KALEO с нов сингъл Lonely Cowboy"

Ще имат и турне в Съединените щати
29 мар 2024 17:37, Инна Ангелова
4
KALEO с нов сингъл Lonely Cowboy"
Снимка: Орфей Мюзик

Номинирани за GRAMMY исландски рокери KALEO се завърнаха с новия си сингъл “Lonely Cowboy”, достъпен чрез Elektra/Орфей Мюзик. „Lonely Cowboy“ е достъпен на всички платформи за стрийминг и е придружен от видеo изпълнение, заснето в историческия Колизеум в Рим. Самостоятелната песен е първата нова оригинална музика на групата от три години насам.
 
„Lonely Cowboy“ е с акустична китара и фонова оркестрация, докато мощните вокали остават водещата сила. „Предполагам, че е време да кажем сбогом на нощния ездач“, пее вокалистът, китарист, пианист, автор на песни и продуцент JJ Julius Son, докато рисува ярка картина, подчертана от гордо и преднамерено отдаване на почит към Ennio Morricone.
 
JJ коментира споделянето на песента: „Чувствам се като в “спагети” уестърн и обичам тези вибрации. Приятелите и семейството ми винаги са ме насърчавали да го издам, но сега беше подходящият момент. Това е важно за мен.”
 
KALEO се завръщат в Северна Америка това лято. Групата обяви серия от дати, които започват в “Dillon Amphitheatre” в Дилън, Колорадо на 14 юни, последвано от разпродадено изпълнение в легендарния “Red Rocks Amphitheatre” в Морисън, Колорадо на 16 юни. Турнето е на основни места по Западното крайбрежие и завършва в Carnation, WA в Remlinger Farms на 26 юни.

По-рано този месец KALEO отпразнуваха своята 10-та годишнина, като изнесоха изпълнение на живо пред 250 от най-големите си фенове в Колизеума, Рим. Изпълнението на KALEO се присъедини към редиците на Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John и Paul McCartney като единствените изпълнители, които някога са изнасяли наелектризиращо изпълнение пред емблематичния паметник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: албумтурнесингъл
Още от Звезди
Сара Фъргюсън коментирa диагноза на Кейт Мидълтън
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Лепилар преди 4 седмици
Калео са наркомани.Дишат Кале
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Какви каубои ... тея не са ли гей група?
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нищо не можах да разбера. Пишете на български бе.