Дебора: Вярвам, че ще има справедливо наказание

Лягам си и ставам с музика, призна момичето
7 яну 2024 12:15, Нели Христова
109
Дебора: Вярвам, че ще има справедливо наказание

Най-голямата ми мечта е да бъда на сцена и да се занимавам с музика. Лягам си и ставам с музика, но случилото се е част от миналото ми, няма как да го забравя.

Това каза 18-годишната Дебора, която обедини цяла България преди няколко месеца, заради нанесени рани от макетно ножче.

Дебора и Лидия бяха гости в ефира на NOVA, след като песента им "Разбити мечти" стигна 1 млн. гледания.

До песента се стигнало, след като певеца Галин предложил на Дебора да запише песен, след което звъннали на Лидия, за да бъде парчето дует. Преди песента двете не са се познавали, но Дебора слушала песните на певицата още от самото и излизане на музикалната сцена. Лидия не се замислила, първият и въпрос към Галин бил дали Дебора е съгласна дуетът и да е точно с Лидия.

Да няма страх и да няма нито една повече - това е посланието, което стои зад това Дебора да си покаже раните по бедрата в клипа на песента.

Дебора каза, че днес има моменти, в които се чувства добре и такива, в които не се чувства добре, но има кураж да продължи напред.

Дебора била напълно сама на снимките на клипа, а заедно с Лидия се запознали на на живо на самите снимки.

"Чувствах се в свой води, екипът беше страхотен, толкова ме предразполагаха, снимките продължиха 11-12 часа, бях много спокойна", разказа Дебора.

Много добре се чувствам, когато съм на сцена, надявам се да продължа, каза 18-годишното момиче.

Вярвам, че ще има справедливо наказание, каза още тя. Апелът ми е да не се срамуваме и да говорим, допълни още Дебора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: музикаЛидиядебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
Аз вярвам преди 3 месеца
Че и за теб ще има справедливо наказание, защото даде повод да бъде охулена Хилядолетната Българщина от властващите комунистически и ляво-либерални еничари и възможност да отклонят вниманието от поредното покушение срещу Българин в РСМ - все пак от деветия кръг на Ада никой няма да те спаси! Както няма да ги спасят и тези, които водеха пряко тази противобългарска пропаганда и й подгласяха! Нито пък спекулантската корпорация, която ти плати сребърниците за предателството или приятелката ти!В Ада!
85
0
 
2
 
! Отговори
Руя преди 3 месеца
Това момиченцеееее
84
0
 
4
 
! Отговори
Професионалиста преди 3 месеца
Дете не чалга културата
83
1
 
2
 
! Отговори
Луд с лопата преди 3 месеца
И аз се надявам да накажат подобаващо изверга ,но така ли се печели известност ,и Галин чалгара да си прави реклама на чужд гръб и страдание,че хората да го мислят за голяма работа.Не мисля ,че това е начина.
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
адски противна !
81
1
 
6
 
! Отговори
БОНБОН преди 3 месеца
Не ни занимавайте с тая ***** видя се що за стока е !!!
80
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А кога ходи по баровете и улиците и се надува до "мутрата" не рева, нали? А кое нормално момиче на 15 години работи барманка по цели нощи? Аман от ревливи "парцали".
79
0
 
14
 
! Отговори
Само питам .... преди 3 месеца
А дали си е взела поука ? Дали ще я видим да тръгне със някое свясно момче а не нискочел мутрафон ? Някой цигулар ... или библиотекар ... или цветар ? А дано ама надали .....
78
4
 
12
 
! Отговори
Alex преди 3 месеца
Докога ще ни занимавате с такива? АКО БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО!!!
77
0
 
14
 
! Отговори
nimportequi преди 3 месеца
Е това е пример чалга културата до къде води. Изпростяване до край.
76
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 77 Ами няма да я пипа ако тя не иска. Важи за всеки човек от всеки пол. Понятно, Гaнчo, или ти трябват още обяснения?
75
2
 
9
 
! Отговори
До 38 преди 3 месеца
По лицето никога не е имала разрези, за да има белези, стига сте си измисляли.
74
4
 
7
 
! Отговори
До 48 преди 3 месеца
Никога не е имала наранявания на гърба, те са само по двете бедра, лявата ръка и двете гърди. Шевовете бяха 200, а не разрезите, разликата е огромна. По лицето бяха само хематоми, охлузвания и фрактура. Другото са журналистически измислици-премислици.
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 75 - Не съм другарка, но ти явно си. Можеш да тръгваш на протести за права на сврпъхфеминистка, да се разхожда гола където си иска, да се чекне както си иска и никой да не смее да я пипне, а всички от мъжки пол да си натискат нагона. Трудно е да обясниш на немислещи, решили,че те са единствено прави.
72
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доста приятелчета на онова животно с макетното ножче са се събрали да го защитават. Оня Айнщайн от Гълъбово с анцуНга и БМВ-то негов набор, дето заплашваше през клавиатурата, тука ли е?
71
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До До Анонимен 66 Добре, другарко. Сега остава да определиш какво означава "прилично облекло" и всички да тръгнем спрямо твоите изисквания. А ако някой не ги спазва има право да бъде нападан, стриган, дран и каквото там се върти из побърканите желания на тия с много малко около хипоталамуса.
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 5Трябваше да запише песен за домашното насилие.
69
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 68Следващия път да си избере някое скромно момче и с него да тръгне.Често на възрастта на Дебора бъркат самочувствието без покритие за увереност.
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Според мен трябваше да запише една песен за мъжът който и причини телесните повреди - една смесица между поп и рап щеше да се получи добре.
67
1
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 месеца
Тая се чуди как да привлича внимание. Със сигурност е правила това и преди. Само не знам защо наричате тази грозна мома "хубавица" А с какво се е занимавала стана ясно и на децата.