4Magic с изповед за новата си визия и края на тийн годините

Момичетата със специално интервю за TeenProblem.net
17 дек 2020 17:08, Ивета Иванова
10
4Magic с изповед за новата си визия и края на тийн годините
Снимка: Virginia Records

 Малко преди края на тази странна за всички ни година, 4Magic представиха своя пети сингъл, озаглавен „Дай Ми“. Песента е създадена по време на международния творчески лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp от четирите момичета в екип с румънския хитмейкър Monoir, талантливата норвежка изпълнителка YNGA и Venci Venc’, който им помага за българския текст. Ето какво разказаха те за новия си сингъл, целите си и края на тийн годините пред "TeenProblem.net".

С какво новата ви песен „Дай ми“ се различава от предишните ви няколко хита?

Валя: „Дай ми“ наистина е доста по-различен проект от тези, които сме издавали досега. Отличават го нашата загадъчност и женственост. Смятам, че в песента си личи колко много сме пораснали, все пак ставаме жени, изглеждаме доста по-секси и определено имаме много, което да кажем и да изразим пред публиката си.
 
Елеонора: Този нов проект ни представя в друга светлина. С него искахме да покажем на публиката си, че вече не сме малките момичета, които помнят от началото на кариерата ни. По-отговорни и още по-дисциплинирани сме, което само по себе си говори за нашето израстване през годините. Песента, концепцията и стайлингът във видеото ни позволяват да изглеждаме по-секси и провокативни.
 
Стана ясно, че парчето е създадено по време на първия международен творчески лагер за писане на песни в България – Sofia Songwriting Camp. Какво ви донесе това преживяване?
 
Елия: Sofia Songwriting Camp е място, където се сблъскват и сливат различни музикални култури, инстинкти за музика, емоционални заряди. Преживяването ни там бе неописуемо - истинско вдъхновение! Получихме уникалната възможност да творим с талантливи чуждестранни артисти, от които научихме страшно много. Те имат и непоколебима работна етика. Създадохме много музика, приятелства и спомени, които никога няма да забравим. Нямаме търпение да дойде и второто издание на лагера!
 
Никол: Това преживяване е безценно за всеки един артист, който получи възможността да стане част от него. В рамките на само 5 дни създадохме над 20 парчета, както за нашия, така и за чуждестранния музикален пазар. Научихме страшно много за изключително кратък период от време и почерпихме творческа енергия за месеци, дори години напред. Благодарни сме, че бяхме част от Sofia Songwriting Camp 2019! 
 
В клипа вече няма помен от невинните тийнейджърки, а вече сте по-провокативни и изглеждате като истински дами. Чувствате ли се по-мъдри и пораснали?
 
Валя: Определено да! Много неща ни се случиха за възрастта, на която сме и животите ни се развиха доста динамично през последните години, което е страхотно. Стараем се да растем дори повече вътрешно и определено наблягаме на личностното си развитие, четем много книги и се фокусираме върху това да изграждаме добри качества, присъщи на дамите. А сега най-накрая успяхме да покажем тази своя по-пораснала и женствена страна, която се криеше в нас, чрез проекта „Дай ми“.
 
Елеонора: Според мен ни се наложи да пораснем на много ранна възраст, защото кариерата ни започна още когато бяхме на по 14-15 години, но определено сме се променили още. Вече самите ние се чувстваме като големи хора, начинът ни на мислене също се промени, но никога не забравяме откъде сме тръгнали и за какво трябва да бъдем благодарни. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: музикаинтервю4Magic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
19
 
! Отговори
Въйй преди 3 години
Нова визия? Полуголи? Ще очакваме още по-новата им визия-тотално голи на пилона! Разбирам да са момичета на бедни родители,ама то-на едното баща й е шеф в голяма верига...Абе пълна простотия,явно че с музика,глас,песни не могат да впечатлят никой, затова трябва да пуснат плът, та стърчоците да им потекат лигите..
6
3
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Визуално не са нещо особено. С целия тунинг пак не ме впечатляват.
5
2
 
13
 
! Отговори
Alex2 преди 3 години
За "друго" нещо предпалагам са много добри за чалга певици също ! Все пак правят иновация- ЧАЛГА СЪСТАВ ХО ХО ХО
4
2
 
13
 
! Отговори
123 преди 3 години
Кои са тези недоразумения?
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изповед с какво в ръка или между крака
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-отговорни и още по-дисциплинирани сме, което само по себе си говори за нашето израстване през годините. Песента, концепцията и стайлингът във видеото ни позволяват да изглеждаме по-секси и провокативни."Днешната младеж, в .... да я ....
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и аз кво?