ALMA с нова песен - "Don’t Know"

Клипът е сниман в изоставен столичен квартал
29 юли 2019 21:45, Ивета Иванова
12
ALMA с нова песен - "Don’t Know"
Снимка: Virginia Records

Младата певица ALMA зарадва почитателите си с втора самостоятелна песен. Сингълът носи името "Don’t Know". АLMA е автор на голяма част от музиката и текста, а до нея отново застава румънският продуцент Крис Тарчеа - Monoir, който я подкрепя от самото начало.

Между Monoir и ALMA има специална творческа химия и приятелство, а заглавието на новата песен се ражда в поредица от закачки помежду им, съобщават от "Virginia Records".
 
"След като направихме първия куплет, Крис ме попита "Как да наречем парчето?" Аз просто му казах: "Don’t Know" (“Не знам“) и го повторих няколко пъти, а той като на шега веднага задрънка на пианото и направи рефрен от моето don’t know. Много се смяхме“, споделя ALMA.  
 
Сред локациите във видеото на "Don’t Know" е изоставен столичен квартал и голям супермаркет, който бива изцяло преобразен за целите на видеоклипа. За да се пресъздаде апокалиптичната обстановка в късните часове на нощта, сет-дизайнерите изпразват рафтовете и изсипват половин тон пръст и 7 чувала изсъхнали листа навсякъде по пода на магазина, а после като с магическа пръчка връщат всичко на мястото му и не оставят следи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Joketa преди 4 години
Песента е мега як хит. Звученето на трака е на супер европейско ниво. Селяците дето дават оценки тук, да си хващат рейса за село и да си слушат Миле Китич.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по-добре Алма, отколкото Сузанита
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Посредствена е песента. Няма нищо запомнящо се в нея.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честно да ви кажа , от тази музика не разбирам. Такива клипове сега ги правят на килограми. Някакви монотонни речитативи и еднотипни компютърни шарки. Нещо като мрън-мрън под носа. Тия да вземат да послушат българските песни отпреди 30-40 години да се понаучат. Стотици шлагери са. Този тип музика, ако може да се каже музика си е направо бедствие.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.....да се пресъздаде апокалиптичната обстановка в късните часове на нощта..........Че то и през деня си е апокалипсис!
4
0
 
12
 
! Отговори
Хубаво парче преди 4 години
Предлагам милата и красива госпожица да не танцува във видеоклиповете си !Гласът и е хубав ,парчетата също ,ама с танците нещо е скарана!
3
0
 
13
 
! Отговори
Не съмспвциалист, но преди 4 години
Посредствено, а танцьорките да като от местно читалище
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мама как така е позволила да има коментари в тази рекламна статия. В предната статия за щерката, коментарите бяха забранени...Тц, тц, тц..
1
0
 
20
 
! Отговори
Борис преди 4 години
На мама певицата :)