Красота в бяло: Джазмин Тукс се омъжи в рокля на Зухаир Мурад

Ангелът на Victoria's Secret сключи брак с директор в Snapchat
11 сеп 2021 22:02, Теодора Драгоева
16
Красота в бяло: Джазмин Тукс се омъжи в рокля на Зухаир Мурад
Снимка: БГНЕС

Джазмин Тукс и Хуан Дейвид Бореро вече са съпруг и съпруга. Красивият ангел на Victoria's Secret се запознава с директора на Snapchat през 2016 г. по работа (компанията я наема за рекламно лице), а миналата година двамата се сгодиха.

Хуан е роден в Еквадор и работи в технологичната компания, собственост на съпруга на Миранда Кер – Евън Шпигел, като директор на международните пазари.

Всяка година Джазмин и Хуан си организират романтични пътешествия, за да отпразнуват годишнината от началото на връзката си. Миналата година Хуан използва това пътуване, за да изненада красавицата с предложение за брак.

„На 21 септември 2020 г. сутринта той ми каза да си събера багажа, защото отиваме някъде“, спомня си Джазмин. „Първата ни спирка беше ресторантът Rose Café, където се запознахме.“


След това Хуан завързал очите на Джазмин и я отвел на летището. Четиридесет минути по-късно двамата кацат в Юта, след което се прехвърлят на хеликоптер до Амангири.

„Преди да отидем в хотела, кацнахме между скалите в средата на нищото и седнахме да хапнем сирене и да си пийнем шампанско“, спомня си Тукс. „Фотограф, преоблечен като член от хотелския персонал ми каза да погледна отгоре от хеликоптера, след като приключим с шампанското. След като се качихме на борда аз погледнах надолу към земята и там беше написано: „Ще се омъжиш ли за мен?“ Бях в пълен шок. Това беше най-сладкото и най-добре обмислено предложение за брак, което можех да си представя“, разказва красавицата.

Вижте младоженците в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черен ангел. Сигурно е от падналите.
11
1
 
2
 
! Отговори
озадачен преди 2 години
Защо трябва да ме интересува женитбата им, кои са тия? Авери на боко ли?
10
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Пък аз като се качих на покрива на къщата у село това лято, отгоре видях, че жената е сложила цървулите ми в кацата за джибри. Това беше най- скришното място, което можех да си представя. Женска й работа...
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Красивия ангел" ?! Тази може да се стори красива само на мъртво пиян българин.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква новина ....тая прилича на кобила в главата )
7
1
 
20
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Ауу, каква семейна драма! Поредната златотърсачка оплела поредния богаташ, който пък, ако излезе с обикновена девойка, ще му падне реномето, видиш ли. Еййй, друго си е да се фукаш с ангел на Виктория Сикретс. А медиите чудесно насаждат точно такъв образ на жената, че и на мъжа
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много са красиви някои черни, но само малко да се изпотят, и така миришат, че не се трае!
5
1
 
12
 
! Отговори
Искам да кажа црно, преди 2 години
лилявото е у Конго и Камерун.
4
0
 
14
 
! Отговори
Красота в бяло, преди 2 години
ама отдоле е црно.
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-префърцуненото предложение, за което съм чувал. Ако булката още преди сватбата има такива префърцунени изисквания, представям си какво ще иска като се родят децата. То самолет, че шампанско, че спряли в нищото, че надпис на земята, че па и сирене. Умрях от скука докато четох цялата префърцунени история.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ливанска
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И двамата са се родили мъже, нали?