Летни почивки: Къде ходят българските звезди?

Дестинациите, на които си почиват Ивет Лалова, Камелия и други
5 авг 2022 14:08, Иванка Гъркова
4
Летни почивки: Къде ходят българските звезди?
Снимка: Istockphoto

 Лято 2022 може отново да минава под пандемични мерки, които се засилват, но това не означава, че не може да бъде вълнуващо. Дали само за два дни или повечко, планирано или не, всеки може да си направи страхотни спомени. Освен на море, много хора избират да изкарат отпуската си на планина, а защо не и на село. А басейните в града и извън тях предоставят безкрайни възмножности за забавление. 

 
Както всяка година по това време, много български звезди не спряха да поддържат интереса на аудиторията си, показвайки как си почиват. Това лято много от тях заложиха на българското черноморие и разкриха кои са любимите им плажове и заведения. Други пък се отбелязаха от Гърция. Да не говорим, че имаше и такива, които получиха слънчев загар първо на нашето море, после зад граница, качвайки снимки от екзотични дестинации. 
 
Разбира се, че и за лято 2022 не липсват провокативните кадри на известните личности по бански. И за да бъдем съвсем честни, към тях на места има и доста филтри, но няма как...
 
Предлагаме ви да видите къде и как си почиват българските звезди: 

1. Ивет Лалова

Родната лекоатлетка разтуптя сърцата на голяма част от своите фенове от мъжки пол. Това стана след като тя сподели снимки по бански от страхотен куроррт в Северна Сардиния. 
 
Лалова, която е в чудесна форма, позира в лазурната вода на крайбрежната зона Коста Смералда. 
 
„Аха, и после мъжете били виновни, че не устояват на такива невероятни изкушения! Ние да не сме от камък??!!“, пише последовател на Ивет във Фейсбук. 

2. Иво Аръков 

Актьорът определено е морско чедо. След като миналото лято той бе с приятелката си в Камбожда, тази година заложи на българското. И се отбеляза от централния плаж на Шкорпиловци. 
 
Като винаги, Аръков показа мускули и актуален модел шорти, събирайки множество лайкове. Неговата приятелка Габриела също не остана по-назад, снимайки се по изрязани бански. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Звезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви звезди бе?На плеймейтките звезди ли им казвате?
1
1
 
8
 
! Отговори
Звезделин Въображаем преди 1 година
В приказките и други измислици!