Надя, Ваня, Борислав и Калоян в битка за 100 000 лв. във "Фермата"

Тази вечер ще стане ясен победителят
12 дек 2020 11:58, Александър Попов
33
Надя, Ваня, Борислав и Калоян в битка за 100 000 лв. във "Фермата"
Снимка: Фермата

Четирима участници стигнаха до големия финал на "Фермата" тази вечер, в който ще се борят за голямата награда от 100 000 лева. Гвардеецът Калоян Донков, пчеларката Надежда Дочева, строителят Борислав Стефанов и стюардесата Ваня Илиева ще премерят сили в серия от битки за сила, издръжливост и бързина.

Победителят ще бъде определен от резултата от четирите финални битки, гласуването на Фермерския съвет, в който влизат участници и ментори от всички шест сезона на шоуто досега и най-важното – вотът на зрителите, който ще носи най-много точки на финалистите.

В последния си ден във "Фермата" четиримата финалисти предадоха на стопанина Андрей това, което всички участници съградиха с общи усилия през изминалите 14 седмици.

"Парченцето земя, на което се сбъдна тази мечта, наследих от най-скъпите ми хора – баба ми Струма и дядо ми Дойчин. Разказвали са ми как преди години са се заселили на една поляна. Когато дошли майстори да им изградят дом, те са имали само 2 лева. Не мога да си представя каква би била тяхната реакция днес, ако можеха да видят това, което съградиха участниците", коментира през сълзи стопанинът Андрей. Мечтата му да превърне земята си в своеобразен горски храм на българщината, в който да отглежда каракачански овце и да спаси рядката порода, бе изпълнена от 20 българи и 1 македонец.

"Вие сте представителна извадка на цяла България и доказахте, че заедно можем да загърбим различията си. Работата ви обедини, защото приехте, че над вас има една цел – мечтата на нашия стопанин Андрей. Щом ние тук можем да го направим, значи всеки би могъл", коментира водещият Иван в последните минути на финалистите в стопанството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Иван иванов преди 3 години
Наистина малкия представител в фермата е Надя тя е злобна и много проста и онази от Ямбол Мария
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съмнявам се изобщо да има кастинг за участници,или е проформа.Шестака-приятел на продуцента Андрей,ДанЮ Жалкия приятел на Иван и Андрей,Кустев също.Мария участвала в''Смени жената"Дана в"Фермер търси жена",Даяна участвала в сериал на БТВ,Надежда участвала в"Съдебен спор"семействот на Боби в разследване за просия в Швеция,Габриела-вечния кандидат реалити участник.Сигурно и останалите имат някаква нишка шуробаджанашка.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боби искаше да промени мнението за своя етнос,но само го затвърди като скри истината за родителите си.
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми харесаха 5 и 6 сезони на Фермата.И в предишния и в този никой не ми допадна нито един участник.За победител тази година предпочитам с всичките и плюсове и минуси Хепи Ванче защото има 4 спечелени дуела-рекорд.Мина през всички постове във фермата.Не се скътаваше от работа.Е,залитна по фукльото шуменския "Аполон" които се оказа кръгла нула на дуела и заслужено изхвърча.Останалите трима не заслужават наградата.Калоян е разочарованието на сезона.Без чест и достойнство.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито 1 смс Няма да пусна ! - тази година фермата е апогея на простотията .нито 1 от тея не заслужава 100 000 лв - злобни,дребни ,мазни душици .опосумите да дарят наградата за кувьози ,та малко да отмият срама от челото
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надя е голяма актриса. За Оскър е! Едно преиграване пред камерите, снижаване на тона обиграна е отвсякъде! Веселка номер 2 - съжаление и състрадание...за голямата награда.
13
3
 
19
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Не Ангел беше един хитър мързелан; криеше се в ратайската къща, тогава правилата бяха други, ядеше храната на кучетата, и злословеше срещу останалите, заедно със съскащата пепелянка Надя. И тя се криеше, изпълзяваше да интриганства и злослови. За мен победител е единствено Ваня. Борислав е хитър тарикат и нагаждач, който се изтъква много.
12
9
 
7
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Страшна тъпня,дори опосумите го знаят,ама нали прибират едни хубави големи парици и затова се пеняват и те толкова та го докарват уж,че е страшно забавно и интригуващо,а то всъщност огромна тъпня.
11
10
 
12
 
! Отговори
11 преди 3 години
Айде да свършва най-после тая простотия.
10
2
 
4
 
! Отговори
Веселка преди 3 години
е Zigeunerin.
9
1
 
27
 
! Отговори
Къде е батко преди 3 години
А? Къде е полубогът Петър? Аа верно, циггането го отупа 10:0 след като даже не си спази думата, а сложи алманаха за 5 т. в опит да спаси кожата. То пък до алманах не се и стигна. Мъка.
8
5
 
19
 
! Отговори
Фермата 6 преди 3 години
Досега само в един сезон спечели правилният човек, и това е Стоян, който имаше проблем с пръстите на ръцете, но се трудеше за двама. Райно въпреки, че беше опитен, по- добър от него беше Мустафа; накараха го да се откаже в полза на Райно. Нури също трябваше да спечели, но го измести май Дидо. Да не говорим за *** Веселка. И Яни е свестен, но Владо му отстъпи победата. Напълно нагласено, и не е ферма, а строителна фирма, особено тази година.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
... незнам как ще си изчистим злобата, интригите, зависта, те предимно са запазена макра за Ориентала......Ами най вече чрез хумор и самоирония както и споделяне на истината каквато и да е тя.
6
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ванче, все пак. Калоян е дребнава клюкарка, позьорче с промит мозък, конформист, но пък склонен към агресия към по-слабите.Надежда - от нея лъха злоба и неискреност.Боби - подлизурко.
5
0
 
6
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Точно така става подмяната на ГЕНИТЕ и населението на една територия. Гените имат запаматени емоции от предците си, незнам как ще си изчистим злобата, интригите, зависта, те предимно са запазена макра за Ориентала......
4
3
 
6
 
! Отговори
До Пугнатинка преди 3 години
Надявам се да сте рoм, а не неграмотен българин...
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предаването е особено подходящо за българи с много дълбок кравешки поглед.
2
5
 
9
 
! Отговори
Пугнатинка преди 3 години
То е ясно кои ще вземе парите че ще е калоян аз ги виждах на конференция с иван в младост 1 в софия.какво ли са правили сигорно са обсъжфали балкански поток.
1
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
най- големите *** останаха, а стойностните хора отдавна напуснаха. Така е и живота