Мила Йовович: Разпокъсана съм на две

Актрисата говори за корените си от Украйна и Русия
24
Мила Йовович: Разпокъсана съм на две
БГНЕС

Мила Йовович е поредната известна личност, която споделя своето мнение за случващото се в Украйна. Нейните емоции обаче са много по-силни, тъй като това е страната, в която е родена, и разрушителните действия на Русия удрят актрисата много по-дълбоко в сърцето.

46-годишната Йовович сподели емоционална публикация в социалните мрежи преди няколко дни, молейки своите последователи да помогнат на различни организации, насочени към хората в Украйна, които все още не могат да я напуснат. Страната вече пети ден е под обстрела на Русия и боевете стигнаха до столицата Киев. Президентът на руснаците Владимир Путин заяви, че Украйна има исторически връзки с Русия и той действа в интерес на т. нар. „поддържане на мира“.

„Съкрушена съм и съм онемяла, опитвайки се да приема събитията от тази седмица в родното ми място Украйна. Страната и хората ми са бомбардирани. Приятели и семейства се крият“, написа актрисата. 

Още по темата вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
8
 
! Отговори
АНДРЕШКО преди 2 години
Меъшляци, когато САЩ превземаха Ирак, Либия, Афганистан, те не бяха ли СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ?! Защо тогава не ридахте така горко за международно право и правата на народите.
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами хубаво,ама сега се сетиха за Украйна тези звезди! Като толкова много обичат Украйна, защо живеят в Холивуд, а не в Киев, например! Такова лицемерие, само и само да ги покажат в някое предаване приказват глупост, след глупост! Хайде, като толкова им е мъчно, да си дарят богатството на украинския народ!
13
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ние сме смаяни и онимяли, как може един славянски народ за се бие помежду си. Всички да проклинат Путин и Зеленски, които най-безотговорно допуснаха това. Двамата са еднакво виновни.
12
5
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Значи Мила е рускиня.а не украинка.
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На български се казва "разкъсана на две" или "разпокъсана на части". "Разпокъсана на две" е журналистическа тъпня.
10
8
 
17
 
! Отговори
До промития мозък преди 2 години
Каква "суверенна държава", организираха майдан и преврат и оттогава има гражданска война, това трябва да спре, по един или друг начин.
9
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5 ." принуждават да правят изявления против Русия",много "чудно" мнение.Ти не гледаш ли какво прави Русия е Украйна,превзема суверенна държава ,я гледай какво се случва,какви хора сте,от коя дупка изпълзяхте?
8
5
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Обратното е!В СМ рушат нашето културно историческо наследство,национализират българските царе,азбуката ни,обезличават произхода ни,сталинизма и коминтерна създадоха една изкуствен нация за да заличат българската.Известно ти е кога българите станаха македонци и как им сътвориха кирилокараджица.Киевска Русь е създадена от викингите,пияници и главорези,които след приемане на православието с наша помощ,преводи на книги,свещеници,влизат в тогаващната цивилизация.Царица Олга е дъщеря на български цар
7
5
 
8
 
! Отговори
Resident evil преди 2 години
А Морфей и Нео, не са ли казали и те нещо по отношение на международното положение?
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бившата на Маколи Кълкин :)
5
10
 
16
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Йовович е украинка,това е родината й,ти какво очакваш да се радва ли ,има роднини,приятели,близки които страдат.Може ли да е безучастна ,ти наред ли си?Ако живееш в чужбина и нападнат БГ,убиват невинни хора ,оставят хора без дом и тръгват бежанци наникъде ,добре ли ще ти е?
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неземна красавица ,уникат!То всеки иска да помогне ,но Вова Лудото бомбандира,руши и не му дреме.Ако изобщо го интересуват хората,трябва всеки ден да има хуманитарни коридори,но не,иска да ги смаже психически,без храна и вода и да е " император" в разбита държава.Много,много жалко!
3
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста руски или от руски произход артисти, музиканти, журналисти твърдят, че ги принуждават да правят изявления против Русия. Който не се съгласи - уволнение, прекратяване на контракти, лишаване от награди. Това е гадно извиване на ръце на хората да говорят против родината си. При тази ситуация не знам дали Йовович е казала това, което мисли или е казала това, което е трябвало да каже.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти си северномакедонка.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той "денацифицира" Киев, където поне 1/3 от министрите са с еврейски фамилии...Шизофреник, Сър! Завършен социопат!