Кийра Найтли: Учат жените, че външният вид е най-важен

Актрисата с изповед
10 ное 2020 15:17, Ивета Иванова
29
Кийра Найтли: Учат жените, че външният вид е най-важен
Снимка: БГНЕС

Кийра Найтли смята, че на жените се казва, че техният външен вид е по-важен от това, което имат да кажат.

35-годишната актриса сподели, че моделството и проституцията са единствените две професии, в които жените могат да печелят повече пари от мъжете. Това е така, защото там е важен външният вид, а не интелекта, обяснява Кийра.
 
Звездата говори за новия филм, в който участва - "Misbehaviour", и каза пред списание "Stellar":
 
"Четох сценария и напълно се съгласих с втората вълна феминистки, които протестират. И въпреки това, аз съм изкараха по-голямата част от парите си като модел. Отивам на червените килими, където ти дават оценки от 1 до 10, и има камери, които снимат тялото ти от горе до долу. Мисля, че в това се състои сложността да бъдеш жена в модерното време. Все още, кариера №1 в света, единствената, в която жената може да изкара повече пари от мъжа, е моделството. Или проституцията".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има наука за красивото, която се нарича естетика.Един самолет с неговите аеродинамични форми също е красив. Красота и функционалност се допълват до определена степен.Красота е също симетричност в лицето и тялото. Една жена с висящи телеса не може да бъде красива.Бих попитал тази щом толкова протестира - би ли се омъжила за беден, дебел, кривоглед и куц 60-годишен мъж, който има златно сърце и огромна душа?Не ни пробутвайте елемнтарни феминистки идеи.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ъхЗащото така и харесва. Работта е, че много хора биват тотално прецакани от живота, защото скулите им били съ сантиметър по-надоло, а очите им били със сантиметър по-близко от на другите ... Това нормално ли е? НЕ НЕ Е!
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обществото ни е пошло и зло, защото гледа само външният вид...
4
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А нима не е вярно? Никой мъж, никога не се е интересувал от ума на жена. Така е откакто свят светува. Ние мъжете се интересуваме само и единствено дали жената е достатъчно хубава или не, за да правим с нея кекс. Жените също го знаят..не случайно има цели индустрии, които се издържат от външния вид на жените.И кокошката има мозък, но е по-известна с бутчетата си...Ако Кийра не беше хубава, едва ли щеша да е това, което е. Ама сега, от пиедестала е лесно да се прави на интетесна!
3
2
 
15
 
! Отговори
12 преди 3 години
Да изглеждаш добре е много важно, красивите имат голямо предимство пред останалите,ако успеят да се възползват.
2
2
 
22
 
! Отговори
ъх преди 3 години
Адел защо отслабна тогава, като не е важен външния вид. Тя направи кинтите дебела, можеше и такя да си остане.
1
12
 
11
 
! Отговори
. преди 3 години
Защо ни го навирате този биологичен материал и напъните му да мисли?