Дебора: Вярвам, че ще има справедливо наказание

Лягам си и ставам с музика, призна момичето
7 яну 2024 12:15, Нели Христова
109
Дебора: Вярвам, че ще има справедливо наказание

Най-голямата ми мечта е да бъда на сцена и да се занимавам с музика. Лягам си и ставам с музика, но случилото се е част от миналото ми, няма как да го забравя.

Това каза 18-годишната Дебора, която обедини цяла България преди няколко месеца, заради нанесени рани от макетно ножче.

Дебора и Лидия бяха гости в ефира на NOVA, след като песента им "Разбити мечти" стигна 1 млн. гледания.

До песента се стигнало, след като певеца Галин предложил на Дебора да запише песен, след което звъннали на Лидия, за да бъде парчето дует. Преди песента двете не са се познавали, но Дебора слушала песните на певицата още от самото и излизане на музикалната сцена. Лидия не се замислила, първият и въпрос към Галин бил дали Дебора е съгласна дуетът и да е точно с Лидия.

Да няма страх и да няма нито една повече - това е посланието, което стои зад това Дебора да си покаже раните по бедрата в клипа на песента.

Дебора каза, че днес има моменти, в които се чувства добре и такива, в които не се чувства добре, но има кураж да продължи напред.

Дебора била напълно сама на снимките на клипа, а заедно с Лидия се запознали на на живо на самите снимки.

"Чувствах се в свой води, екипът беше страхотен, толкова ме предразполагаха, снимките продължиха 11-12 часа, бях много спокойна", разказа Дебора.

Много добре се чувствам, когато съм на сцена, надявам се да продължа, каза 18-годишното момиче.

Вярвам, че ще има справедливо наказание, каза още тя. Апелът ми е да не се срамуваме и да говорим, допълни още Дебора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: музикаЛидиядебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
18
 
! Отговори
Аноним преди 4 месеца
Гледах малко по телевизията за песента направена от Дебора и Лидия Водещата така суперлативи говореше че ми стана срамно Затова че се завъртяла няколко пъти и пяла чалга кой и е казал че пее Изобщо тази виенета чалгарски учат момичетата на глупави заблуди ЖИВОТ не се строи като се въртиш по клубовете с къси поли и още и още
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Иначе и аз не харесвам чалга, но в каква среда предполагате, че е това момиче щом си хваща за гаджета *** *** - охрани на чалготеки." - Стсра Загора не е толкова малък и ограничен град, нали се сещаш ... Можешемпросто, да си потърси някойнстудент по медицина, примерно.
24
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
предлагам за артистичен псевдоним да избере "курволета"
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Жестоки са белезите - показваше ги по краката момичето." - Пак не са "тежко физическо нараняване". Имаше особенонсилен държавен натиск. Минаха орез 10 човека, докато намерят този съдебн "лекар", който да си постави подписа на предварително написна "ексепртиза". Сега ползва "славата си", просто защотоналгоритума в YT ше я изтреля на първите места в предложенията. Ама защо да не спепели от трагедията си, нали?
22
5
 
22
 
! Отговори
До 18 преди 4 месеца
Няма оправдание за насилието, но и очевидно семейството, родителите на това момиче не са си свършили работата и са допуснали тя да попадне в неподходяща среда. Родителите също имат вина! Защо това момиче не е учило, защо е работило по клубове, защо се е дабъркала с подобен вид хора, които очевидно са били опасни за нея и едва ли е имало една или две индикации преди инцидента. И защо трябва да е чалга певица?! Тя пак иска да се върне там, не мислите ли
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 19 - Завършила ли е все още? То не че и средното има някакава стойност вепе, ама все пак ...
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вие като умряла кoзa - певица не става :)))
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Туй реклама на албума на Дебора ли е ? :)))
18
15
 
7
 
! Отговори
До 5, 6, 8 преди 4 месеца
Защо побързахте да я принизите? Тя е учила, има средно образование. Как ще продължи нататък си е нейна работа. На 18 г. човек може да опита на различни поприща, докато намери себе си.
17
2
 
20
 
! Отговори
Митака преди 4 месеца
Жестоки са белезите - показваше ги по краката момичето. Представям си по цялото тяло какво е. За младо момиче - това е много лошо. Че сигурно е куха лейка е ясно, но нищо не оправдава някой да я нареже така.Иначе и аз не харесвам чалга, но в каква среда предполагате, че е това момиче щом си хваща за гаджета *** *** - охрани на чалготеки. Няма с някой доцент от БАН да ходи. Нека да успее по някакъв начин да продължи напред!
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 10. Проблемът е, че никой чалгарин не се интересува от такива работи и си остава да се интересуват само нечалгарите и ситуацията е патова. С всичко междувпрочем е така.
15
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тази музика трябва да бъде забранена, защото доведе до деградация на цялото ни общество и унищожаване на всички етични, морални и духовни ценности, защото музиката е вид внушение. Няма как да слушаш и да харесваш подобна музика и нещо да излезе от теб! Трагедия!
14
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До За съжаление... - Ми що не пробваш? Някой да те накълца с макетно ножче и след това да видим дали ще съумееш даизползваш това като реклама. Защото и за това са нужни качества.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тва коя превъзбудена шестокласничка го е писала ? Освен това според логИката ви на изказа щом случая с Дебора ни обединява неориентирано в нещо си да земат секи месец да праят по един такъв случай и ше сме непрекъснато обединени и проблема с разединяването е решен.
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 10 - Треторазрядна чалга певица вече иска по 2500 хонирар. Не бих казал, че е "бедна професия".
11
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 10 - Тоя натиск да се променя от "лено" на "тежко" физическо нараняване, беле също толкова грозен, колкото и самото престъпление. Да ви мяза на "обезобразен"? Да не би да ина ТЕЛК, че е нетрудоспособна?
10
3
 
13
 
! Отговори
Аноним преди 4 месеца
Добре би било да се уточни, че иска да стане чалга певица, да напомпа устните, гърдите, дупето. Иначе за преживяното от нея няма как да не й съчувстваме.
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Добре, че е ок момичето. Но с чалга до никъде няма да го докара. За справка уникалния филм на Мариан Вълев "Чалга". В него се разказва историята на точно такова едно провинциално девойче с мечта чалга сцената. Иначе да видим дали ще го обсъдят все пак сводника, макар че по медиите изкараха бизнес отношенията любовна история.
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Чалгарски истории, с чалгарски край. Впрочен - за някой с "тежки физически наранявания" изглежда много добре. Но нали простолюдиеъо си е ... не юного умно, всипки се хванха аза думата. Ако на тая и бяха нанесени такива шети, сега щеше да е с липсващи крйаници, шипсващи части от лицето и/или в инвалидна количка ...
7
2
 
25
 
! Отговори
Неразбрал преди 4 месеца
Поредната чалга от един и същ калъп ли е?

Спонсорирани публикации