 ное 2018 09:30, Ивета Иванова
37
Аксел Роуз категоричен: Queen са най-великите!
Снимка: Reuters

Аксел Роуз смята, че Queen са най-великата група за всички времена.

Вокалистът на Guns N'Roses каза пред Atlas: "За мен е лесно да кажа - Queen са най-великата банда и Фреди Меркюри е най-великият фронтмен за всички времена. Тази група е най-великата, защото те използваха толкова много различни стилове".

Аксел беше взел участие в концерта-помен за Фреди Меркюри през 1992 г. Тогава той изпя "Bohemian Rhapsody" заедно с Queen и Елтън Джон, година след смъртта на Фреди.

Още за Аксел Роуз - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: звездиАксел Роуз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
0
 
! Отговори
Бебо преди 5 години
И Бийбър - бибата е велик!
34
0
 
14
 
! Отговори
фреди преди 5 години
Бохемска рапсодия е една от най гениалните песни за всични времена.когато я записват разбиват всинки стереотипи и разбирания , та музиканлните компании и радиостанции просто не са знели какво да правят с тази песен.Queen показват на света едно съсвесем ново измерение със гениално смесване на музикалните жанрове
33
4
 
2
 
! Отговори
До dede, 27 преди 5 години
Пишете откровени глупости! И то - огромни глупости!
32
0
 
10
 
! Отговори
До МДА, #26 преди 5 години
Правилно! Лично за мен, единственият, който направи едно великолепно изпълнение на една от песните на Фреди Меркюри, беше Джордж Майкъл (искам да вярвам, че и двамата сте в един по-хубав и човечен свят! ).
31
0
 
10
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Напишете Queen в google и ги сравнете по брой показани страници с останалите големи групи и ще видите,каква е разликата,само това стига да потвърди мнението на Аксел.. :)
30
4
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
Children of the Grave, Show blind, Falling of the Edge of the World и The Sign of the Southern Cross на Sabbath са по-добри, а също и The Bible Black, Heaven and Hell, Children of the Sea, Neon Knights, Die Young.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поздрав за всички рокаджии с Паранойд на Блек Сабат.
28
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Стига с тея The Beatles,.Говорим за хард рок,а не за мелъди рок.Наистина Куин са велика рок група,но това не значи,че няма други.Фреди наистина има уникален глас,но и други,като Дейвид Ковердейл също,а защо не и Миле Китич?Аз го харесвам,всичко е въпрос на гледна точка,и както се казва:на вкус и цвет таварищи нет!
27
0
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Ако се преценява с глобалното влияние, което групата е оказала върху музиката, бих казал, че най-великите са Блек Сабат. Меркюри е разбира се най-великият вокал. А ако се вярва на моя ласт.фм, най-велики са Джудас Прийст.
26
18
 
4
 
! Отговори
dede преди 5 години
queen са леко *** група , средна класа . Не могат да се сравняват с лед зеп , пинк фпойд и други . Аксел ги харесва щото е педи като Фреди.
25
2
 
19
 
! Отговори
МДА преди 5 години
Никой глас не може да постигне това което е можел Фреди. някой ден отново, но засега... Слушах изпълнения на негови песни от други световни изпълнители и просто никой не може такова нещо ама и как ще стане 4 октави не е истина...
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мили Ванили е славен дует бре!!!
23
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не знам кви ги говорите, ама гласът на рока е Дейвид Ковърдейл.
22
9
 
1
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
тва група ли е или набухвател?
21
4
 
17
 
! Отговори
Make love,not war преди 5 години
Не може да се каже кои са най велики ,а кои са повлияли най много на рока.Куин са група с доста еклектичен стил-рок,фънк,денс,хард рок,глем метъл и даже диско парчета.Групи от това време като Пинк Флойд,Цепелин,Пърпъл и още,бяха много по слушани по това време.Те станаха,,култови" след смърта на Фреди.А най влиятелни са естествено Бийтълс.Има много свирепи банди след това .А кой какво харесва е съвсем друга бира.Не е проблем да харесваш Бийтълс и Мейдън и Металика или АС/ДС-рокът е вечен!!!
20
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен най-много ми допада група акащи джуджета
19
0
 
10
 
! Отговори
До Дон Карнаж преди 5 години
Пич, слушай си Пугачова и Киркоров и не се изказвай по теми, по които си некомпетентен.
18
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако фреди не беше хомосексуалист щеше да е още жив.
17
4
 
5
 
! Отговори
защо? преди 5 години
Защо Аксел черпи вдъхновение, предимно от The Beatles, и най-вече от Helter Skelter? Във всичките му големи хитове се чувства звученето на Helter Skelter!
16
33
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МЕТАЛИКА!!!ВСИЧКО ДРУГО Е *** !А ТОЗ АКСЕЛ КАТО ГО ЧУЯ И ИЗКЛЮЧВАМ РАДИОТО,ЧЕ МИ БЪРКА В МОЗЪКА С КВИЧЕНЕТО СИ!АМЕРИКАНСКА ЧАЛГА!