Били Айлиш планирала да се самоубие

Разкритието направи самата певица
29 яну 2020 13:05, Ивета Иванова
48
Били Айлиш планирала да се самоубие
Снимка: БГНЕС

Били Айлиш проговори открито за депресията си.

Тийн сензацията разкри, че е мислила да се самоубие през 2018 г. и не е вярвала, че ще доживее своя 17-и рожден ден, който беше през декември 2018 г.
 
"Бях толкова нещастна през онази година. Не изпитвах радост. Искрено вярвах, че няма да успея да достигна 17-годишна възраст", каза тя в "The Gayle King Grammy Special".
 
Тя описва тежкия период от своя живот в песента "Bury a Friend". Парчето е посветено на момент от живота ѝ, в който е мислила да скочи от прозореца в хотелска стая в Берлин.
 
"Спомням си как плаках, защото си мислех, че това е начина, по който ще умра", коментира звездата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от ***, наркоманясали и психясали пубери, които смятат, че животът е тежък. Масово гладуват и мизерстват по света и въпреки това се борят, а това ла-но ще ми се самоубива. Но най-важното е, че на такива изобщо не трябва да им се дава поле за изява, камо ли да бъдат "звезди".
13
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
99% от "модерната" музика е пълен бълвоч. Затова се чудят как да приковат вниманието върху себе си по друг начин. Секс видеа, снимки или уж депресии или след 10 години ще се сети че е била изнасилена. Простията е много по-опасна от всички ракети и бомби накуп. Този сво.лоч най-вероятно има милиони "фенове" които сега ритуално си сменят пола и го излъчват във фейсбук.
12
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като й гледам цвета на косата разбирам,колко е депресирана.
11
17
 
18
 
! Отговори
Чакала преди 4 години
С тая мутра не се и съмнявам , че е планирала да се гръмне винаги когато се е погледнела в огледалото. Въпроса е защо още се бави .
10
7
 
19
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До Анонимен 3Прав си, че е поредният продукт. Но не си прав, че е "модерно" да си депресиран. Това е реална болест на днешното време, не някаква лиготия. С такива мнения омаловажавате проблемите на хората, които страдат от това наистина. Кой знае защо на психическите проблеми се гледа с насмешка и неприязън, а за физическите всички (лицемерно) съчувстват. А то е все същото страдание.
9
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакайте малко.... ммммммммм... така, преместих го.
8
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната британска наркоманка с ПР щаб за да прави цирк и да троши пари. Аман от такива отпадъци.
7
5
 
19
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Поредната бездарна певачка. Има купища прекрасен gothic/doom, doom/death и funeral doom с истинска меланхолия и болка. Примерно след малко повече от месец излиза новият албум на My Dying Bride.
6
3
 
21
 
! Отговори
Милата тя! преди 4 години
Три реда сълзи и сополи произведох, толкова ме разчувства. Даже в бурканче ги събрах, ще й ги пратя в знак на солидарност.
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, много похвално, сега тийновете да вземат пример и да започват планирането.
4
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Богатите и известните сами си изобретяват проблеми, за да се чувстват "депресирани". Защото да си депресиран е успешен имидж в шоубизнеса. Иначе е яко бездарна тая. Освен да мънка и да се прави на *** за друго не става. Режисьорите и сценаристите на клиповете й заслужават повече уважение от нея.
3
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
еми щом е ришила
2
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Офф всичко което тоя урунгел бездарен каже е лъжа и ПР.Тя е продукт- поредната Бритни, Деми, Кристина и т.н. сега е модерно да си депресиран, вечно надрусан, да имаш измислени психически заболявания, да си дебел и болен.Ето това налагат на горките ни деца.
1
6
 
22
 
! Отговори
група фенове преди 4 години
За кога го планира?