Звездите от "Приятели" съжаляват, че не са помогнали повече на Матю Пери

Ето какво се твърди
23 ное 2023 23:00, Ивета Иванова
18
Звездите от "Приятели" съжаляват, че не са помогнали повече на Матю Пери
Снимка: БГНЕС

Актьорите от "Приятели" много съжаляват, че не са могли да направят повече, за да помогнат на Матю Пери.

Той бе намерен мъртъв във ваната си в дома си в Лос Анджелис на 28-и октомври, а на 3 ноември бе погребението му.
 
Матю имаше проблем с алкохола и наркотиците дълго време, но се смята, че в годините преди смъртта си се е отказал от тях и е бил трезвен.
 
Източник на списание "Closer" посочва, че колегите му от "Приятели" Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър съжаляват, че не са направили нещо, което да помогне на Пери.
 
"Джен отиде директно в къщата на Кортни след новината и те почти не са се оставяли една друга оттогава, докато те се опитват да осмислят емоциите си. В допълнение към скръбта, и двете чувстват невероятно чувство на съжаление - казват на приятели как те искат да бяха направили повече, за да помогнат на Мати. След събирането за нов епизод на сериала (през 2021 г.), те всички се съгласиха да пранират вечеря, на която да са само шестимата, но въпреки добрите намерения, това не се случи, и това е нещо, което тежи много не само на Джен и Кортни, но и на Мат, Лиса и Дейвид също.", разкрива източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Двуличници. И аз се обзалагам, че даже не са му се обаждали да го чуят как е.
14
0
 
1
 
! Отговори
Friends преди 5 месеца
Матю Пери играеше себе си в приятели. И както Чандлър беше прецакан от родителите си, така и Матю в реалния живот е прецака от родителите си. Кой дава на едномесечно бебе опиат, че много плачело - ми има колики?Кой изпраща 5 годишно дете САМО да лети на хиляди км?И той много ясно си спомня как се чувствал - сам и изоставен. Отделно - баща му е бил алкохолик. Матю е посегнал рано към алкохола, за да получи одобрението на баща си.Травмите са били толкова дълбоки, че и успехът не е могъл да помогне
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Самоубиха го .В последните си месеци е пускал странни послания против насилието над деца . Чувствителен беше по темата за насилието и зависимостта към наркотици от деца . Беше борец за програми за спасяване на деца от този бич.
12
8
 
1
 
! Отговори
Изумен... преди 5 месеца
"Комедия" в която ти пускат предварително записан смях за да ти подскажат къде са комичните ситуации за да започнеш да се смееш, "актьори" които нямат никакви други изяви освен няколко подобни безинтересни и с нищо не запомнящи се роли и " богата" на наркотици и алкохолни зависимости творческа кариера . Изумително..... А най-впечатляващото е че тази боза има и фенове ??? Ахахахахха . / автентичен и неподправен смях, който не е предварително записан и пуснат след репликата ми /
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Значи не са били приятели.
10
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Елементарен сюжет, повърхностна игра, иDиотски хилеж за хора с малко акъл и без работа.
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бе вий докога ше ни занимавате с американски досадни безинтересни тъnнu?
8
2
 
10
 
! Отговори
reset преди 5 месеца
след дъжд, качулка.
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да са му поногнали като е бил жив, сега да не се правят! Късно е.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дъра-бъра. Човека е бил пияница с жажда за величие. Изкарал много пари за малко време и се вайкал, че щели само с тоя сериал да го запомнят. Хората ги запомнят с много по-малко. Колегите му повечето са на същото дередже. Само Анистън има някакви други роли, но и те да повърхностни.
5
10
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Аз съм сигурен, че останалите са му завиждали на Матю Пери, защото беше най-талантлив и най-забавен от всички; най-добър комик. Лиса Кудроу и Мат Лебланк са му сериозна конкуренция и на тях се завижда. Сега ронят лицемерни сълзи.
4
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Двуличието им е потресаващо. Всички знаем хора, прекарали толкова време заедно в един сериал, Приятели е имал десет сезона, до какви отношения стигат. После не могат да се гледат от омраза. Ако им е нужен ПР, той, без никакъв проблем, ще е на гърба на мъртъв колега.
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма край тая трагедия...
2
3
 
5
 
! Отговори
Радио Ереван преди 5 месеца
Не е във ваната, ами в джакузито. И не в дома си, ами в двора.
1
11
 
11
 
! Отговори
Евала преди 5 месеца
Огромен праз!!!