Принцеса Беатрис показа нови кадри от сватбата

Вижте дебюта на снимките
22 юли 2023 14:45, Иванка Гъркова
2
Принцеса Беатрис показа нови кадри от сватбата
Снимка: БГНЕС

Спомняте ли си, че в разгара на пандемията всички масови събирания, включително и сватби, бяха забранени. После промениха мерките и добавиха някои изисквания. Ала докато всеки си стоеше вкъщи, притеснявайки се да не се зарази с коронавирус, се състоя бракосъчетанието между принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци. По-късно от британският кралски двор обявиха, че внучката на Елизабет Втора се венчала тайно, пред съвсем малко гости.

Четири години след сватбата, дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън и нейният съпруг, споделиха непоказвани кадри от нея. Така те отбелязаха специалния семеен повод в социалните мрежи.
 
„Честита годишнина от сватбата на най-красивата съпруга на света. Толкова съм благодарен за всеки момент, който споделихме, всяко предизвикателство, което преодоляхме, и всяка мечта, която преследвахме заедно. Обичам те повече, отколкото думите могат да кажат, и нямам търпение да празнувам още много годишнини с теб. Xx“, написа Едуардо.
 
Сара Фъргюсън, майката на принцеса Беатрис, също отбеляза годишнината в социалните мрежи. Споделяйки снимка на Беатрис и Едо на големия ден, тя написа в Instagram:
 
„Честита годишнина на моята вълшебна дъщеря и прекрасния ми зет. Вие сте най-невероятните родители на моите красиви внуци. Вашата любов не познава граници“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
уфффф, що ни занимавате
1
0
 
4
 
! Отговори
Асан преди 9 месеца
И аз искам да съм принцеса:)))