Кейт и Уилям впечатлиха британците със стилна визия

Херцогинята на Кеймбридж с послание към народа на Украйна
17 мар 2022 20:17, Дарена Найденова
12
Кейт и Уилям впечатлиха британците със стилна визия
БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям се завърнаха в Уестминстърското абатство за годишна церемония.

Кралската двойка беше придружена от принц Чарлз и съпругата му Камила, както и от братовчедката на кралица Елизабет II – принцеса Александра. Петимата присъстваха на церемония по случай Денят на Британската общност, честван на 14 март. Всяка година той се провежда на втория понеделник от март, започвайки традицията през 1977 година. Церемонията почита 54-те страни и нации, които съставляват общността. Тя беше чествана за първи път по време на пандемията, като две години преди това беше отменена и заменена с по-малко събитие.
 
Денят беше още по-важен за Кейт и Уилям, които се завърнаха на мястото, където през 2011 година си казаха „Да“. През декември миналата година, отново тук, херцогинята организира първия си коледен концерт, където дори показа уменията си на пиано.
 
За специалното събитие Мидълтън избра тоалет от Catherine Walker & Co, състоящ се от вълнено палто с кадифена яка, шапка и токчета, всички в кралско синьо. Визията беше допълнена от ръкавици, клъч портмоне и комплект аксесоари със сапфирено колие и обеци, които пасваха идеално на годежния ѝ пръстен, някога принадлежал на принцеса Даяна.
 
От своя страна принц Уилям съчета костюм от две части със синя шарена вратовръзка и бяла риза. Много от феновете заподозряха, че изборът на син цвят никак не е случаен, като по този начин кралската особа е искала да се извини за коментара си по адрес войната в Украйна. Ден преди Денят на Британската общност, Уилям нарече ситуацията „извънземна“ и допълни, че му е много чуждо да види такова нещо да се случва в Европа. Коментарът обаче не беше точен, имайки предвид различните войни, водени на територията на континента.

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А къде са Камилата и Камиларя?
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната шитня, пропагандаторска. Кои британци са впечатлили? Британците все повече се събуждат от това робство с някакво измислено кралство, с измислени крале, принцове, херцогини и какви ли не други измишльотини, които да им цоцат от бюджета без да има никаква полза от тях. Да, ДОРИ и британците се събуждат от тоя летаргичен сън, и не искат да хрантутят шайка престъпници наричащи себе си и живеещи в "кралство"
8
1
 
2
 
! Отговори
ЛОРД преди 2 години
НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ , ДА СИ ГЛЕДАТ ИМПЕРИЯТА ! ДА ГИ ВЪЗХВАЛЯВАТ ПОДАННИЦИТЕ ИМ !
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
65 млн. нация, от които мигрантите да не казвам колко процента са...
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия двамата се представители на един анахронизъм в 21 век! Кралски особи - пълен фалш през 21 в. Освен да демонстрират модна изтънченост друго не им остава! Данъкопладците плащат! Роби! Това е положението!
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТЕ ВИ МЛАДОТО АФРОБЪДЕЩЕ НА АФРОБРИТАНИЯ
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лелеей кви ценни млади афробританци браво!!!!
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кейти с тази униформа прилича на албанска стюардеса от 80-те.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам само англо-африканчетата са впечатлени
1
2
 
12
 
! Отговори
Визия преди 2 години
Визия? Вие на училище ходили ли сте? Поне си купете речник на българския език!