Меган Маркъл се връща в Холивуд

Ето какво ново да очакваме от нея
29 апр 2023 18:00, Дарена Найденова
12
Меган Маркъл се връща в Холивуд
БГНЕС

Меган Маркъл е готова за завръщането към стари и стартирането на нови начинания.

След краткия ѝ престой в британското кралско семейство, където успя да изпита живота на принцеса, съпругата на принц Хари е решила да се завърне към любимия Холивуд. Наскоро стана ясно, че Маркъл официално е подписала договор с агенцията за таланти William Morris Endeavor, която ще я представлява в бъдещи проекти.
 
„Горди сме да споделим, че WME вече представлява Меган, херцогинята на Съсекс, във всички професионални аспекти. Агенцията ще се фокусира върху изграждането на нейни бизнес начинания в множеството аспекти на агенцията и нейната по-широка екосистема, включително филмова и телевизионна продукция, партньорства с марки и други“, се казва в официалното съобщение.
 
Новината бе споделена в социалните мрежи, където WME публикуваха снимка на усмихнатата Маркъл, носеща черно-бяла рокля без презрамки. Косата на херцогинята е прибрана в стегнат кок, а тоалетът е допълнен с множество фини златни гривни и пръстен.
 
Меган ще бъде пряко представлявана от Ари Емануел и силен екип, в който са включени агентите Брад Слейтър и Джил Смолдър. WME също така ще поеме представляването и на принц Хари, както и на цялостното съдържание под името на компанията Archewell, която съпрузите създадоха след преместването си в Америка през 2020 година. Целта им е да създават различно съдържание в развлекателната индустрия, като наяве вече излязоха подкастът на Меган и документалният филм „Меган и Хари“ по Netflix.
 

Меган Маркъл с първа награда за подкаста си

Заради имиджа – Меган Маркъл може да пусне отново своя блог

Меган Маркъл споделя своя рецепта за торта в готварска книга

Според Variety, фокусът на партньорството ще бъде кино и телевизия, но актьорската кариера на Меган най-вероятно няма да бъде възобновена. Сделката означава, че Маркъл се стреми да се съсредоточи върху предприемаческите си усилия, а не върху играта пред камера. Нейното застъпничество за жените, майките и момичетата по целия свят ще остане водеща тема в професионалната ѝ работа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само дето Меган по произход не е от никое кралско семейство.
6
2
 
6
 
! Отговори
Не е сефте преди 11 месеца
И други принцеси са се пробвали като актриси, при това истински аристократки. През 80-те години на 20-и век като актриса се пробва и момиче, което по произход е принцеса от сръбското кралско семейство. Доколкото знам, малкото име на това момиче е Елизабет. Не знам каква е по-нататъшната й съдба.
5
0
 
11
 
! Отговори
дудко недко преди 11 месеца
Вуна е по-симпатична.А колко е талантлива!
4
0
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
дъли и жъ уреди Хараламби като статист в некоя масова сцена?
3
3
 
13
 
! Отговори
Шоп преди 11 месеца
Меган: "застъпничество за жените, майките и момичетата по целия свят" Хари: застъпничество за neндepли, xepмафрoдити, мaймyнonoдoбни и други от не мъжки пол.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А защо продължавате да ни занимавате с тези клоуни?
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не към Холивуд, там така и не успя преди да стане принцеса. Да се ориентира към п-хъб, в жанра *** ще има успех, step-mom или нещо друго.