Дъщерята на Радев влиза в първата си главна роля

Тя ще участва в "Дон Жуан се връща от война"
3 окт 2023 07:13, Нели Христова
103
Дъщерята на Радев влиза в първата си главна роля
Снимка: НАТФИЗ

Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина, участва в първата за сезона премиера на НАТФИЗ - "Дон Жуан се връща от война", по текст на Йодьон фон Хорват с режисьор Крис Шарков.

Постановката е нова адаптация на популярния съвременен британски драматург Дънкан Макмилън, а действието на пиесата се развива в Берлин непосредствено след края на Първата световна война.

Дарина Радева влиза в първата си главна роля на прелъстена и изоставена от любовника Дон Жуан жена, пишат от "24 часа". След години тя се среща отново с него, вече като майка на дъщеря, но е изненадана, че той дори не помни името ѝ. Страстта между двамата отново избуява и става причина легендарният любовник да промени изцяло житейската си нагласа към света и любовта.
 
В него се превъплъщава Даниел Кукушев - най-талантливият актьор от випуск 2024 според преподавателите. Неговият герой - прочутият съблазнител Дон Жуан, се завръща от фронта, но светът вече не е същият - морален упадък, инфлация, зараждащ се феминизъм, дегероизиране на досегашните идоли, крайнолеви и крайнодесни политически настроения. В тази поствоенна криза сякаш само любовта е спасение, а Дон Жуан, противно на очакванията, търси единствената жена.

В постановката участват актьори от т.нар. Златен клас на проф. Пенко Господинов, в който е и Дарина Радева. Сред тях са Антония Гюруди, Ивана Крумова, Йоана Димитрова, Нелли Таукчи, Ралица Попова и Силвия Болярска. Студентите ще се дипломират догодина. Спектакълът ще се играе на 12 и на 21 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Приятни сънища!
78
2
 
0
 
! Отговори
toti преди 7 месеца
Пукайте се от яд неяастнициии....
77
1
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 месеца
Дарина Радева като...завърши догодина,ще я разпределят на работа в драматичния театър "Невена Коканова"в Ямбол. Това е пътя на...големите артисти;първо се...доказват в провинцията. Възможно е тук да се...залюби и с млад боен пилот от авиобазата в Безмер.Неведуми са...житейските пътища,но все пак Ямбол да се...готви,президента често да идва тук.
76
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хубава история!
75
2
 
8
 
! Отговори
Кути преди 7 месеца
Чакаме да я видим гола.
74
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен--73 НСО-то е на Баце и Пеевски , АЙДЕ У ЛЕВу !!!
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Корифеев... Ти ли си бил ,... Ален Делон ? Каква е вината на момичето , не зависимо на ''КОЙ'' е дъщеря ?Ама нали трябва да се плюе постоянно , и по всичко !?
72
6
 
7
 
! Отговори
Корифеев преди 7 месеца
Не че нещо намеквам, ама не прилича на баща си.
71
1
 
10
 
! Отговори
мак преди 7 месеца
Пожелавам им успех на дипломиране.
70
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Цялото НСО под строй да се прави на заинтересована публика. Да очакваме и другарката Митрафонова. Толкоз.
69
9
 
14
 
! Отговори
Поглед преди 7 месеца
Като гледаме как дъщерята на Чорапа посяга към гениталиите на колегата си -актьор, веднага се сещаме за похожденията на баща и с нощни оргийки ! Крушата не пада по-далеч от дървото !
68
10
 
18
 
! Отговори
Коко преди 7 месеца
Тази ще се радва още малко на някакъв интерес. След 2-3 години издухания и баща когато вече не е президент няма кой да и обърне внимание. Историята помни и други случай какво става с парашутистите в театъра и киното. Дано да има успех но в тези среди всички казват, че няма никакви заложби за актриса.
67
5
 
3
 
! Отговори
Никой преди 7 месеца
Душа е все ще успее докато тати е в политиката,нищо не се знае може и да се развие за напред. Ще и бьде трудно заради името на бащай иначе жените по лесно прибиват в този занаят незнам защо?.
66
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дали ше я порят на терена?
65
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Май не пишете така за Васил Терзиев?
64
4
 
7
 
! Отговори
Име преди 7 месеца
Те всички актьори/актриси са все така пробутани от някой! Няма да е последната "талантлива" душица. Това не се отнася само за България.
63
19
 
19
 
! Отговори
RADEV E RUSKI CHORAP преди 7 месеца
Супер бездарна и невзрачна. Добре че е руското чорапче да я пробутва, че ще си остане треторазрядна актриса.
62
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Има доста по- талантливи от нея, но пишете за нея... какво ви става, бе хора? Свикнахте да приписвате качества на деца на случайно издигнали се хора, утре ще хвалебствате и за дъщерята на Киро, на Лорер или на някой друг от сорта... така вървим все надолу, към посредствеността, но с яки връзки. Гнусно е.
61
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Връзки и за тоалетната на театъра. Смях!
60
6
 
27
 
! Отговори
Ха ха ха преди 7 месеца
Питам се с какво точно се е променило нещо от времето на соца и бащините протекции за деца на актуални в момента хорица на високи постове в държавата? Потресаващо лицемерие!